Įkraunama...
Įkraunama...

~~ Mūsų katytės ir katinėliai ~~

QUOTE(busycat @ 2016 10 18, 21:11)
Ar dalyvauja, kiti augintiniai, ne katimovai pvz? galbut praleidau?

Erode, ieskok sveiku produktu pardese 4u.gif

Ne, kaina klaiki. Nepirksiu.
Atsakyti
Busy - vat šituo klausimu nuomonės kaip ir pasidalino - vienos metginos rašė, kad neprieštarauja, kitos rašė, kad norėtų jog dalyvautų tik katinėliai.
Na galim padaryti dabar apklausą ir suskaičiuoti balsus už ir prieš, sakykim šiandien ir rytoj visą dieną pasisakom kas būtų už ir kas nesutiktų jog kalendoriaus konkurse dalyvautų ne tik katinėliai. Aš balsus suskaičiuosiu ir poryt pasakysiu kiek ir kaip balsavo.
Pasisakau pirma - aš už tai, jog konkurse dalyvautų ir kiti augintiniai, ne tik katinėliai, taigi vienas balsas už 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2016 10 18, 21:21)

Pasisakau pirma - aš už tai, jog konkurse dalyvautų ir kiti augintiniai, ne tik katinėliai, taigi vienas balsas už  4u.gif

Laba vakara 4u.gif

as tai uz, jei toje foto, su kitais gyvunais, vistiek bus katinas smile.gif smile.gif
Atsakyti

Laba vakara 4u.gif

as tai uz, jei toje foto, su kitais gyvunais, vistiek bus katinas smile.gifsmile.gif

Pritariu šiai minčiai.

Atsakyti
QUOTE(Kendde @ 2016 10 18, 21:30)
Laba vakara  4u.gif

as tai uz, jei toje foto, su kitais gyvunais, vistiek bus katinas smile.gif smile.gif

Pritariu.
Atsakyti
Aš už tai, kad dalyvautu ir kiti augintiniai 4u.gif
Atsakyti
Jei kitas gyvūnas + katinas vienoje nuotraukoje, tai sutinku 4u.gif
Atsakyti
Aš tai irgi už jei fotkėj bus ir katinas
Atsakyti
Aš už tai, kad dalyvautų ir kiti gyvūnai ( nebūtinai kartu su kate ) bet būtų mūsų temos žinomi ir pripažinti dalyviai- Pvz- Igis, Mumis Gabana ar pnš..
Atsakyti
Nu jišmikat, kas su SM'u pasidarė!.. blink.gif Baisu tą knopkę ir mygt, o tai visai išmes iš matricos unsure.gif

QUOTE(bruknė* @ 2016 10 18, 15:17)
Manęs katės nekelia niekada smile.gif

Mano katė gal nenormali. hmm.gif Nu niekada rytais nekelia. Ir šiaip nerėkauja. Nebent labai labai į lauką nori arba liko uždaryta kokiam kambary. smile.gif Bet ir tai tik dieną ir kai esi netoli jos.

QUOTE(Aist @ 2016 10 18, 17:15)
Beje, sugalvojau <strong>Erodei</strong> idėją- kviestis į svečius <strong>Šponkiuką </strong>arba <strong>Lapyną</strong> su savo aparatais ir turėti gražių savo katanukų foto kalendoriuje. 
O kodėl ARBA? g.gif Tegul kviečiasi abi. biggrin.gif O jei dar savo skaniąja užtepėle pavaišins, tai mes ir iš jo pačios katinėlį sufotošopinsim. biggrin.gif

QUOTE(Magnuna @ 2016 10 18, 18:42)
  Lapyna rašė apie dropboxą ar kaip ten vadinasi???
dropbox . com
Negi niekas nesinaudojate? Visai patogu, o svarbiausia - nemokama mirksiukas.gif

QUOTE(Kendde @ 2016 10 18, 20:30)
as tai uz, jei toje foto, su kitais gyvunais, vistiek bus katinas
Aš irgi. Man tinka šuniai, arkliai, dinozaurai ir kitokie, bet kažkur kadre bent jau aušiš ar odiga kataniška turi kyšot. smile.gif

ragnez, labai skulptūriškas jūsų Lapis. Ten ant kolonėlės tai tikras apolonas, tik laurų vainikas kažkur šalia draikosi. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lapyna @ 2016 10 18, 22:13)

Negi niekas nesinaudojate? Visai patogu, o svarbiausia - nemokama mirksiukas.gif

Nesinaudoju, per maza talpa, Bet uztat nusipirkau isorini kietaji diska, visku ten dedu
Atsakyti
QUOTE(Lapyna @ 2016 10 18, 22:13)
Nu jišmikat, kas su SM'u pasidarė!.. blink.gif Baisu tą knopkę ir mygt, o tai visai išmes iš matricos unsure.gif

Nebijok, juk aš esu tam, kad padėčiau smile.gif

jau kažkas aiškėja naujoj versijoj, ir parašą radau kur atjungti, ir žinučių, kad neitų į emeilą kaskart parašius temoje, ir su citavimais ir atsakymais pasakė kaip daryti. Tad jei kas neaišku - klausk.

naujoj versijoj svarbiausias mygtukas yra viršuje "KITA", kuriame nuoroda į seną versiją lotuliukas.gif
Atsakyti