QUOTE(įvairiai @ 2016 11 20, 16:46)
Sveikos,
Galbūt galėsite užmesti akį ir į mano situaciją. Jau kelis metus esu vieniša, niekaip nepasiseka rasti tinkamo žmogaus, o jau ir šeimos norisi... Pastaruoju metu mintys vis dažniau sukasi apie K, tačiau net neįsivaizduoju, ką jis galvoja (ir ar galvoja) apie mane. Labai įdomu būtų sužinoti, ar su juo yra kokių nors perspektyvų, ačiū!
Laba. Jum isdeliojau jusu vienatves analize ;)
Nu nezinau nezinau sakyciau jus santykiam pasiruosus ir net tokia stadija kad pasiruosus imtis iniciatyvos bet jusu vienatves priezastis kazkokie vidiniai priestaravimai, intuicija sako viena, tada pradedat analizuot "giliau" ir tas traukinys nuvaziuoja... ir aplamai toks vaizdas kad jus ieskot ne vyro o kazkokio nuskriausto kaciuko kuri galetumet globot... kuris jus laikytu teisinga lyg gelbetoja. Nenorit jus to vyro kuris rimtas ir patyres o gal jum papuola kazkokie jaunuoliai 😁 isvadoj pas jus per didelis vidinis AS ir tas labai trukdo. Nezinau cia tiek galiu pasakyt.
O del to K ir jusu tai jei kas butu tai nuotykis. Plius manau jis turi kazka salia saves. Ir kad ir noretu ka keist dabartinej savo busenoj tai vargei ar imsis veiksmu. Kazkoks pasyvus, uzsidepresaves, nuskriaustas. Todel ir traukia jus manau.
Ir vel man krenta jaunuolis. Jaunesnis jis manau ;)
Aš meldžiausi Dievui, kad jis man pasiųstų gerą vyrą... Ir Dievas davė man gerą vyrą. O vyras nesimeldė... Tad jis gavo tai, ką gavo