Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai ir kiti gesnerijiniai - 28

QUOTE(rusma @ 2017 04 06, 16:07)
Žodžiu, jis tikrai gavo teisingą vardą kaip gerų savybių rinkinys. Labai jauni žydi, gerai dauginasi. Gėris jis  wub.gif

Nu, viskas, - noriu biggrin.gif
Atsakyti

Man ir patinka sis strepsas. Lapai ir skrotele isskirtine.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aldam: 06 balandžio 2017 - 17:06
QUOTE(ausrazs @ 2017 04 06, 16:22)
Nu, viskas, - noriu  biggrin.gif

Vidam manau gali lapą turėti. Pas mane ko gero dar irgi yra vaikų. Ir šitą veislę aš myliu, tai jos nelikviduosiu, jinai verta vietos net jei tik kokių 10-20 veislių pas mane liktų smile.gif.
Atsakyti
Kad kiek anksčiau būčiau pamačiusi ir vertinimus paskaičiusi... Kol kas tai viskas, pasiekiau vietos rezervo dugną unsure.gif ... Nebent, kai iš namų iškeliaus pomidorai, o achimenės - į balkoną.
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2017 04 06, 18:18)
Kad kiek anksčiau būčiau pamačiusi ir vertinimus paskaičiusi... Kol kas tai viskas, pasiekiau vietos rezervo dugną unsure.gif ... Nebent, kai iš namų iškeliaus pomidorai, o achimenės - į balkoną.

tai jau taip, ir aš tą patį pagalvojau, kad jeigu keliom dienom anksčiau - galėjau tą svajonę lengvai įgyvendinti 4u.gif
Pas mane irgi dabar visa kas geriausia, šviesiausia ir šilčiausia - paprikoms ir pomidorams. Daigų metas.
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2017 04 06, 18:13)
Vidam manau gali lapą turėti. Pas mane ko gero dar irgi yra vaikų. Ir šitą veislę aš myliu, tai jos nelikviduosiu

Na kaip susinervinau, visai pamiršau jį. Perverčiau sąrašą - akurat nėra unsure.gif Gal tarp nežiniukų bus...negi būčiau atidavusi kam netyčia. Reiks ieškoti naujo ko gero.
Šį kartą net nespėjau užmatyti ką Rusmą turėjo, taip greit išgaravo, kad pamačiau tik tuščią lapą 4u.gif
Maniškis DS-Venec Tvorenija jau pernai spalio mėn spėjo pasirodyti smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Va koks ilgakojis tvirtu kotuku
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 06 balandžio 2017 - 21:01
QUOTE(Vidam @ 2017 04 06, 20:50)
Na kaip susinervinau, visai pamiršau jį. Perverčiau sąrašą - akurat nėra unsure.gif Gal tarp nežiniukų bus...negi būčiau atidavusi kam netyčia. Reiks ieškoti naujo ko gero.
Šį kartą net nespėjau užmatyti ką Rusmą turėjo, taip greit išgaravo, kad pamačiau tik tuščią lapą  4u.gif

Gal dar atsiras 4u.gif Mažu po persodinimo nusivardino. Bet tada keista, kad nežydi, nes jie visada tarp lyderių.

Aš gi iš karto rašiau, kad visų parduot aš neketinu - iki tol, kol man atsiras vietos tiek kiek reikia. Atsirado vietos ir sąrašas išgaravo. Kai vėl vieta užspaus, bus tas sąrašas.

Nedaug šiemet turiu, palyginus su kitais metais - tai visai mažai. Ir tai dar dauguma daigyklose, net neišsodinti į stopkes, nes nebuvo nei vietos, nei noro juos sodint. Tikėjausi šalto pavasario, toks ir buvo/yra. Tai nors ant savęs nepikta, kad daug ko nepadariau, ką reikėjo padaryt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusma: 07 balandžio 2017 - 05:13

Masiana.Regis nieko tokio ypatingo, bet labai mielas žiedelis :wub: Juk seniena, bet užauginti nesisekė juodai.Iki žiedų ėjau gal porą metų.Nežinau, ko čia taip

.Ausraz, kaip supratau DS.V.Tvorenija sudomino?Lapuko fragmentuką nors dabar galiu atmesti.Nėra ten jis didelis, bet vis jau kaip nors.Logiškai mąstant, turėtų būti ir vaikų, nes pati vaikavau, ale kur tokiam bardake surasti. :hmm:

Ganiau, ganiau Rusmos sąrašą, ir praganiau.Bet, va skaitau, viltis yra :blush-anim-cl:

c7478fe4d625.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 07 balandžio 2017 - 06:23
QUOTE(Lisitėja2 @ 2017 04 07, 06:21)
<p>Masiana.
<p>Ganiau, ganiau Rusmos sąrašą, ir praganiau.Bet, va skaitau, viltis yra blush-anim-cl.gif</p>

Jis greičiausiai japoniško kraujo turi. O tie japonai su geltona gerkle yra gana sunkios veislės. Šitas man kažkaip neužkliuvo, kad būtų labai labai kapriznas, bet lėtapėdis tikrai. Man jis gražus, nes toks neeilinis.
Ok, kitą sykį pasiūlysiu. Buvo tokių minčių, kad jei staigiai neparduodu, porai žmonių pasiūlau, jeigu ne - metu pusė padėklo ir baigtas kriukis. Bet neprireikė biggrin.gif Per dieną buvo išspręstas klausimas ir toliau laimingai gyvenam. Matyt mane gerai gano smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2017 04 07, 07:21)
Masiana.Regis nieko tokio ypatingo, bet labai mielas žiedelis wub.gif Juk seniena, bet užauginti nesisekė juodai.Iki žiedų ėjau gal porą metų.

Ausraz, kaip supratau DS.V.Tvorenija sudomino?Lapuko fragmentuką nors dabar galiu atmesti.

Fainas Masiania wub.gif , kažkada net norėjau. Turbūt teisybę rusma sako, dėl "sunkių" geltongerklių" japoniškos kilmės, nes turimas Keigetsu taip sunkiai ir lėtai auga... unsure.gif

Lisitėja2, ačiū už pasiūlymą, gal kada nors. Kol kas sulaikau norus, nes ir palangės apkrautos, ir šiek tiek nerimauju, nes greit teks palikti savo kolekciją nepatyrusių namiškių globai net 6 dienoms! Net nežinau, kas labiau gresia - ar perlaistymas, ar uždžiovinimas unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 07 balandžio 2017 - 10:11

AV Kokteil.Žiedo dydis virš 7 cm.Net gėda prisiminti, kad pernai jį norėjau išmesti.Nepatiko žiedo forma, per maža dėmė buvo, ir tikėjausi didesnių žiedų.dabar nuomonė pasitaisė :blush-anim-cl:

Moroz i Solnce :wub: Nežiūrint to, kad seniena,man tai tobula veislė.Priekaištų jai neturiu. Viena iš pirmųjų įsigytų veislių.Mylima ir branginama.

695a469e0df4.jpg

7af59b8c7fe9.jpg

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2017 04 08, 08:06)
AV Kokteil
Moroz i Solnce

AV veislės geros. Nes jos sukurtos naudojant amerikietiškas senas stiprias veisles. Bent kai kurios, aišku, negalima garantuoti už visas. Tik tiek, kad gauti labai sunku. Kai pamatau Maroz i Solnce, visada užlieja pagyrimo ir pagarbos jausmas Paramonovui. Aš šitą veislę sėjau iš sėklų, ir sėjinukai buvo kaip mama. Kas reiškia, kad jis veislę tvirtino - kryžmino tą patį su tuo pačiu, kad veislė būtų stabili, matyt dar ir atrinkinėjo iš vienodų geriausius egzempliorius. Ne vienus metus matyt žmogus jai paaukojo. O dabar švyst, plykst ir pirmyn. Net antros kartos žydėjimo nelaukia. Labai nusiminiau vakar, kai radau internete UA Veselka sporto (beje, parduodamo kaip veislės, be jokių paaiškinimų, kad tai sportas) nuotrauką. O taip visi tvirtino, kad nesportuoja UA fantazeinikai. Būkit protingos, neišsidurkit, sportuoja. Pasakos čia mažiems vaikams. Gal ir rečiau negu Jenikejevo, bet sportuoja, užtikrintai "kad bus viskas ok, nes čia gi ne šiaip kas, čia SKLEROVA", kaip mane įtikinėjo žmonės, iš kurių pirkau tas veisles, teigti tikrai negalima. Ir vėl graži iliuzija žlugo smile.gif Vėl nežinau nei ko laukt, nei kokio ššš pernai prisidauginau biggrin.gif
Atsakyti