Įkraunama...
Įkraunama...

~~ Mūsų katytės ir katinėliai ~~

Bet... m raide turi visos - rasta turincios kates 4u.gif
Atsakyti
Tai va, visos jos (pa)laimingos. biggrin.gif Čia tokios legendos/prietarinės pasakos, žinoma, tikrai nėra rimtas dalykas, bet gali būti naudojama globėjoms dedant skelbimus ieškant priglaustukams šeimininkų. 4u.gif
Ir šiaip va, kalbantis su merginomis pas Magnuną, sakė, kad "banalios" rainos spalvos katinai sunkokai randa savo namus. Tuomet galbūt ta "laimingoji" M raidė ant kaktos būtų kabliukas. ax.gif Dar globojančios merginos sakė, kad "karvinės" nelabai paklausios. Kaži, ką čia juodmargėms laimingo sugalvojus. unsure.gif Sakė, ryži paklausiausi. biggrin.gif (Ainu mano- karvinė ir jokių ženklų biggrin.gif neturi- bet atvažiavus pas veisėją gyvai mane užkabino daug labiau už ryžus brolius, pasirodo nestandartiškai išsirinkau.)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 16 spalio 2016 - 18:07
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 10 16, 17:47)
Germine, nereikia , kad būtų vaikas kompiuteristas. 12-13 metų vaikai toookius fintus išdarinėja, kad tik nu.Nuotraukų kėlimas jų visas gyvenimas.
Maniškiai neužsiima
QUOTE(Aist @ 2016 10 16, 17:25)
Niekas per galvą neduos, jei nepavyks. Pabandykit.  4u.gif
Manot,per tiek metų nebandžiau? ax.gif

Moteris dovanoja kažkokią katę.3metų.Sako,kad rusų meškėnas biggrin.gif Gal sibirinė...Seniai bando padovanot
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Germinė: 16 spalio 2016 - 18:10
Germine, kur dovanoja? as daug metu sibireka auginau wub.gif

Vetriuk-oi galime meetintis kavinukeje kokioje-dar linksmiau biggrin.gif Ar neleki kada i Kauna su seimynele?

Lisiteja, kaip Mamukas? Perduok linkejimus tai smetoniškai seimininkutei wub.gif
Cia netycia radau intike ta foto-cia mano vaikystes prisiminimu vaizdas. Babos stalas, kedes panasios, kleboniskos taureles, napaleonas, zagareliai -tokie trapus, trapus....ir jauciu ten guli tos spurgytes apie kurias Lisiteja pasakojai kazkada...pameni?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cukrinė avelė: 16 spalio 2016 - 18:23
Darom kartu. Aš su iPhone'u dažnaiusiai keliu nuotraukas, tai ten viskas labai paprasta. Pabandysiu per kompiuterį tradiciškai. Pabandom kartu. 4u.gif
1) atsidarom radikal.ru
2) spaudžiam "Загрузить картинки"
3) Atsidariusiame lange spaudžiam "Уменьшить картинки до 640 px"
4) Tame pačiame puslapyje spaudžiame „Выбрать файлы"
5) Išmeta ant puslapio viršaus mažesnį langelį su jūsų kompiuterio pictures, išsirenkate norimą nuotrauką ir ant jos dukart paspaudžiate. Nuotrauka turi atsirasti radikal svetainėje.
6) Spaudžiate "Загрузить на сервер".
7) Выберите подходящий вариант ссылок. pasirenkate "2. Картинка в тексте"
8) kopijuojate nuorodą ir dedate ją čia:
user posted image
Dabar jau ir man įdomu, ar man pačiai pavyks. bigsmile.gif
matau, pavyko. Germine, bandykit. Nenuleiskit rankų, čia ne vaiką pagimdyt ar daktaro laipsnį apsigint. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 16 spalio 2016 - 18:27
QUOTE(Aist @ 2016 10 16, 19:25)
Dabar jau ir man įdomu, ar man pačiai pavyks.  bigsmile.gif
matau, pavyko. Germine, bandykit. Nenuleiskit rankų, čia ne vaiką pagimdyt ar daktaro laipsnį apsigint.  mirksiukas.gif

Man per part.lt paprasčiau, juolab viskas lietuviškai (nesvarbu, kad rusų puikiai moku)

Germine, tikrai verta pabandyti, nėra sunku, visos išmoko, kurios nemokėjo. Ypač kai taip konkrečiai aprašyta smile.gif

man kaip admin, čia iš karto įkėlimo mygtukas yra apačioje, bet nesinaudoju, nes reikia susimažinti foto savo kompe. daug paprasčiau kelti originalus ir mažintis įkėlimo programos pagalba.
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2016 10 16, 16:26)
kodėl sumažinus Ainu foto iki forumui tinkamų 640 px, katės ūsai ir galvos kailis gaunasi punktyriniai kažkokie, raibsta akys. Nes normaliai nemažintose foto tai normali ta spalvų kokybė. Ką darau negerai?  unsure.gif
Viską darai gerai. Tavo fotikas/telefonas nuotrauką paryškina, o kai sumažėja pikselių skaičius, gaunasi toks raibumas. Viskas čia gerai. Gali paieškoti nustatymuose, kur sumažinti tą ryškinimą, bet tada nemažintos nuotraukos bus truputį paplaukę.

Bet jau Ainu kailinių prabangumas... blink.gif wub.gif

QUOTE(Aist @ 2016 10 16, 17:59)
Sakė, ryži paklausiausi.  biggrin.gif  (Ainu mano- karvinė ir jokių ženklų  biggrin.gif  neturi- bet atvažiavus pas veisėją gyvai mane užkabino daug labiau už ryžus brolius, pasirodo nestandartiškai išsirinkau.)
Man Ainu spalva irgi būtų laimėjusi prieš ryžius.
Kai baltai juodos yra trumpaplaukės, tada mažiau gražu. Nebent pats raštas įdomus.
O rainiams visada jaučiau silpnybę. wub.gif Žinoma, didelis privalumas baltos kojinės, bet net ir be jų man gražu. smile.gif Tytė maža irgi buvo panaši į rainą, nors jos spalva skaitosi "vėžlinė".

QUOTE(Germinė @ 2016 10 16, 18:09)
Sako,kad rusų meškėnas  biggrin.gif

lotuliukas.gif
Arba sibirinė katė (rusė), arba meino meškėnas (amerikietė). Aišku, gali kryžminti, bet tokius atvejus veterinarai įvardija kaip neveislinius smile.gif
Atsakyti
Ačiū, Lapyna 4u.gif gal reikės pabandyt telefone tuos paryškinimus sumažint ir pažiūrėsiu, kas gausis, gal Ainu ūsai forume nebebus punktyriniai raibi. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2016 10 16, 17:26)

Dudu tobulai graži mergytė  wub.gif kaip Bugi po vakar?

Bugiukas vakar parvežta rovėsi ėsti.. o sakė dar neduoti.. nu ką daviau truputi konservų. Nevėmė. tad vėliau dar truputuką daviau. Jaučiasi Bugi gerai, guli šalia Hipės. Vyksta žvilgsnių karas. Dabar 7 dienas vakarais duosiu antibiotikus, kad praeitų dantenų uždegimas.

Blyn pasuku galvą į šoną, o į mane žiūri pro langą:
user posted image
Atsakyti
Kooooks mėnulis blink.gif
Greito gijimo Bugiukei 4u.gif
Atsakyti
Aha Mumis sulauke nemazai demesio jachtoje biggrin.gif Beje jam labai patiko plaukimas smile.gif Buvo klausimas ar baisu plaukti, tai sake nea, juk Lese su mumis isgelbes jeigu ka biggrin.gif
Atsakyti
Mergaitės!!!!! kiek prikalbėjot???
Akys vartosi
user posted image
kada viską suskaityti?
Savaitgalį jūrą lankėm
user posted imageuser posted imageuser posted image
Rastė įsidrąsinus "mėgavosi"saulės voniomis. Ir visai netrukdė šalia gulintis šuo.
user posted image
Šiandien svečiavomės pas MB tėvukus, vaišinau rudeniniu pyragu 4u.gif
user posted image
Čiupsiu mezginį ir vyniojuosi į patalus..Rastė susirūpinusi, kad neplikčiau josios
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ahabimeni: 16 spalio 2016 - 19:57