Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai ir kiti gesnerijiniai - 28

QUOTE(Vidam @ 2017 08 31, 20:05)
Ar čia tikrai  DS-Гжель ? Man nepanašus pažiūrėjus internetines nuotraukas, bet kai pirmas žiedukas, tai gal nugrybavo ?

vartotojo įkelta nuotrauka

Gžel. Biškį pagrybavęs, raibesni būna ir labiau susisukę, pilnesni. Sutvirtės ir šiek tiek pasikeis, bet ne per daugiausiai. Tokie jie ir yra - mintis tokia - raibi ir susisukę, nedidukai.
Atsakyti
Gal dar kuri turit Haru no Mizu ir Heartland's Tanzanite? Pirkčiau arba mainyčiau į ką nors bet kokiame pavidale.
Atsakyti

Nei vienas nei kitas neatlaikė mano namų sąlygų.

Haru no Mizų gaila labai, nes tokia  simpatiška miniatiūra  :(

Atsakyti

Demčenka pardavinėjo, gal dar ir dabar turi - sėkmingai atsiunčia į Lietuvą

Atsakyti
Lisitėja, gaila verysad.gif. Mano sąlygas tai jie sėkmingai atlaikė, bet kitų gal ir ne. Nes aš jų Lietuvoj ne vieną paleidau, bet niekas neatsiliepė, arba nepatiko, nes savotiški, arba nebeturi, na arba turi ir partizaniškai tyli biggrin.gif . Buvo momentas, kai man jų nebereikėjo, nei šitų, nei Little Kan. O dabar klausinėja žmonės, gal minių mada užeina. Pas čekus pilna buvo anksčiau - neberandu Haru no Mizu. Tanzanite tai yra pas čekus.

QUOTE(ausrazs @ 2017 09 19, 08:13)
<p>Demčenka pardavinėjo, gal dar ir dabar turi - sėkmingai atsiunčia į Lietuvą</p>

Dėkui, gal atsiras pas ką LT, o jei neatsiras - gal kada prie progos su tašuke iš Demčenko atsivešiu. Paštu iš Outside EU nebenoriu nieko - pamokyta jau, rami - spakaina, o jei pamirštu - pasižiūriu kaip nuostabiai atrodo Robinsonų vazonėliai tušti ar su leisgyviais augalais ir greitai noras praeina rizikuoti dar kartą tą pakartoti biggrin.gif . Ateidavo man sėkmingai ar bent pusiau sėkmingai ir iš Jenikejevo, ir iš Sklerovos, ir dar iš šen bei ten... O paskui prasidėjo - ilgai nėra - muitinė - puvėkai/šienas ir po visos sėkmės verysad.gif. Iš ten - tik bagaže.
Atsakyti

Džiugino visą vasarą :wub:

DSCF0891-vi.jpg

Atsakyti
Heartland's Baby Egrets turiu pasodinus sau maza fragmenta is demcenko,gal ka isperes,no mizu neturiu,yra Haru No Yoi vaika pirkau,pasidalinciau,bet neturiu kol kas kuom.
Atsakyti
QUOTE(silvija72 @ 2017 09 22, 08:24)
Heartland's Baby Egrets turiu pasodinus sau maza fragmenta is demcenko,gal ka isperes,no mizu neturiu,yra Haru No Yoi  vaika pirkau,pasidalinciau,bet neturiu kol kas kuom.

Šituos du ir aš turiu, ir dideliam mano džiaugsmeliui viena šaunuolė vakar atsiliepė dėl Haru no Mizu wub.gif . Heartland's Tanzanite vis dar paieškomas. Labai nesinori turėt reikalų su čekais, bet jei niekas neatsišauks, tai, matyt, kad teks.

Iš Kleščinskio peresorto šiemet kiek gavau tai jau nėr ką nei besakyt verysad.gif...
Atsakyti
peresortu galima turbut gaut visur,kur pirkau,ten gavau biggrin.gif cia ne problema,po to akis drasko dar,jei uzsimini. mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(silvija72 @ 2017 09 22, 12:50)
peresortu galima turbut gaut visur,kur pirkau,ten gavau biggrin.gif cia ne problema,po to akis drasko dar,jei uzsimini. mastau.gif

Iš Demčenko irgi gavai peresortų?

Ne problema, jei neturi tokio. Bet kai perki du skirtingus ir gauni du vienodus, liūdna. Ir svarbiausia, noriu aš tų veislių, o pirkt bijau.
Atsakyti
jo veisles dar nežydi,is kitu,ir is forumietes
Atsakyti
Ausrazs, rašėt, kad turit Kleščinskio Magda. Žydėjo/žydi gal? Paprašyčiau padėti atpažinti peresortą mirksiukas.gif

Atsakyti