Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

Gal ir tu noretum rimtesniu stabilesniu santykiu nei jie dabar yra, demesio jis irgi sulaukia is tave, jis kazkokia trauka jaucia tau, stipria bet kol kas matau tik seksualine, del bendravimo kiek matau jis aplamai labai bendraujantis, visur jo pilna, publikos zmogus, perspektyvoj yra kita moteris o su jum noretu palaikyt draugiskus rysius

Eina sau kaip taikliai 😲 Aciu labai 😘

Atsakyti
QUOTE(blykste38 @ 2016 12 04, 19:28)
Zudytis nemanau kad ruosiasi, kortos problemos nerodo tik egoizma, todel taip ir parasiau, gerbtu bent tevus tai nerasytu tokiu gazdinanciu postu, saule jei jus norit , tai galit prisiimt atsakomybe, kaip minejau jei kortos butu parode kazkokia problema, nebuciau to rasiusi

As gerbiu savo tevus, myliu be proto, bet ka daryti kai zeme slysta is po koju ir nebezinai ko griebtis? Taip, mano postas buvo neaiskus, tai mano kalte. Man yra odos liga, tai pagereja, tai pablogeja, buvau pas gydytojus, sake skirtingas diagnozes... Kiekviena diena keliuosi su nezinomybe kaip atrodysiu, nebenoriu bijoti, pavargau. Tiesiog galvojau gal kuri galesit kortu pagalba duoti patarimu ar kazka pamatysit, as tik klausiau, nieko nereikalavau...Griebiausi lyg skestantis paskutinio siaudo...
Atsakyti
QUOTE(Pavasario saulė @ 2016 12 03, 15:20)
Laba smile.gif As be jegu visiskai, zylioju po namus, kaip dusia be vietos staciom akim jau kelinta diena. Miegas neima, pavargus kaip ciucis.  verysad.gif  frusty.gif O kaip tu laikaisi? 4u.gif

As po biski, bet vis kokios problemos islenda, nu taip uzknisa! Ir darbe nauja kolege turiu kurios pakest negaliu tai cjuju vel naujo darbo teks ieskot ir tik per ja. Nes dirbu kaip uz 2 ir dar jai didesne alga negu man pasiule. Tai jau nzn kiek dienu pikta kaip sirse!
O kokios raminancios arbatos pries miega nenori pagerti?
Atsakyti
Sveikos, mielos Tarologes 4u.gif

Ateinu ir as pas jus su klausimu.. angel_sadangel.gif Gal galetu Amariliai ar Ritandra trecia akim pasiziureti?
Ar atsiras mano gyvenime (0,5-1 metu laikotarpyje) geresnis vyriskis rimtiems santykiams ir bendram ramiam gyvenimui kartu?
Su dabartiniu draugu kazkaip labai sudetinga mums kartu graziai susigyventi, nors bandome jau ne vienerius metus. Gal kazkas trecias trukdo, nezinau.. verysad.gif
Atsakyti
Gal galit man padelioti kuri laisvesne, kiek dar ilgai as viena busiu ir kodel as viena? Cia kazkokia karmine pamoka man vienatve, ar kas?
Atsakyti
QUOTE(Wejuske @ 2016 12 05, 13:21)
As po biski, bet vis kokios problemos islenda, nu taip uzknisa! Ir darbe nauja kolege turiu kurios pakest negaliu tai cjuju vel naujo darbo teks ieskot ir tik per ja. Nes dirbu kaip uz 2 ir dar jai didesne alga negu man pasiule. Tai jau nzn kiek dienu pikta kaip sirse!
O kokios raminancios arbatos pries miega nenori pagerti?

Reiks bandyt, ko gero. Arba tablietkiu (kaip mano mociute jas vadina) ieskotis kokiu bereceptiniu. O kaip ten pas tave yra, kad dirbi kaip uz du? Kaip suprantu ji savo darba turi daryti pati ir ne virsininke ji tau. Tai kaip ten gaunas? Manipuliatore ji profesionali, ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(Pavasario saulė @ 2016 12 05, 14:54)
Reiks bandyt, ko gero. Arba tablietkiu (kaip mano mociute jas vadina) ieskotis kokiu bereceptiniu. O kaip ten pas tave yra, kad dirbi kaip uz du? Kaip suprantu ji savo darba turi daryti pati ir ne virsininke ji tau. Tai kaip ten gaunas? Manipuliatore ji profesionali, ar kaip?

Nevykele ar tingine, nezinau. Ne jin man padet turi bet ne velnio nepadeda. O bosas laikosi jos isikibes. Nu ir tegu turisi ir sedi jie ten visi. Vel kibsiu i naujo darbo paieskas. Joo bandyk,yra kazkokios zoleliu tabletes, kazkada geriau. Padeda, zinok.
Atsakyti
QUOTE(Laimeta @ 2016 11 30, 14:21)
Sveiki,

labai norėčiau Ritandros pasiteirauti 4u.gif. Labai patiko Jūsų interpretacijos ir susidomėjau. smile.gif

Pirma, domina meilės reikalai... Šiuo metu esu užsienyje ir dėmesio bei pažinčių tikrai nemažai. Buvo pora vyrukų, kritusių į akį, bet nežinau, ką jie apie mane galvoja. Sakyčiau, atsargiai žiūri, nors ir domisi, dėmesio daug rodo.
Na, pvz., Benas atrodo tikrai įdomi asmenybė ir, manau, kad patinku jam. Kokios jo mintys ir perspektyva?
Arba O. Patiko, nes atrodo subrendęs, stabilus, tvirtas, atkaklus, tik nežinau, kokie jo ketinimai ir mintys mano atžvilgiu.
Na, nors ir yra konkrečių, rimtų pasiūlymų, kol kas mezgu pažintis ir niekur neskubu. Tikiuosi, kad su laiku bus aiškiau ir galbūt kuri nors pažintis virs santykiais ir įsimylėjimu. smile.gif

Antra, dėl mokslų reikalų. Laimėjau stipendiją studijuoti JAV, tačiau paskutinę minutę gavau atsakymą iš universiteto, kad negali priimti ateinančiam semestrui. Kadangi jų argumentai man neatrodo rimti ar turintys pagrindą  - kaip manote, ar dar įmanoma "paspausti" ar kita linkme pakreipti situaciją?.. 4u.gif

Atsakyti
laba merginos,

gal kas galetu paziuret, ka kortos rodo del darbo mano?turiu darba, viskas atrodo ir nieko kiek laiko, bet paskutiniu metu kazkas netaip, atsirado itarinejimu, kad kazkas vyksta, bet kas nesuprantu blink.gif
Atsakyti

Labas vakaras :-) merginos gal galetumet man paziureti del MP  :rolleyes:  :4u: 

Atsakyti
QUOTE(Kaligula @ 2016 12 05, 11:50)
As gerbiu savo tevus, myliu be proto, bet ka daryti kai zeme slysta is po koju ir nebezinai ko griebtis? Taip, mano postas buvo neaiskus, tai mano kalte. Man yra odos liga, tai pagereja, tai pablogeja, buvau pas gydytojus, sake skirtingas diagnozes... Kiekviena diena keliuosi su nezinomybe kaip atrodysiu, nebenoriu bijoti, pavargau. Tiesiog galvojau gal kuri galesit kortu pagalba duoti patarimu ar kazka pamatysit, as tik klausiau, nieko nereikalavau...Griebiausi lyg skestantis paskutinio siaudo...

Na suprantu jums tragedija visa tai, bet tikrai manau tai pagydoma ir nereikia del to zudytis, mano sesuo su egzema susidraugavo ir toliau gyvena, yra kaip yra, as pvz akiniu nekenciu savo o operacijos nedaro, susitaikiau su tuo kad busiu ackarike, nu mes visi turim kazkokiu ydu ir nevisada viskas patinka, tikrai rasit koki daktara kuris atras vaistus ir isgysit🎈
Papildyta:
QUOTE(lilget @ 2016 12 05, 08:42)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="blykste38" data-cid="71270605" data-time="1480884525"><div><p>Gal ir tu noretum rimtesniu stabilesniu santykiu nei jie dabar yra, demesio jis irgi sulaukia is tave, jis kazkokia trauka jaucia tau, stipria bet kol kas matau tik seksualine, del bendravimo kiek matau jis aplamai labai bendraujantis, visur jo pilna, publikos zmogus, perspektyvoj yra kita moteris o su jum noretu palaikyt draugiskus rysius</p></div></blockquote><p></p><p>Eina sau kaip taikliai 😲 Aciu labai 😘</p>

O del ko kortas metei, griebk atgal ir deliok, idomus mokslas labai 😉
Atsakyti

[b]Papildyta:[/b] O del ko kortas metei, griebk atgal ir deliok, idomus mokslas labai 😉
 Reikia tam laiko turet, o kadangi atradau savo kely nauja veikla tai pilnai jai atsidaviau. Bet pastaruoju metu esu labai dideliuose ieskojimuose dvasines saves tai kazi ar nebandysiu vel pradet nuo pradziu draugaut su kortomis. Reikia tik susikaupt ir kaip sakiau biski vidu savo susideliot 🙄 O GAL KURI DAR PADELIOTU MANO SEIMYNINIUS SANTYKIUS SU VYRU, KAD IS SALIES PASKAICIUS LENGVIAU SUSIDELIOCIAU MINTIS I LENTYNELES. NESUPRANTU KO MAN NORISI, KO VYRUI 😶 kokios perspektyvos 🤔
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lilget: 05 gruodžio 2016 - 22:09