Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai ir kiti gesnerijiniai - 28

Vidam - tikrai DS-Roždenije Zari. Kažkada auginau, patiko, nors linkdavo stiebai, žydėjo gausiai, žiedai - dideli, spalvos - mielos
Atsakyti

Turiu, o gal turėjau ir DS Zimneje Solnce.Kiek pamenu jie panašūs.

UA Lord prieš porą metų buvo gražus, dabar nė radusi neimčiau.Viena, dauginasi sunkiai.Aš nesugebėjau išperinti nei mažiausio vaikiuko.Mano praktikoje tik du tokie nevaisingi buvo.O antra, pilna tokių margulių prikepta.

Čia mano numylėtinis :wub: Seniena Bristol's Psihodelic Sun.Mylimas už spalvas ir nelepumą.Vienu žodžiu -be priekaištų.

252f1a95aca3.jpg

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2017 03 26, 21:06)

O antra, pilna tokių margulių prikepta.

Nemačiau nei vieno nei pas ką tokio margulio, beveik rudo dideliais žiedais.
Atsakyti
Va kaip išgražėjo DS-1512 žvaigždė. Žiedas virš 8cm, žiedkotis aukštas, spalva labai ryški, jau žinau kad šimtu procentu liks pas mane. Žiedo forma kokia graži wub.gif
Visada reikia palaukti kol visai susiformuos žiedas, o nesusidaryti nuomonės iš pirmos dienos. Ačiū rusmai už tokią šaunią dovanėlę 4u.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Vidam, šaunu, kad patinka 4u.gif Bet... nieko nematau
Atsakyti
Kur dingo nuotrauka?

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Dabar jau matosi smile.gif Gražiai pasigarbaniavę pakraštėliai wub.gif
Atsakyti
Bet kaip smagu laukti žiedų dar nematytų wub.gif Šiemet manęs didelis džiaugsmas laukia, panašiai kaip pirmais metais biggrin.gif Kai pagalvoji amžiuje moteriškė, o ... nežinau nei kaip išsireikšti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2017 03 27, 20:53)
Bet kaip smagu laukti žiedų dar nematytų  wub.gif Šiemet manęs didelis džiaugsmas laukia, panašiai kaip pirmais metais  biggrin.gif

Tai, Vidam, kasmet tokį džiaugsmą gali turėt. O man taip ir svarbu naujienos - svarbu, kad būtų, kas žydi. Per žiemą labai pasiilgstu žiedų smile.gif
Atsakyti

Mirage(Klezscinsky), kol kas be nuomonės.Tikėjausi kažko toookio. :unsure:Nuotraukoje jis gražesnis.

Pas mane didelė bėda. Keliuose vazonėliuose atsinaujino skydamaris. :cray: Arba su pirktine raktažole užsinešiau.Visa info kompe kažkur išnyko.Jei kuriai nesunku, parašykit kaip skiesti Actarą. :blush-anim-cl:

Vidam žvaigždė pritrenkianti.O koks žiedo dydis?

35ba04c65e59.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 29 kovo 2017 - 08:18
Pamatavau dabar žvaigždės žiedas 9 cm wub.gif Labai labai patinka smile.gif

Actaros net nežinau kaip normuoti. Aš turiu nusipirkusi pakelių po 4gr. Tai kai pradarau, padalinu į dešimt krūvelių iš akies ir suvynioju į atskirus popieriukus. Laikau tas porcijas tame pačiame pokutyje, o kai reikia,vieną porciją ištirpinu pusėje litro purkštuvo ir viskas, paruošta naudojimui.

Man Miražas patiktų, tokios spalvos kitokios wub.gif Aš pernai vietoj jo gavau nežiniuką...
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2017 03 29, 09:17)
 Pas mane didelė bėda. Keliuose vazonėliuose atsinaujino skydamaris. cray.gif Arba su pirktine raktažole užsinešiau.Visa info kompe kažkur išnyko.Jei kuriai nesunku, parašykit kaip skiesti Actarą. blush-anim-cl.gif</p>

Lisitėja2, nenusiminkite - skydamaris ne tokia didelė bėda, jei turite aktaros. Kaip skiesti neprisimenu, bet internete galim rasti aprašymų-vartojimo instrukcijų. Kadangi tai labai stiprus insekticidas ir jo reikia labai nedaug, tirpinu žiupsnelį iš akies, kol būna toks šviesiais rusvas drumstas vanduo. Kai turi didesnį kiekį nei 2 mg pakelis, nėra ten kaip atsverti ar pamatuoti.
Atsakyti