Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai ir kiti gesnerijiniai - 28

Kad mainams aš nieko gero neturiu. O Taisija auga po truputuką.

Nieko ypatinga, tik DS Mistika.b9cecff7640d.jpg

Atsakyti

Jei auga - tai ir gerai  :super: DS- Mistika, seniai matytas, - labai gražiai atrodo  :wub:​ 

Atsakyti
Va taip va, mielosios, nežinau ar džiaugtis, ar bliauti, tuoj susivoksiu savyje ir eisiu priešgrybelinės chemijos maišyt.

vartotojo įkelta nuotrauka

6 kritinėj stadijoj ir ant didelio klaustuko, iš 6 šlapia vieta telikus, kitus turėčiau ištraukt iš smerties. Bet jau mažumas kai kurių augalų. Na moka žmonės pinigus paimt. Ir matos - kur galingo augalo būta, tai jis ir kankinamas liko didvyriškai laikytis. Kur buvo vos vos įsikabinęs - taip ir puvėsiai. Ypač prasta padėtis su kolumnėjom ir keliais strepsais. Episcijos atlaikė geriausiai.
Atsakyti

Rusma, tik užuojauta.

Kadangi pašto nenušausi, tai nusišaučiau pati. suicide2.gif

Net neįsivaizduoju, ką daryčiau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 14 rugpjūčio 2017 - 14:26
QUOTE(Lisitėja2 @ 2017 08 14, 15:25)
<p>Rusma, tik užuojauta.</p>
<p>Kadangi pašto nenušausi, tai nusišaučiau pati. vartotojo įkelta nuotrauka</p>
<p> </p>
<p>Net neįsivaizduoju, ką daryčiau.</p>

nu ką darysiu (tiksliau jau padariau) - išpurčiau/išgramdžiau puvinius ir išpurškiau fungicidu. Laistyt tūtų beprotybė, nes dar tiek šlapi, kad pelkė, visa pakuotė permirkus. Gruntas toks "ne mano", kad norisi kuo greičiau lupt lauk - beveik grynas šlapias vermikulitas, aš taip augint nemoku ir jis man labai nemielas. Bet baisu ir pajudint, neatlaikys turbūt.

O su paštu - reikėtų užsiimt. Bet jau neturiu nei noro, nei jėgų, nei apskritai jo matyt nenoriu ir dar yra daug kitų priežaščių. Nusifotkinau atskirai tuos, už kuriuos vertėtų paprašyt kompensacijos ir pareikalaut grąžint PVM-ą. Bet ar darysiu ką nors, dar nenusprendžiau. Vyras įtikinėja, kad pamiršk ir viskas. Man ir pačiai iš didelio pykčio pamažu ateina abejingumo būsena. Galvojau, kad bus daug blogiau, daug daug blogiau. Bet labai gerai šilumos izoliacija padaryta, lipdukai sudėti, kad temperatūrai jautrūs, tai gal bent nelaikė prie +40 ir tai kažkiek išgelbėjo. Aš galvojau, kad perdžiūvę mirtinai bus, kaip kelis kartus esu gavus iš europiečių. Bet neatspėjau - palaistyti tiek, kad dar ilgai galėsiu nelaistyt. Bet nuo ilgo buvimo tamsoj ir drėgmėj papuvo.

Tik aišku viena - augalų Lietuvos paštu iš trečių šalių aš daugiau nesisiųsiu iki tol, kol nepamatysiu, kad galima, o iš ES ir taip nėra ką siųstis.
Atsakyti

DS Alioša Popovič.Žiedo dydis  įspūdingas, net 11cm.

53d09f65ea45.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 15 rugpjūčio 2017 - 08:04

Verkėt, verkėt. kad miršta mūsų temutė, o va pačios kažkur išgaravot.

DS Plitvickie Oziora. Mano akims malonus derinys.Žiedo dydis 5,5-6 cm.Pilnai neišsiskleidė, tai  ir liko prikąsta lūpa.492286b4afd8.jpg

Atsakyti
as cia,apziurejau rusmos puvekus,ir suspaude sirdi,mano pacios siuntinys jau dvi savaites kelyje,niekaip manes nepasiekia is Ukrainos,nezinau kas ten bebus like unsure.gif na Lisiteja saunuole,visokiu groziu,ikeliu ir as siek tiek savuju
Saturn

ECHO

Romantika

Lavender

ua retro
[URL=http://www.part.lt/perziura/db8dad50c36c87f99f8630bf3642fc5b974.JPG]vartotojo įkelta nuotrauka[/URL

Gloria

tam kartui gal uzteks
Atsakyti
QUOTE(silvija72 @ 2017 08 24, 11:00)
as cia,apziurejau rusmos puvekus,ir suspaude sirdi,mano pacios siuntinys jau dvi savaites kelyje,niekaip manes nepasiekia is Ukrainos,nezinau kas ten bebus like unsure.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Pas mane didžiausiom raidėm buvo parašyta, kad greitai gendančios prekės, visos sąskaitos vietoje, fitosertifikatas, visi dokumentai idealiai tvarkingi ir aš ne vieną ir ne du kartus prašiau atiduoti man tą siuntą, sakiau, kad aš turėsiu didžiulius nuostolius, nes ten augalai, kurie supus, o aš aiškiai matau amerikiečių sekimo sistemoje, kad siunta VILNIUJE ir tereikia truputį noro ją išleisti. Ir tai kiek laiko praėjo, kol susimylėjo... O čia tai... jei pasiseks, tai gal jau greitai atsiras. Tada 99% sulaikys muitinė. Siųstis paštu iš Ukrainos - nu reikia labai didelį adrenalino poreikį jausti, kad vis dar norėti tą daryti... Arba būti absoliučiai be patirties... Prieš kokius 5 metus buvo galima, ir tai visada buvo su klaustuku kaip pasiseks. O dabar tai jau tik aštrių pojūčių mėgėjams.
Atsakyti
fu fu fu,pasiseke,tuoj mano naujokai is Ukrainos bus kieme,parveza galu gale,ziuresim ka turim,kas liko,is Demcenkos pirkau.
Atsakyti
naujokai
Atsakyti
Ar čia tikrai DS-Гжель ? Man nepanašus pažiūrėjus internetines nuotraukas, bet kai pirmas žiedukas, tai gal nugrybavo ?

Atsakyti