QUOTE(Lisitėja2 @ 2017 04 13, 06:29)
1) Tik keista, jo net nėra mano sąrašuose, todėl negaliu pasakyti iš kur jis, ir kokiu pavidalu pas mane pateko.
2) Iš visos krūvos DS Vodopad...
1) Jei šaknys - ta garsi kaimynų ciocė iš kurios pas mus eina pigūs DS-ai(?) - tai ten gali būt belekas, jinai man kelis kartus TIKRAI neatsitiktinai įkišo peresortą nors aš iš jos pirkau labai labai mažai, ir tai sugebėjo. Kelis identifikavau, o vieną raudoną vietoj Serdce Gerdy iki šiol nežinau ką turiu, tai pirkau visus raudonus iš eilės, turėdama vilties, kad gal išsiaiškinsiu kas ten. Nors gali būti, kad ir kvailioja. Bet panašiai pas mane nekvailiojo, kad būtų visai toks bliednas. Tai ir sakau, kad turbūt ta veislė, nes ji kvailioja nors garantijų neduočiau, nes geltonumas ne tas, žiedo forma kitokia. Viduriuko aišku gali nebūt pilno, bet spalva yra labai labai keista...
2) Šitų veislių lapai skiriasi kaip diena ir naktis. Galiu Popkorną sumaišyt su belekuom, nes jis neišskirtinis, o Vodopad lapai tik pas jį vieną tokie ir yra. Kitokie.
Aha, AusraZS,
latvė dingo. Aš su ja labai draugiškai bendravau, net be jokių prekybinių santykių, bet dingo ir dingo. Ar jai kas nutiko, ar ji grįžo į gimtinę, nes ji ne latvė, bet tik parašė, kad asmeninių bėdų turėjo, laidotuves, ir po to dingo. Arba nebeužsiima, tuo, kuo užsiimė, nes aš ją pilnai suprantu, tą, ką jinai darė, buvo didelis darbas į minusą. Kažkada ateina žmonės į protą. Tai va viliuos, kad sveika, gyva ir augina gėlytes tik sau ir ne tiek, kiek augino. Bet ji tikrai šauni augintoja ir aš jos pasiilgstu