QUOTE(Lisitėja2 @ 2017 08 14, 15:25)
<p>Rusma, tik užuojauta.</p>
<p>Kadangi pašto nenušausi, tai nusišaučiau pati.

</p>
<p> </p>
<p>Net neįsivaizduoju, ką daryčiau.</p>
nu ką darysiu (tiksliau jau padariau) - išpurčiau/išgramdžiau puvinius ir išpurškiau fungicidu. Laistyt tūtų beprotybė, nes dar tiek šlapi, kad pelkė, visa pakuotė permirkus. Gruntas toks "ne mano", kad norisi kuo greičiau lupt lauk - beveik grynas šlapias vermikulitas, aš taip augint nemoku ir jis man labai nemielas. Bet baisu ir pajudint, neatlaikys turbūt.
O su paštu - reikėtų užsiimt. Bet jau neturiu nei noro, nei jėgų, nei apskritai jo matyt nenoriu ir dar yra daug kitų priežaščių. Nusifotkinau atskirai tuos, už kuriuos vertėtų paprašyt kompensacijos ir pareikalaut grąžint PVM-ą. Bet ar darysiu ką nors, dar nenusprendžiau. Vyras įtikinėja, kad pamiršk ir viskas. Man ir pačiai iš didelio pykčio pamažu ateina abejingumo būsena. Galvojau, kad bus daug blogiau, daug daug blogiau. Bet labai gerai šilumos izoliacija padaryta, lipdukai sudėti, kad temperatūrai jautrūs, tai gal bent nelaikė prie +40 ir tai kažkiek išgelbėjo. Aš galvojau, kad perdžiūvę mirtinai bus, kaip kelis kartus esu gavus iš europiečių. Bet neatspėjau - palaistyti tiek, kad dar ilgai galėsiu nelaistyt. Bet nuo ilgo buvimo tamsoj ir drėgmėj papuvo.
Tik aišku viena - augalų Lietuvos paštu iš trečių šalių aš daugiau nesisiųsiu iki tol, kol nepamatysiu, kad galima, o iš ES ir taip nėra ką siųstis.