Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai ir kiti gesnerijiniai - 28

QUOTE(b.kite @ 2017 03 19, 19:40)
Gal kas jau parduoda vaikiuku 🙂</p>

Parduoda parduoda smile.gif Dzūkė, Silvija, Audronė. Jei turi Fb tai ten yra surašytos veislės.
Atsakyti
Lisitėja2, dailūs strepsiukai wub.gif Jei sveikas, tik salotiniai lapai, atsigaus, vis patręšiant, pažaliuos. Saviškiams pradėjau duoti trąšų - pradėjo po truputį gražėti mirksiukas.gif
Atsakyti
Keliam temą į viršų smile.gif Pas mane palangės tik žaliuoja kol kas. bet jau po truputį pradeda margintis smile.gif
Bristol.s Creamsicle mano mažylis mylimukas saldainukas wub.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

DS- 1512 dar neturiu apie jį nuomonės. Spalva graži tokia vyšnynė ryški. Žiedkotis tik vienas. Bus matyt kaip čia su juo bus, juk dar jauniklis smile.gif

Atsakyti
Didelis džiaugsmas sulaukti žiedų, ypač pirmųjų wub.gif
Atsakyti

Atsakyti

Cariad .Nežinau kaip jis man, tikriausia nelabai limpa.Regis ir neblankus, ir nedidelis, bet kol kas ne :mmm: 5462d1a0e59a.jpg

Atsakyti
Lisitėja2, gal dar laimės simpatijas Cariad? Kažkada dairiausi į šį strepsą pas diblius biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

DS Roždenije Zari. Visada  žydi saikingai, sakyčiau skūpokas žiedų.Bet žiedo dydis(9  cm) ir saldaininė spalva viską atperka.ec5aed86563a.jpg

Atsakyti
koks grazutis Bristol.s Creamsicle
Papildyta:
o FB kokiu adresu
Atsakyti
Prašom jungtis į grupę mirksiukas.gif dzūkė sukūrė 4u.gif

https://www.facebook...95434564112475/
Papildyta:
O aš atsisakiau DS-Roždenyje Zari. Man bendras vaizdas nepatiko, pagal žiedų dydį žiedkočiai buvo per trumpi. Vienu žodžiu neužkariavo mano širdies, taip pat ir Azure Giant.

Žiūrinėjau senesnių metų nuotraukas ir labai užsimaniau UA-Lord. Gal kuri dar auginat? Nes nieko panašaus neturiu.
Argi negražus wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2017 03 26, 18:26)
<p>DS Roždenije Zari. \

Nežinau unsure.gif Pagal mane, čia ne DS-Roždenije Zari. Greičiau - DS-Zimneje Solnce ar kitas panašus. Roždenije Zari kitokios spalvos ir žiedo piešinys

QUOTE(Vidam @ 2017 03 26, 20:25)
Argi negražus wub.gif

Gražus wub.gif Kai Skliarova dar nebuvo panašių prikūrusi, atrodė ir iš retesnių smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 26 kovo 2017 - 19:37
Aha, ne toks, va koks pas mane buvo.

Atsakyti