Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai ir kiti gesnerijiniai - 28

Nesupratau, kodėl išnyko mano nuotraukos? :hmm: Ar čia forumas nedadirbtas, ar su įkėlimu kas negerai? Vakar tai buvo visos trys.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2017 03 13, 15:53)
<p>
Nesupratau, kodėl išnyko mano nuotraukos? hmm.gif Ar čia forumas nedadirbtas, ar su įkėlimu kas negerai? Vakar tai buvo visos trys.</p>

aš visas matau per seną versiją 4u.gif gražuoliai 4u.gif
kažkas čia įdomiai su forumu, gal naršyklėmis.

Atsakyti
O ir aš jau matau smile.gif Aišku kad gražūs strepsiukai smile.gif
Atsakyti
Vakar mačiau tris Lisitėjos nuotraukas, šiandien matau vieną
Atsakyti

Visiškai nieko ypatingo Shenandoah Sugarplum, mylimas už tuos mielus taškelius, nelepumą ir dosnų žydėjimą.6cec4599e3aa.jpg

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2017 03 15, 18:32)
Visiškai nieko ypatingo Shenandoah Sugarplum, mylimas už tuos mielus taškelius, nelepumą ir dosnų žydėjimą.

Lisitėja2, o man jis ypatingas! Tokio gražumo spalva ir užburiantis raštas! Myliu, laukiu žiedų, jau kelia pumpurus smile.gif
Atsakyti

As kazka siemet ne taip darau, niekas dar nesiruosia zydeti 🙁 Jau pernai seniai tokiu laiku pilnu tempu zydejo..

Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2017 03 15, 20:31)
As kazka siemet ne taip darau, niekas dar nesiruosia zydeti 🙁 Jau pernai seniai tokiu laiku pilnu tempu zydejo..

Tikriausiai vėliau nei pernai persodinot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 15 kovo 2017 - 22:20
QUOTE(b.kite @ 2017 03 15, 19:31)
Jau pernai seniai tokiu laiku pilnu tempu zydejo..

b.kite, nenusimink ir pas mane nežydi. Tokiu laiku niekada pas mane pilnu tampu nėra žydėję. Spec persodinu ne anksčiau kaip sausio mėnesį, nes juk reikia jiems pailsėti, o be to dar ir dienos per trumpos. Bet pas mane pumpurus jau krauna smile.gif Šiemet, kai persikrausčiau į miegamąjį, o strepsai liko kambaryje, tai jie iš vis gyvena pagal gamtos kalendorių, visai nemato dirbtinės šviesos.
Atsakyti

Pagaliau ir mano namuose pavasaris. Pradeda žydėjimą senos laiko ir mano vandališkų eksperimentų  patikrintos veislės.

DS Za Granju ir Harlequin Sapphire. Jei ne salotiniai lapai, tai būtų tobulas safyriukas.
5bc84d54fad6.jpg68fbbfc26b55.jpg

Atsakyti

Nu ir as sausi persodinau, lyg ir pailsejo grazus, nu bet net pumpuru nekrauna.. reik nauju isigyt, kad seniams but spyris i sikna ir pasijudintu 😀 Gal kas jau parduoda vaikiuku 🙂

Atsakyti

Šitie persodinti pernai, rugsėjo mėnesį. Pas Silviją pažiūrėk, yra ten šio bei to :mirksiukas:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 19 kovo 2017 - 20:10