QUOTE(ausrazs @ 2017 04 10, 18:11)
Klausimas
rusmai, bet gal ir kitos turi kiek patirties - aš pati tai nedaug....
Kiek tolygiai sudrėgsta substratas vazonėliuose, naudojant kapiliarinio pasilaistymo medžiagą? Radau jos didelį lakštą, galvoju - gal tos būdas neblogas, siekiant augalų perlaistymo prevencijos (kai paliksiu paglobot namiškiams)? Bet jei didesni vazonai iš apačios prastai įgeria, tai gal augalai uždžius? Ant virvelių nesodinsiu....
Šiaip tai nežinau, kam kankinatės - sudedam į padėklą, maišą ant galvos, tik ant saulės palikt negalima. Ir savaitę išbus. Šitaip tik gloksinijos supūsta, ritleniai patįsta. O strepsus tik dar paaugusius rasdavau. Sanpaulijas irgi.
Su tais skudurais aš jau nebelabai pamenu, išardžiau aš po pirmo sezono - sunkesni tik vazonėliai ir labai gero kontakto, kai dugnas lygus įgeria. Vaikai man nepasiteisino, nes jei svorio nėra, tai ir negeria. Ir prigert gali, jei kiminų prikišta pvz. Bet pas mane ne tik skuduras buvo, o tos tipo pasilaistačios palangės - kai skuduras ne ant dugno, o pakeltas iš padėklo ant tokio mažo "staliuko". Gal jeigu tik grynai tas audinys - gal viskas kitaip.
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2017 04 10, 18:15)
Iš pirmo vaiko, iš pirmo karto teisingas DS 1074.Visai juo patenkinta.Patinka žiedo dydis ir standumas.
Sveikinu - čia kaip su laimingu loterijos bilietu