Nežydėjo, ir šiemet turbūt nežydės - labai lėtai auga. Manau, kad geriausiai peresortą atpažintų pats Kleszczynskis, siūlyčiau parašyt jam
QUOTE(ausrazs @ 2017 09 24, 09:54)
<p>Nežydėjo, ir šiemet turbūt nežydės - labai lėtai auga. Manau, kad geriausiai peresortą atpažintų pats Kleszczynskis, siūlyčiau parašyt jam</p>
Kartą bandžiau, versiją pati pasiūliau, parašė, kad gal ir taip. Na ką daugiau klaust

Aš pirkau Margo. Kadangi fantazy - tai du vaikus. Pražydo abu vienodai. Abu ne fantazy ir abu pilnaviduriai. Na pagalvojau, kad sportas, gal pasitaisys, laukiau. Margo nebelabai pamenu - bet kažkoks bordo pagrindu fantazy, ir visai neseniai pamačiau augintojo foto - tuščiaviduris. Bet čia ne rodiklis. Netyčia kažkur užgrybavau aš tą Magdą - senokai jau. Ir neberandu, pamenu kaip per miglą kas ten turi būt

Spalva blunka - kinta į peleninę bordo, žiedas smarkiai išauga...
Vidam. ar čia ne DS-Crazy? Minėjau, jie būna dviejų spalvų. Labiau ružavi ir labiau violetiniai.
Vau
O mano antrasis "Begemotukas" irgi turbūt bus sportas

Jei tik yra galimybė, su fantazy reikia įsigyti jau patikrintus ir įsitikinus, kad žydi teisingai 
Tik augintojos nenori auginti iki žydėjimo. Todėl kartais įsigyjam katę maiše.

Tik augintojos nenori auginti iki žydėjimo. Todėl kartais įsigyjam katę maiše.
Aš iš viso pirkau lapą. Taip įsivaizdavau turinti daugiau šansų sulaukti tikrojo. Tai dabar sėdžiu 15 "vaikų" susikrovus ir tikiuosi, kad nors vienas iš jų bus teisingas
Jeigu nepavyks, žinosiu, kur ieškoti

QUOTE(Ausma @ 2017 09 26, 22:42)
Tai geriau ieškok pirkti teisingo vaiko, nes iš lapo vėl reiks kankintis ir nežinia ar nors vieno sulauksi

QUOTE(Vidam @ 2017 09 26, 18:46)
Gražuolis DS-Kot Begemot 

Iš visų užaugintų vaikų pas mane tik šitas vienas ir buvo teisingas. Taip mes su juo karjerą ir baigėm. Dar vieną porciją augint du metus, kad išmėtyt aš nebenorėjau tikrai

QUOTE(Vidam @ 2017 09 27, 01:33)
Tai geriau ieškok pirkti teisingo vaiko, nes iš lapo vėl reiks kankintis ir nežinia ar nors vieno sulauksi 

Tai kad "vaiką" iš Rusmos pražiopsojau, ir įtariu pas ką jis nukeliavo

QUOTE(Ausma @ 2017 09 27, 09:00)
Ebay šiuo metu net keli "begemotukai" yra, bet kas iš to. Užtenka jau DS-Joškin Kot nusipirkau katiną maiše, nes jo Lietuvoj iš vis niekas nepardavinėja.
Tai va tas ir yra, kad su tokia konkurencija, kai kažkas pigiai pardavinėja loteriją, absoliučiai neapsimoka auginti iki žydėjimo tuos fantazy. Kol aš užauginsiu teisingus vaikus praeis 2, kartais net 3 metai. Per tą laiką kiti užvers rinką savo pigiais vos įžiūrimais loterijiniais vaikais. Dar kas įdomiausia, keli atsirado kurie itin žema kaina supirkinėja sportus brangių naujų veislių. Manau, paskui juos perpardavinėja arba daugina ir pardavinėja, nes kam jiems jie (kai kurie dar bent gražūs - tai suprantu bet kai kurie - bjauriai murzinai bordo)... O žmonės, kurie augina dėl žiedų, kaltina ne pardavėją, o selekcininką. Kalbėjau su keliais anglais aš ta tema - maždaug jei pardavėjas investavo, tai jis turi atsiimti pinigus ir uždirbti, bet nereikia veisti beleko, jei nepaveldi savybių - tai ir brokas ir nereikia leisti į apyvartą, žodžiu, tuos nebagus kurie pardavinėja beleką irgi apgavo, tai jų vargšų negalima smerkti ... Tai čia kaip kam... Aš tikrai norėjau sąžiningai auginti iki žydėjimo, pardavinėt žydėjusius, taip kaip tada buvo tradicija - Jenikejevas nurodydavo, kad negalima pardavinėti jo nežydėjusių fantazy veislių. O dabar viskas kitaip - ir rusai, ir ukrainiečiai pardavinėja nežydėjusius (šitie dar bent parašo, kad galimas sportas, iš lenkų/čekų nesulauksit ir to

QUOTE(rusma @ 2017 09 27, 07:25)
. Taip mes su juo karjerą ir baigėm. Dar vieną porciją augint du metus, kad išmėtyt aš nebenorėjau tikrai 

O jei kokią brangenybę turiu, kad tik nenumarint. Ir kaip priversti skroteles auginti