Įkraunama...
Įkraunama...

~~ Mūsų katytės ir katinėliai ~~

Ech, šūds gaunasi, Mauro nuotrauka, kurią norėjau konkursui išstatyti stačia, taip kad ne kaži ką 4u.gif
Na taip, konkursėlis gali mažutis gautis, bet vistiek konkursėlis 4u.gif kiek susirinks, tiek ir užteks, juk jeigu susirinks lygiai 12, negi dėl to kalendroiaus nedarysim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2016 10 18, 19:52)
Ech, šūds gaunasi, Mauro nuotrauka, kurią norėjau konkursui išstatyti stačia, taip kad ne kaži ką  4u.gif
Na taip, konkursėlis gali mažutis gautis, bet vistiek konkursėlis  4u.gif  kiek susirinks, tiek ir užteks, juk jeigu susirinks lygiai 12, negi dėl to kalendroiaus nedarysim  ax.gif

turbut tu teisi 4u.gif
Atsakyti
Atrodo Bruknė klausė dėl paviršių valiklio, štai tokį naudoju, man patinka
user posted image

Atsakyti

Aš irgi Magnunos parodytą naudoju namie ir kitus tos firmos gaminius mėgstu. 

Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2016 10 18, 19:55)
Atrodo Bruknė klausė dėl paviršių valiklio, štai tokį naudoju, man patinka

QUOTE(Aist @ 2016 10 18, 19:58)
<p>Aš irgi <strong>Magnunos</strong> parodytą naudoju namie ir kitus tos firmos gaminius mėgstu. </p>

O aš jau galvojau, kad niekas nesivalo pas mus biggrin.gif . Sūnus vieną kart laimėjo šios firmos indų ploviklį ir vonios kambario valiklį. Patiko ax.gif . Reiks ir šitą išbandyti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(busycat @ 2016 10 18, 19:13)
O aš kepu brokoliu duona, laukiu kol atves, valgysiu su avokadu  biggrin.gif

Išradinga bigsmile.gif . Maniškius vien pavadinimas atbaidytų biggrin.gif
Atsakyti
MB sulese, net aciu pasake biggrin.gif Istikro keista, kodel zmones baidosi darzoviu. Juk su darzovem, tu gali pasigaminti patiekalu, tiek variantu, kad jokios bulbos ar mesa neatstos biggrin.gif

Atsakyti
Giliukas dalyvaus konkurse smile.gif tik mamkai reiks uzsijamt nuotraukos padarymu kokybisku.
Atsakyti
Puiku 4u.gif Magnuna, galim patobulinti sąlygas ir skelbti konkursą 4u.gif
Atsakyti
as net su abiem dalyvausiu, bet liks daugiau surinkes balsu ;) taip kad bus is ko rinkti tikrai ;)
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 10 18, 19:45)
Magnun, dar turim nuspresti, ar pakanka dalyvaujanciu, kolkas turim kiek turim, jei nebus daugiau, konkurselis bus labai mazas. Palaukim dar keleta dienu, kol atsilieps visos norincios

tave uzrasau irgi

Ahabi, prasom 4u.gif

A kur tų miltų gauti?
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 10 18, 19:49)
Puiku 4u.gif Magnuna, galim patobulinti sąlygas ir skelbti konkursą 4u.gif

Kū siūlai patobulinti ? 4u.gif Pridėti taisyklių ar ką nors pakeisti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2016 10 18, 21:07)
Kū siūlai patobulinti ? 4u.gif  Pridėti taisyklių ar ką nors pakeisti?  4u.gif

Ar dalyvauja, kiti augintiniai, ne katimovai pvz? galbut praleidau?

Erode, ieskok sveiku produktu pardese 4u.gif
Atsakyti