Turiu, o gal turėjau ir DS Zimneje Solnce.Kiek pamenu jie panašūs.
UA Lord prieš porą metų buvo gražus, dabar nė radusi neimčiau.Viena, dauginasi sunkiai.Aš nesugebėjau išperinti nei mažiausio vaikiuko.Mano praktikoje tik du tokie nevaisingi buvo.O antra, pilna tokių margulių prikepta.
Čia mano numylėtinis Seniena Bristol's Psihodelic Sun.Mylimas už spalvas ir nelepumą.Vienu žodžiu -be priekaištų.
O antra, pilna tokių margulių prikepta.
Nemačiau nei vieno nei pas ką tokio margulio, beveik rudo dideliais žiedais.

Tai, Vidam, kasmet tokį džiaugsmą gali turėt. O man taip ir svarbu naujienos - svarbu, kad būtų, kas žydi. Per žiemą labai pasiilgstu žiedų

Mirage(Klezscinsky), kol kas be nuomonės.Tikėjausi kažko toookio. :unsure:Nuotraukoje jis gražesnis.
Pas mane didelė bėda. Keliuose vazonėliuose atsinaujino skydamaris. Arba su pirktine raktažole užsinešiau.Visa info kompe kažkur išnyko.Jei kuriai nesunku, parašykit kaip skiesti Actarą.
Vidam žvaigždė pritrenkianti.O koks žiedo dydis?

Actaros net nežinau kaip normuoti. Aš turiu nusipirkusi pakelių po 4gr. Tai kai pradarau, padalinu į dešimt krūvelių iš akies ir suvynioju į atskirus popieriukus. Laikau tas porcijas tame pačiame pokutyje, o kai reikia,vieną porciją ištirpinu pusėje litro purkštuvo ir viskas, paruošta naudojimui.
Man Miražas patiktų, tokios spalvos kitokios

Lisitėja2, nenusiminkite - skydamaris ne tokia didelė bėda, jei turite aktaros. Kaip skiesti neprisimenu, bet internete galim rasti aprašymų-vartojimo instrukcijų. Kadangi tai labai stiprus insekticidas ir jo reikia labai nedaug, tirpinu žiupsnelį iš akies, kol būna toks šviesiais rusvas drumstas vanduo. Kai turi didesnį kiekį nei 2 mg pakelis, nėra ten kaip atsverti ar pamatuoti.