Įkraunama...
Įkraunama...

~~ Mūsų katytės ir katinėliai ~~

negaliu nepagirt,pasaka,o ne nuotraukos wub.gif Rastė tobula wub.gif
Atsakyti
Visos kates kaip kates, bet is kur AS toks grazus??? blink.gif
user posted image
Pupytos HELLP , mamka nupuso...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cukrinė avelė: 16 spalio 2016 - 20:31
QUOTE(Cukrinė avelė @ 2016 10 16, 20:12)

Vetriuk-oi galime meetintis kavinukeje kokioje-dar linksmiau biggrin.gif Ar neleki kada i Kauna su seimynele?

Acha planuoju bigsmile.gif Greiciauiai uz poros savaiteliu. Na bent apytiksliai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 10 16, 19:12)
Blyn pasuku galvą į šoną, o į mane žiūri pro langą:
A daba prisipažink, kaip tau taip pavyko. blink.gif
Ar turi gerą tele?

Ahabi, nu kaip smagu matyti jūrą. Kad ir nuotraukose ax.gif
Rastukė kokia gracinga wub.gif
Atsakyti
Kostuk, nu Groži Tu wub.gif wub.gif wub.gif As nors ir ne kate, bet nugriuvau pakilau ir vel nugriuvau nuo tos charizmos bigsmile.gif wub.gif
Papildyta:
Rastute kokia grazuolyte wub.gif Jau tas kailiukas, kaip kopose - banguotas wub.gif

Ir pyragas skaniai atrode bigsmile.gif Man tai be nieko toki pyragiuka dukra iskepe. Jau antra karta...Bais norejos kokio obuoliuko ipjaustyto, uogyciu, ar uogienes, ale tylejau ir valgiau, nes mazoji atsisedus salia i burna man ziurejo ir lauke pagyrimu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2016 10 16, 21:42)
Kostuk, nu Groži Tu wub.gif  wub.gif  wub.gif As nors ir ne kate, bet nugriuvau pakilau ir vel nugriuvau nuo tos charizmos bigsmile.gif  wub.gif
Papildyta:
Rastute kokia grazuolyte wub.gif Jau tas kailiukas, kaip kopose - banguotas wub.gif

Ir pyragas skaniai atrode bigsmile.gif Man tai be nieko toki pyragiuka dukra iskepe. Jau antra karta...Bais norejos kokio obuoliuko ipjaustyto, uogyciu, ar uogienes, ale tylejau ir valgiau, nes mazoji atsisedus salia i burna man ziurejo ir lauke pagyrimu bigsmile.gif

Pamokyk, mama, juk nežino vaikas. Darykit kartu ir paskui eikit kaimynkas vaišint.
Man irgi nesigaudavo. Ale vistiek bandžiau. Mama kartu kepdavo. Mokiausi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 16 spalio 2016 - 21:11
QUOTE(Lapyna @ 2016 10 16, 21:37)
A daba prisipažink, kaip tau taip pavyko.  blink.gif
Ar turi gerą tele?

Čia dar fotografuota per langą, tingėjau palanges nukraustyti smile.gif
Gero neturiu, tammrono 70-300. Čia apkarpytas vaizdas
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2016 10 16, 23:04)
Pamokyk, mama, juk nežino vaikas. Darykit kartu ir paskui eikit kaimynkas vaišint.
Man irgi nesigaudavo. Ale vistiek bandžiau. Mama kartu kepdavo. Mokiausi.

Oi ne Tu netaip supratai smile.gif As ja mokau, ir mokau smulkiai ka kaip daryt. Bet ana pas mane su charakteriu. Pasake, kad bus pyragas be priedu ir gipsas. As ir taip ir anaip aiskinau, kad ne toks sprangus gaunasi su idaru skanesnis. Spek...iskepe be nieko bigsmile.gif Nu ka, su tevu valgem ir gyrem biggrin.gif
Atsakyti
Vėtriuk, vis tiek šaunuolė dukra. thumbup.gif Tegul eksperimentuoja, žiūrėk vieną dieną ką nors netikėtai skanaus pagamins. smile.gif

Beje, dukra gimtadieniui užsigiedojo Tiramisu. rolleyes.gif Niekada negaminus... Gal įsivaizduojat, kur tų sausainių nusipirkt (tipo Ladyfingers)?

QUOTE(Šponkiukas @ 2016 10 16, 21:06)
Gero neturiu, tammrono 70-300. Čia apkarpytas vaizdas

300 jau normalus tele. Mano 70-200. O kad karpyti tenka, tai savaime aišku. Tik tiek, kad po nukarpymo vis tiek nerealios detalės. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 16 spalio 2016 - 21:52
QUOTE(Lapyna @ 2016 10 16, 21:49)
Beje, dukra gimtadieniui užsigiedojo Tiramisu. rolleyes.gif Niekada negaminus... Gal įsivaizduojat, kur tų sausainių nusipirkt (tipo Ladyfingers)?

Yra pirkti Hyper rimi ( Panoramos) tikrai. Prie bulkų/duonų/sausainių. Esu gaminusi ne kartą pagal Beatą, man patinka, kiti sako, kad skanu:
http://www.beatosvir...cipes/tiramisu/

Papildyta:
Rastė simpatiška biggrin.gif ir smagu girdėt, kad situacija jūsų fronte gerėja. 4u.gif medūzų mirštančių krante man visad gaila. unsure.gif
Kostia apgėlintas grįžo į eterį wub.gif
Vėtriuko dukružė šaunuolė, kad imasi iniciatyvos ir gamina wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lapyna @ 2016 10 16, 22:49)
300 jau normalus tele. Mano 70-200. O kad karpyti tenka, tai savaime aišku. Tik tiek, kad po nukarpymo vis tiek nerealios detalės. smile.gif

Kaip iš nebrangių tikrai geras variantas.
Kažkada tik nusipirkus neseniai buvau, kai padariau foto. Paukštukas tupėjo po kaimynų langu. Turbūt tai ir yra geriausias kadras su tuo objektyvu

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 16 spalio 2016 - 22:08
Labukas visoms!

Lapyna ,labai skanus ir greitas ,ne kartą mano darytas Tiramisu pagal Beatą wub.gif
http://www.beatosvir...cipes/tiramisu/

Linkėjimai visiems nuo mano chebros!(labai atsiprašau dėl nuotraukos kokybės,nes fotografuota per stiklą)

user posted image

Rytoj Pupsė keliaus pas daktariuką kontrolei,bet pagal mane jaučiasi gerai,kai visada ,mažiukė Špulytė irgi,Pupsė labai dažnai ją laižo,visą - galvytę,kūnelį ,dubcę -žodžiu ,įsivaikino..o mažoji kaifuoja,guli pilviuką išvertusi ir užsimerkusi wub.gif ,neprašykit nuotraukos ,ne kartą bandžiau nufotkint,ale vos abi pamato aparatą ,veiksmas baigiasi ax.gif ....

Nu va Lapyna,teks gamint pagal Beatą - abi su Aist tą patį rekomendavom ,ko daugiau reikia ,bet iš tikro skanu,ir kai aš ne kulinarė,tai man dar svarbu ir tikrai lengvas receptas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 16 spalio 2016 - 22:17