Įkraunama...
Įkraunama...

~~ Mūsų katytės ir katinėliai ~~

QUOTE(Vėtra.l @ 2016 10 16, 14:33)
Gal tu kada i Siaulius leki. Vat pasiilgau nuo praeito karto. Tureciau daug apie ka paplepet.

Pupyt , prizadu kazka susiorganizuosime-noreciau ir as pleptelti-nespejome tada iki galo pasisneketi 4u.gif
Gal kada koki meetuka darysimes visos???
Atsakyti
ne nu Busy, iš pavydo nepagirsiu biggrin.gif

Hipūnė:

user posted image

user posted image

Duduškė

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Busy,o jau fotkės tavo mega_shok.gif ir laputė wub.gif
Olis wub.gif kaip man tos šokoladinės jo puošmenos patinka flirt.gif
baukude,o jūros gražumas blink.gif neturiu žodžių 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
Duduškė kookia graži wub.gif
Hipūnė irgi neprastesnė smile.gif
ir jūs visos gražios meto nuotraukoj smile.gif

tingus sekmadienis, kaip aš juos mėgstu...

o čia mano namų tvarkytoja. Kasdiena randu skalbinius nuo gyvatuko sumestus į vonią. Nu žinokit man Snaigę pasiutimas apima kai pamato apdžiautą gyvatuką. Ir tada išdarinėja va tokius vinkrutasus.... kaip žmogus voras, oi katinas/voras unsure.gif biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Na, ir grožių prirodėt biggrin.gif
Dudu tobulai graži mergytė wub.gif kaip Bugi po vakar?
Snaigė- gyvatuko nindzė wub.gif
Giliukaš su poličija bigsmile.gif
Mumis žiauriai gražus lapiukas, įtariu laive daug aplinkinių dėmesio sulaukė. wub.gif
Busy lapė graži, o "arbatos" puodelis irgi labai estetiškai žiūrisi biggrin.gif
Vėtros berniukai vienareikšmiškai puikūs wub.gif
Grikio pozos sukelia gerumo pojūtį man. Nuostabiai mielas katinas, mano mylimukas. wub.gif wub.gif
Mes su Čija šiandien po Užupį- senamiestį klajojom. Tada į itališką kavinukę užsukom, padavėja pagyrė, kad šuo labai kultūringai elgėsi ( t.y. kompaktiškai po stalu visą laiką man ant pėdų galvą padėjusi prasnaudė). Namie lauko terasą susitvarkėm žiemos sezonui- gultus ir minkštus lauko supynių paklotus susinešėm į garažą. Ainu, žinoma, visą procesą akylai kontroliavo.
user posted image

O čia naujos temos Ainu registras iš lauko:
user posted image
user posted image

...ir iš vidaus:
user posted image

Fotografuojančioms merginoms klausimas- kodėl sumažinus Ainu foto iki forumui tinkamų 640 px, katės ūsai ir galvos kailis gaunasi punktyriniai kažkokie, raibsta akys. Nes normaliai nemažintose foto tai normali ta spalvų kokybė. Ką darau negerai? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 16 spalio 2016 - 16:33
QUOTE(Lapyna @ 2016 10 16, 08:54)
Germine[/b], nuotrauką sunku įkelt tik pirmą kartą...
Atsidaryk gretimam lange part.lt. Tada spausk choose, išsirink nuotrauką. Tada spausk prie "Keisti paveikslėlio dydį" ir pasirink 640 px. Tada spausk Talpinti. Kai įkels paveikslėlį, nukopijuok antrą nuo apačios nuorodą ir tada ją įklijuok (Paste) į rašomą tekstą čia. 4u.gif

私は理解していないが、何も
QUOTE(Wild Pearl @ 2016 10 16, 09:32)
Galėčiau aš, jei lėtumas mano nemaišytų... biggrin.gif 
4u.gif
Būtų tobula 4u.gif 4u.gif 4u.gif
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 10 16, 10:44)
Germine, aš keliu foto per radikal ru. Paprašyk vaikų, jiems tai juokų darbas su kompu, padės įkelti. Mane sūnus moko, nes aš kompe tamsi kaip sklepas lotuliukas.gif
Mano vaikai ne kompiuteristai-nemoka ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Germinė: 16 spalio 2016 - 17:17
Šiandien klausiau per "Easy fm" radijo "raziną":

Senovės indų legenda byloja, kad dievai žemės valdymą buvo patikėję katėms. Tuo tikslu katėms buvo suteikta ir kalbos dovana. Bet katės, deja, nenorėjo arba tiesiog nesugebėjo tinkamai valdyti žemės. Kiek dievai patikrindavo, tiek rasdavo kates arba miegančias, arba žaidžiančias su krintančiais vyšnių žiedlapiais. Todėl buvo nuspręsta žemės valdymo pareigas perduoti žmonėms, kartu žmonėms įteikiant ir kalbos dovaną. Katėms buvo paliktas tik gebėjimas bendrauti su dievais. O kinų liaudies išmintis byloja, kad pažvelgus į katės akis galima pamatyti tikslų laiką.
Papildyta:
Germine pabandykit per radikal.ru tuo pačiu principu. Man radikal.ru aiškiau negu part.lt. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 16 spalio 2016 - 17:24
QUOTE(Aist @ 2016 10 16, 17:17)
Germine pabandykit per radikal.ru tuo pačiu principu. Man radikal.ru aiškiau negu part.lt.  4u.gif
Vėl necituoja doh.gif
Jau geriau nedėsiu.Man kosmosas fotkės SM.Nei vienos nesu įkėlus per tiek metų blush2.gif
Atsakyti
Niekas per galvą neduos, jei nepavyks. Pabandykit. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 10 16, 17:01)
Vėtriuk, nu nesigraužk taip. Juk turit kur gyventi, esat dar jauni. Bus tas namukas, juk nedega. Ar žinai kaip seni ir protingi žmonės sako? Skubų darbą - velnias renka mirksiukas.gif O ir Maskva ne per vieną dieną pasistatė. Namas dalykas rimtas, ar vieni metai šen, ar ten, didelės reikšmės neturi mirksiukas.gif

Аciu Draugiuk wub.gif wub.gif wub.gif Tikrai, svarbiausia santykiai geri isliktu, o tuo labiau, kad gyvent kur turim. Nesakau, kad projektas "Namas" zlugo, tiesiog laukiam samatos bigsmile.gif

Cukriuk, Tu zinai, kad visada esi laukiama. Kazkaip lipo ir prilipo man bendravimas su Tavim. Daug issikalbejom pasiatviravom, tai norisi ir suzinot ir pasipasakot. O del meeto, kol namuko neturesiu plano organizuot neturiu. Tiesiog bute man ne tas smile.gif O pavieniui visada galim susibegt mirksiukas.gif
Papildyta:
Ainu lapukes paskutinej foto wub.gif Taip ir noris paciupinet, pakutent padukus wub.gif
Papildyta:
Sponkucio kaip visada labai meniskos foto wub.gif Dudu man priemena Dyziuka, tik sumazintam variante ax.gif
Hipe grazuole mergina wub.gif

Prisijuokiau is Snaiges "vykruntasu" kaip graziai ji rangosi tuo gyvatuku bigsmile.gif biggrin.gif

Suo laive....galec ziureti ir ziureti wub.gif wub.gif wub.gif Tik gaila katinuko, paliko vargsa viena, gausi Sagyte kompensuot vienatves pojuti katuliui tongue.gif bigsmile.gif
Papildyta:
Uzteks man pliurpt, einu naguciu tvarkyt bigsmile.gif smile.gif
Atsakyti
Germine, nereikia , kad būtų vaikas kompiuteristas. 12-13 metų vaikai toookius fintus išdarinėja, kad tik nu.Nuotraukų kėlimas jų visas gyvenimas.
Snaigė gerai žino, kad gyvatukas yra šilumos šaltinis, čia reikia šildytis, o ne visokiais ryzais apkarti.
Pas mus drabužiai turi būti padėti ar pakabinti spintose, o jei ne tuoj apgulėti ir apipūkuoti būna.
Mes irgi susinešėme vasarinius baldelius, jau viskas, nepasėdėsi lauke, šalta.
Graži pasaka apie katukus wub.gif
Atsakyti
Žiūriu į Tytės ir Hipės kaktas- matau M raides. biggrin.gif
Dar truputis pasakų prieš miegą:

"Krikščionių bažnyčia iš pradžių kates vadino blogio sėkla, velnišku padaru, nes jos sugebėjo puikiai matyti tamsoje, o tai, dvasininkų manymu, buvo neabejotinai šėtoniškas gabumas. Tuos, kas laikė namie daug kačių, galėjo atskirti nuo Bažnyčios.

Tiesa, ryšiais su velniškomis jėgomis viduramžių inkvizitoriai įtarinėjo ne tik kates, bet ir rupūžes, žiurkes, peles, šunis, bet katės laikytos pačiomis nuožmiausiomis šėtono šalininkėmis...

Tačiau buvo ir išimčių - katės, kurių kaktose galėdavai įžvelgti raidės M formos dėmę, laikytos tinkamomis doram krikščioniui. Jas dar vadino Madonos katėmis. Kodėl? Nes, anot legendos, Mergelė Marija Nazarete kaip tik turėjo tokią katę. Šios palikuonės atminimui gavo tokį ženklą."
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 16 spalio 2016 - 17:54