Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

QUOTE(Pavasario saulė @ 2016 11 23, 11:05)
Istraukiau imperatoriu, teisma, 10 pentakliu.

Amariliai gal galetum savo nuomone i tokias kortas? As siek tiek pasimeciau kaip toki derini interpretuot. Darbas valstybineje imoneje/darbas su gera alga ir visa seima jauciasi kaip 10 pentakliu? Nesuprantu, ka as cia istraukiau. Belieka dziaugtis, kad tai nutinka retai.
Papildyta:

Pavasario saule kortos sukrito grazios, bet tarkim kaip tu uzdavei klausima? Ar siam darbe kaip seksis, ar darbo paieskos, ar finansai?
Nes labai sunku interpretuoti tris kortas kaip klausimas is triju daliu, as supratau zmogui dabar darbe negerai, bet ir nezino ar verta keisti nes banko paskolos nori. nezino ar likti stabiliam blogam darbe ar bandyt laime?
Aš tarkim traukciau viena eilute esamam darbe kaip bus jei liks.
kokios perspektyvos susirasti darba ateinanciame pusmetyje
jei gerai, kokios ten perspektyvos. kokios galimybes susitvarkyti paskola ir t,t,
na cia jau reiktu analizuoti etapais.
Is tavo kortu sakyciau kad jos vyras eina teisingu keliu, galimybes dideles jam isitvirtint ir finansai tikrai butu geri (10 pentakliu) tikrai maimum is disku kortu. jei tu parasytum kaip tiksliai uzdavei klausima butu interpretuoti aiskiau ir paprasciau.
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2016 11 23, 10:21)
Pavasario saule kortos sukrito grazios, bet tarkim kaip tu uzdavei klausima? Ar siam darbe kaip seksis, ar darbo paieskos, ar finansai?
Nes labai sunku interpretuoti tris kortas kaip klausimas is triju daliu, as supratau zmogui dabar darbe negerai, bet ir nezino ar verta keisti nes banko paskolos nori. nezino ar likti stabiliam blogam darbe ar bandyt laime?
Aš tarkim traukciau viena eilute esamam darbe kaip bus jei liks.
kokios perspektyvos susirasti darba ateinanciame pusmetyje
jei gerai, kokios ten perspektyvos. kokios galimybes susitvarkyti paskola ir t,t,
na cia jau reiktu analizuoti etapais.
Is tavo kortu sakyciau kad jos vyras eina teisingu keliu, galimybes dideles jam isitvirtint ir finansai tikrai butu geri (10 pentakliu) tikrai maimum is disku kortu. jei tu parasytum kaip tiksliai uzdavei klausima butu interpretuoti aiskiau ir paprasciau.

Aš dar truputų pridėsiu - situacija darbe yra bloga (tiek atmosfera, tiek pinigai) ir kad jis išeis/išmes, tai čia yra 100 proc. Aš meldžiuosi, kad išdidžiai neišeitų, neturėdamas kito darbo. O su darbo paieškom sunkiai einasi. Ir dar tą paskolą norim imti (nes statybos jau gerokai įpusėjusios, trūksta tik piniginės injekcijos geros ir vualia - įkurtuvės).
Tai va mano klausimas - kaip su naujo darbo paieškom? Ar nusimato kas greitai? Nes šiaip šikna dabartiniam, žodžiu, ten prošvaisčių nėra. Ar viskas bus gerai su tais darbais ir su ta paskola?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sparaxis: 23 lapkričio 2016 - 10:32
QUOTE(Sparaxis @ 2016 11 23, 09:10)
O man džiaugtis ar ne? biggrin.gif
Biškį pasidžiaugsiu, kol kitaip neišaiškino.

Spėjot pasidžiaugt? Dabar pasakysiu. Su darbo paieškom bus sunku ir bezrezultatna, nebent iš vis profilį keist, ir tai būtų tik kelio pradžia. O paskola būtų lemtingas žingsnis iš kelio į takelį, čia gali būt tiesiogiai ir teismas, ir visi pentakliai ne kaip didis džiaugsmas, bet kaip didi našta. Kam įdomu - darbo paieškų perspektyvoj 5 lazdos, 4 lazdos apv ir Magas apv (patarimui kvailys), ant paskolos pasekmių - 6 kardai apv, 8 lazdos apv ir smerčius su pakaruokliu papildomu.
Atsakyti
QUOTE(AmariliaiM @ 2016 11 23, 10:55)
Spėjot pasidžiaugt? Dabar pasakysiu. Su darbo paieškom bus sunku ir bezrezultatna, nebent iš vis profilį keist, ir tai būtų tik kelio pradžia. O paskola būtų lemtingas žingsnis iš kelio į takelį, čia gali būt tiesiogiai ir teismas, ir visi pentakliai ne kaip didis džiaugsmas, bet kaip didi našta. Kam įdomu - darbo paieškų perspektyvoj 5 lazdos, 4 lazdos apv ir Magas apv (patarimui kvailys), ant paskolos pasekmių - 6 kardai apv, 8 lazdos apv ir smerčius su pakaruokliu papildomu.

Spėjau trumpai biggrin.gif
Atsakyti

Amariliai 
Papildyta:

QUOTE(zaliaaake @ 2016 11 22, 17:40)
<p>Sveikos mergaites, jei galite paziurekite ir man. Yra vaikinas A.su kuriuo esame kaip ir apsipyke. Verta rodyti iniciatyva ar pamirsti? Ar issirutuliotu i rimtus santykius?</p>
Jus turetumete su juo susitaikyti, jei norite kazko su juo. Perspektyvoje kortos neblogos, o bet taciau tik uzglaiscius sita konflikta, nes ka jis darys, tai lazdu karalius su astuoniais kardais- jis nedarys nieko. Jis taip ir bus ir laikys ta pykti viduj, bet nieko nedarys. Cia jo pasirinkimas (man astuoni kardai grynai apie savo paties susikurtus blokus) .

Taip ir supratau jog jis nieko nedarys.nors ir sake jog musu issiskyrimas jam labai sunkus,jis linkes begti nuo problemu,laikyti viska savyje ir grauzti save is vidaus. Mano seima jo prase jog paliktu mane ramybeje,tikisi jog susitaikysiu su savo ex ir gyvensime vel kaip darni seima..

O ka rodo kortos del ex? Ar visdelto busim kadanors vel darni seima ar viskas cia jau pabaiga :)?

Aciu !!!⚘⚘⚘

Atsakyti
QUOTE(AmariliaiM @ 2016 11 23, 12:55)

Bet tau pentakliai nekrito? Cia pavasario saules kortas interpretuoji ar tik savo? Nes pavasario saules neaisku ko ji klause smile.gif
As grizus istrauksiu savo bet po darbo. Nes apverstu nenaudoju ir nenoriu interpretuot.
O del paskolis mirtis ir pakaruoklis man noretusi sakyt kad tiesiog rodo ilgesni istrigima nei planuojama.
Nzn sunku kitu kortas komentuot.
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2016 11 23, 12:14)
Bet tau pentakliai nekrito? Cia pavasario saules kortas interpretuoji ar tik savo? Nes pavasario saules neaisku ko ji klause smile.gif
As grizus istrauksiu savo bet po darbo. Nes apverstu nenaudoju ir nenoriu interpretuot.
O del paskolis mirtis ir pakaruoklis man noretusi sakyt kad tiesiog rodo ilgesni istrigima nei planuojama.
Nzn sunku kitu kortas komentuot.

Ji naudoja Kroulį ir jis neverstas, kaip ir priklauso. Aš čia visus argumentus buvau surašiusi, bet kažką ne taip nuspqaudžiau ir viskas dingo. Nepadaraiau problemos iš formuluotės. PRimečiau, kad PS traukė situacijai ir Kroulis parodė, kas ten darosi. Kai jis neverstas, tai galima ir pasimaut ant džiugumo, bet matai, ir pati Sparaxis komentuoja, jos vyras gali pats išeit iš darbo išdidžiai ir su principais. Tai yra Imperatorius. Paskui traukiau savo ir kitą kaladę. Pasmulkinau. Ir turim k`ą turim. Tiek Teismas, tiek Smerčius yra fatalinės kortos, Pakabintą pernelyg gerai pažįstu, kad naiviai tikėčiausi, jog jis imsis veiksmų. Aplinkybės yra prieš. Bet Imperatorius gali susidorot. Tam jis turi į Kvailį virst. Nematau jokių prieštaravimų, net logika nesipriešina, kaip kartais būna su kortom. Ištrauk, aišku, pasipildys vaizdas.
Atsakyti
Ačiū jums visoms labai labai. Ritandra, labai lauksiu jūsų interpretacijos.
Atsakyti
QUOTE(AmariliaiM @ 2016 11 23, 14:29)
Ji naudoja Kroulį ir jis neverstas, kaip ir priklauso. Aš čia visus argumentus buvau surašiusi, bet kažką ne taip nuspqaudžiau ir viskas dingo. Nepadaraiau problemos iš formuluotės. PRimečiau, kad PS traukė situacijai ir Kroulis parodė, kas ten darosi. Kai jis neverstas, tai galima ir pasimaut ant džiugumo, bet matai, ir pati Sparaxis komentuoja, jos vyras gali pats išeit iš darbo išdidžiai ir su principais. Tai yra Imperatorius. Paskui traukiau savo ir kitą kaladę. Pasmulkinau. Ir turim k`ą turim. Tiek Teismas, tiek Smerčius yra fatalinės kortos, Pakabintą pernelyg gerai pažįstu, kad naiviai tikėčiausi, jog jis imsis veiksmų. Aplinkybės yra prieš. Bet Imperatorius gali susidorot. Tam jis turi į Kvailį virst. Nematau jokių prieštaravimų, net logika nesipriešina, kaip kartais būna su kortom. Ištrauk, aišku, pasipildys vaizdas.

matai as pagal pavasario saule taip pat galvojau kad imperatorius tai lyg jos vyras kuris turi galimybe visa situacija suvaldyti, blaiviai spresti, ir yra stiprus savo darbuose, sferoje. Teismas gali rodyti ir sprendimo priemima, ir apsisprendima, ir dokumentu kazkokiu tvarkyma (popierizma) ir nuosprendi (ismetima is darbo) bet tas 10 disku sakyciau tai visai gera korta pinigu/darbo sferose. ziurint kaip klausimas formuluojamas gali rodyti ir maximuma isspausta ir gali rodyti kad issisemimas jau yra ir pokyciai mazai galimi. sakau, ka supratau besimokydama taro kad svarbu tiksliai uzduoti klausima, kitu atveju samprotauti gali labai daug ir i pievas smile.gif
tavo kortos velgi.
Tavo koros matai ir apverstos as su apverstomnebedelioju tai sunku ka pridurti, o ir pavasario saule su krauliu delioja? tada negalima ju ziureti kaip wait kalades, na idomu vakare bus paziureti kaip man kris
Atsakyti
Sparaxis as trumpai nes tuoj turesiu sveciu ;)

Is kortu man tik vienas klausimas akivaizdus ar jus tikrai ivertine paskolos ismokejimo galimybes? Nes kaip ir gavima paskolos rodo bet su mokejimu nekazkas. Kam aktualu surasau kortas gal pakomentuos
Kokia paskolos svarba seimai? 6 taures
Kokia galimybe gauti paskola 9 diskai
Kokia tikimybe paskola ismoketi? Isimylejaliai

Mano akim jus tiek jos norit ir be paskolos namo haigt negalit, jum ji lyg issigelbejimas ir atrodo dziaugsmas butu. Galimybe gauti irgi reali 9 diskai rodo pasimegavima ir dziaugsma. Bet va ismokejime krito isimylejaliai tai tokia pasirinkimo korta jai papildomos 5 kardai ir pazas lazdu. Nezinau nemanau kad jum labai viskas gerai eisis. Ta paskola apkars taip kaip nesvajojat ir dar sakyciau nesubrende jus jai.

Dabartiniam darne sakyciau vyrui pinigu nedamoka arba labai jau skromnas jo atlygis ir to itakot jos negali. Nera galimybiu dirbt daugiau ir tarkim gaut daugiau.

Darbo kito susiradime man noretusi pasakyt kad vel koja kis patirties stoka ir umus jo budas (nezinau kaip ten tas imperatorius krito pavasario saulei) unsure.gif

Jei isidarbina kitur manau vel netenkins alga, jausis neivertintas ir ieskos kito pasiulymo...

Jus gal jauni labai? Nes kur bedrjau visur krito pazai... cia kam reiks supras.
Atsakyti
Ritandra, matai, Imperatorius iš neverstų kortų kaladės. Kur daug suvokimo sluoksnių. Imam tai, kas arčiau buitinio klausimo ir Imperatorius turi savybių ne tik gerų. O kaip jau pajusi iš neverčiamų kortų. Tam ir naudinga turėt kaladę tokiems klausimams ir verst ją, verst.
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2016 11 23, 16:30)
Sparaxis as trumpai nes tuoj turesiu sveciu ;)

Is kortu man tik vienas klausimas akivaizdus ar jus tikrai ivertine paskolos ismokejimo galimybes? Nes kaip ir gavima paskolos rodo bet su mokejimu nekazkas. Kam aktualu surasau kortas gal pakomentuos
Kokia paskolos svarba seimai? 6 taures
Kokia galimybe gauti paskola 9 diskai
Kokia tikimybe paskola ismoketi? Isimylejaliai

Mano akim jus tiek jos norit ir be paskolos namo haigt negalit, jum ji lyg issigelbejimas ir atrodo dziaugsmas butu. Galimybe gauti irgi reali 9 diskai rodo pasimegavima ir dziaugsma. Bet va ismokejime krito isimylejaliai tai tokia pasirinkimo korta jai papildomos 5 kardai ir pazas lazdu. Nezinau nemanau kad jum labai viskas gerai eisis. Ta paskola apkars taip kaip nesvajojat ir dar sakyciau nesubrende jus jai.

Dabartiniam darne sakyciau vyrui pinigu nedamoka arba labai jau skromnas jo atlygis ir to itakot jos negali. Nera galimybiu dirbt daugiau ir tarkim gaut daugiau.

Darbo kito susiradime man noretusi pasakyt kad vel koja kis  patirties stoka ir umus jo budas (nezinau kaip ten tas imperatorius krito pavasario saulei)  unsure.gif 

Jei isidarbina kitur manau vel netenkins alga, jausis neivertintas ir ieskos kito pasiulymo...

Jus gal jauni labai? Nes kur bedrjau visur krito pazai... cia kam reiks supras.

Ne, nejauni, +- 40. Del dabartinio darbo labai viskas taiklu. Del paskolos - na ka as zinau. Optimistinis (bet realus) variantas yra ja dengti turimo NT pagalba (nuoma). Mane tik ta jo darbine situacija neramina, nu blin blin. Pati matau, kad su nauju darbu nekazka. Nu zodziu...
As jums AZ parasysiu, ok? Paziurekit, kai sveciai iseis.
Aciu labai ponios.
Atsakyti