Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai ir kiti gesnerijiniai - 28

QUOTE(ausrazs @ 2017 04 14, 08:13)
Oooo, Rubens  wub.gif  wub.gif  Kaip pasiilgau šios veislės bigsmile.gif

Pas Lisitėją tikra gražuolė 4u.gif

Dabar ji vadinasi KT-Rubens. Kaip ir visos likę Kabanovos ir Trofimenko veislės jų pačių buvo pervardintos į KT-, kaip jos aiškina, todėl, kad vysto ir kitų rūšių augalų selekciją. Kolumnėjų prikūrė. Gal dar ko nors, nežinau. Bet kolumnėjų tai tikrai.
Atsakyti

Pasitaisysiu  g035.gif.Visai pamiršau, kad jos taip persivadino.Man dar paprasčiau, nors aišku kieno selekcija.Nes yra net kelių selekcininkų tokiais pat pavadinimais.

Atsakyti
lisiteja nenukrisk tie besilankstydama biggrin.gif
Atsakyti

Su Šv.Velykomis bendramintės :4u:KT Roberto Cavalli.

.Žiedai gal galėtų būti didesni, apie 5-6 cm.Žydi, netingi.d8af8bde1737.jpg

Atsakyti
Su šventėmis visas 4u.gif Kantriai laukime tikro pavasario! smile.gif

Oi, teks priprasti KT rašyti smile.gif KT-Roberto Cavalli atrodo didingai wub.gif

Pirmą Velykų dieną priversta praleist daugiausia horizontalioj padėty, tai naršau inte, ką gi... Užėjau kažkokio vokiečio ar vokietės svetainę, pažiūrėkit į DS-Čiornaja Magija kainytę https://ich-mag-pfla...us:::49_53.html biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 16 balandžio 2017 - 18:54
Su šventėmis 4u.gif

Kainos lb įspūdingos, lietuvių strepsų augintojos neatsilikit nuo europinių kainų standartų, vokiečiai malačiai, nesikuklina, vertina savo darbą 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Rainbow Knight
vartotojo įkelta nuotrauka

Puma

Piсnic

Atsakyti

Liga kokia paguldė? :hmm:

Kainytės solidžios, niekaip negalėčiau tiek sau leisti. :blink:

Bet matyt, yra kas moka tokias sumas.

Stengiuosi pratintis.Bet pripratom nuo seno ir rašom, DS, CF, MK,UA. Jos išvedė tas veisles, jų valia taip vadinti.

Vėl pas mus sninga :blink:

Klivija, koks grožis :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 16 balandžio 2017 - 20:22
QUOTE(Lisitėja2 @ 2017 04 16, 21:21)
* Liga kokia paguldė?
**Kainytės solidžios, niekaip negalėčiau tiek sau leisti

*Tokia, kad su amžium tampa vis labiau tradicinė biggrin.gif -dieglys kažkoks..
** Kad ir nėra poreikio tiek sau leisti - veislės daugiau ar mažiau pas mus paplitusios

Aha, klivija2 grožybių šventės proga pridėjo wub.gif

Papildyta:
QUOTE(klivija2 @ 2017 04 16, 21:16)
Kainos lb įspūdingos,  lietuvių strepsų augintojos neatsilikit nuo europinių kainų standartų

O tai kokie yra tie europiniai standartai? Daug esu pirkusi iš Europos šalių, bet nepasakysiu, kokios "standartinės" kainos. Tradicinės ar dažniausiai sutinkamos - tikrai ne 30 ir ne 20 eurų, nebent tai būtų kažkokia retenybė ar aukcione taip kaina užkiltų. Bet už veisles, kurios kokius 8 metus rinkoje - tai ką aš žinau... Tegul tie vokiečiai ir perka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 16 balandžio 2017 - 20:30

Turėjau mintyje, jeigu tai kainuotų naujos veislės.

Ausraz, sveikit :4u:

Atsakyti
Aš tuos lieuviškus 3 eurus mintyje turėjau, jei paprašysi 4, prasideda aiškinimai kad lb lb lb brangu it t. toliau ir t. toliau

Ir aš sveikatos-pasveikimo linkiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klivija2: 16 balandžio 2017 - 20:44
QUOTE(Lisitėja2 @ 2017 04 16, 21:39)
Turėjau mintyje, jeigu tai kainuotų naujos veislės.

Naujos - galbūt...
Papildyta:
QUOTE(klivija2 @ 2017 04 16, 21:43)
Aš  tuos lieuviškus 3 eurus mintyje turėjau, jei paprašysi 4, prasideda aiškinimai   kad lb lb lb brangu it t. toliau ir t. toliau

Aha, supratau biggrin.gif Maniau, kad apie tas vokiškas biggrin.gif Tai kažkas ten FB prašė už atidalintus kerus 4-5 eurų, nežinau, kaip pirko smile.gif "Aiškinti" žmogui neuždrausi, bet jei brangu - tegul neperka. kas norės veislės - pirks. Nežinau, kiek dabar parduotuvėj pramoniniai strepsai, bet įsivaizduoju, kad gali būti apie 5-6 eurai.

Ačiū už linkėjimus, pasveiksiu, niekur nesidėsiu. Tik norėtųsi greičiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 16 balandžio 2017 - 20:50
Pramoniniai streptokarpai panašiai tiek ir kainuoja.Dideli, kupliai žydintys krūmai.Pernai pati dovanai pirkau.Išpirko visus kaip mat.
3-4 eu. brangu? Lai pas Jeleną pasižiūri, vien lapas kiek kainuoja.
Per brangu? Tiesiog neperki, ir tiek žinių.
Atsakyti