Lisitėja, gaila

. Mano sąlygas tai jie sėkmingai atlaikė, bet kitų gal ir ne. Nes aš jų Lietuvoj ne vieną paleidau, bet niekas neatsiliepė, arba nepatiko, nes savotiški, arba nebeturi, na arba turi ir partizaniškai tyli

. Buvo momentas, kai man jų nebereikėjo, nei šitų, nei Little Kan. O dabar klausinėja žmonės, gal minių mada užeina. Pas čekus pilna buvo anksčiau - neberandu Haru no Mizu. Tanzanite tai yra pas čekus.
QUOTE(ausrazs @ 2017 09 19, 08:13)
<p>Demčenka pardavinėjo, gal dar ir dabar turi - sėkmingai atsiunčia į Lietuvą</p>
Dėkui, gal atsiras pas ką LT, o jei neatsiras - gal kada prie progos su tašuke iš Demčenko atsivešiu. Paštu iš
Outside EU nebenoriu nieko - pamokyta jau, rami - spakaina, o jei pamirštu - pasižiūriu kaip nuostabiai atrodo Robinsonų vazonėliai tušti ar su leisgyviais augalais ir greitai noras praeina rizikuoti dar kartą tą pakartoti

. Ateidavo man sėkmingai ar bent pusiau sėkmingai ir iš Jenikejevo, ir iš Sklerovos, ir dar iš šen bei ten... O paskui prasidėjo - ilgai nėra - muitinė - puvėkai/šienas ir po visos sėkmės

. Iš
ten - tik bagaže.