Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

QUOTE(Ritandra @ 2016 12 06, 22:28)
Man pats darbymetis... griztu naktim be jegu... gruodis pas mane ziaurus...

Skamba nekaip. Laikykis 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Pavasario saulė @ 2016 12 06, 15:16)
Merginos, gal zinot, kur daro regresijas? Noriu pasidaryt- gal aiskiau pasidarys uz ka man kai kurie dalykai gyvenime. Jau as bandau siaudo griebtis.

Atkeliu pati klausima, kol nepasimete praeitame puslapyje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pavasario saulė @ 2016 12 07, 08:42)
Skamba nekaip. Laikykis 4u.gif
Papildyta:

Atkeliu pati klausima, kol nepasimete praeitame puslapyje 4u.gif

Keistas dalykas, neteko girdet kad kas dirbtu su regresija, mano sulratimus tai gyvenimo ejimas atgal, kazkur viduj save uzprogramavus ir neleidi sau eit i prieki, kazka giliai isikabinus ir nepaleidi, manau pati zinai kur ir ka laikai savyje, tuo reikalu reiktu padirbet ir perlipt arba tiesio palikt visa tai praeityje
Atsakyti
QUOTE(blykste38 @ 2016 12 07, 09:55)
Keistas dalykas, neteko girdet kad kas dirbtu su regresija, mano sulratimus tai gyvenimo ejimas atgal, kazkur viduj save uzprogramavus ir neleidi sau eit i prieki, kazka giliai isikabinus ir nepaleidi, manau pati zinai kur ir ka laikai savyje, tuo reikalu reiktu padirbet ir perlipt arba tiesio palikt visa tai praeityje

Tikrai supratimas teisingas- as ieskau, kur galeciau hipnozes pagalba grizt i praeitus gyvenimus ir paziuret, kodel as nesu butent toki kryzeli ir ne kitoki siam gyvenime. Tikrai sutinku, kad as kazkaip save uzprogramavus, kad man nutinka vieni ar kiti dalykai, bet as pasamonej uzprogramavau save tam, kad buciau kur esu ir ismokciau savo sios inkarnacijos pamokas. Bet man idomu is kur visas sitas kilo. Ta prasme, kokia as buvau praeituose gyvenimuose ir kodel mane tai atvede i tas pamokas, kurias mokausi dabar. Pvz as esu labai jautri dalykams, kuriuos kiti kartais pasako neapgalvoje/padaro neapgalvoje, bet tas jautrumas man duotas kaip pamoka. Taipogi vienatve. ji man irgi duota, kaip pamoka. Tik esme ta, kad as nezinau kodel. Regresijos pagalba as noriu suzinot koks buvo veiksmas praeitam gyvenime, kad atoveiksmis siam yra butent toks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pavasario saulė: 07 gruodžio 2016 - 10:09
QUOTE(Pavasario saulė @ 2016 12 07, 09:04)
Tikrai supratimas teisingas- as ieskau, kur galeciau hipnozes pagalba grizt i praeitus gyvenimus ir paziuret, kodel as nesu butent toki kryzeli ir ne kitoki siam gyvenime. Tikrai sutinku, kad as kazkaip save uzprogramavus, kad man nutinka vieni ar kiti dalykai, bet as pasamonej uzprogramavau save tam, kad buciau kur esu ir ismokciau savo sios inkarnacijos pamokas. Bet man idomu is kur visas sitas kilo.  Ta prasme, kokia as buvau praeituose gyvenimuose ir kodel mane tai atvede i tas pamokas, kurias mokausi dabar. 4u.gif

Aaa matai ko tu nori, tai tik hipnozes budu ko gero imanomas sitas dalykas
O man kazkaip nekyla minciu gryzt i kitus gyvenimus, tik tiek suprantu, kiek zmogaus siela svaresne, jei nesavizudis, ir po mirties artimieji paleidIa jo siela i dangu, tada jis greiciau atgimsta, o kodel vienoki ar kitoki gyvenima gyvena , tai turbut pamoka kuria turi ismokt ko nemokejo praeitam gyvenime
O nebaisu butu paskui po visko , as tai jauciu galvociau ir galvociau po tokio seanso
Atsakyti
Matau, kad Ritandra labai užsiėmusi. Pavasario saule, gal Jūs galėtumėte pažiūrėti? 4u.gif
QUOTE(Laimeta @ 2016 11 30, 14:21)
Pirma, domina meilės reikalai... Šiuo metu esu užsienyje ir dėmesio bei pažinčių tikrai nemažai. Buvo pora vyrukų, kritusių į akį, bet nežinau, ką jie apie mane galvoja. Sakyčiau, atsargiai žiūri, nors ir domisi, dėmesio daug rodo.
Na, pvz., Benas atrodo tikrai įdomi asmenybė ir, manau, kad patinku jam. Kokios jo mintys ir perspektyva?
Arba O. Patiko, nes atrodo subrendęs, stabilus, tvirtas, atkaklus, tik nežinau, kokie jo ketinimai ir mintys mano atžvilgiu.
Na, nors ir yra konkrečių, rimtų pasiūlymų, kol kas mezgu pažintis ir niekur neskubu. Tikiuosi, kad su laiku bus aiškiau ir galbūt kuri nors pažintis virs santykiais ir įsimylėjimu. smile.gif

Antra, dėl mokslų reikalų. Laimėjau stipendiją studijuoti JAV, tačiau paskutinę minutę gavau atsakymą iš universiteto, kad negali priimti ateinančiam semestrui. Kadangi jų argumentai man neatrodo rimti ar turintys pagrindą  - kaip manote, ar dar įmanoma "paspausti" ar kita linkme pakreipti situaciją?.. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(blykste38 @ 2016 12 07, 10:12)
Aaa matai ko tu nori, tai tik hipnozes budu ko gero imanomas sitas dalykas
O man kazkaip nekyla minciu gryzt i kitus gyvenimus, tik tiek suprantu, kiek zmogaus siela svaresne, jei nesavizudis, ir po mirties artimieji paleidIa jo siela i dangu, tada jis greiciau atgimsta, o kodel vienoki ar kitoki gyvenima gyvena , tai turbut pamoka kuria turi ismokt ko nemokejo praeitam gyvenime
O nebaisu butu paskui po visko , as tai jauciu galvociau ir galvociau po tokio seanso

Kazkaip net nezinau. Baisu, ko gero, nebutu. Taciau butu nemazai medziagos apmastymams, o mastyti as siaip ar taip megstu, tai viskas gerai biggrin.gif del inkarnaciju, tai zinau, kad siela yra skirtingo amziaus ir nuo sielos amziaus priklauso ir pamokos skirtingos. Man idomu, su kokiais zmonemis siam gyvenime as buvau susieta praeitam, kokiais rysiais mes buvom susieti... Turetu but be galo idomu, o ir, manau, zinodama, kokias karmines pamokas as mokaus ir kodel viskas yra vienaip, o ne kitaip mano gyvenime, jausciau palengvejima.
Papildyta:
QUOTE(Laimeta @ 2016 12 07, 11:56)
Matau, kad Ritandra labai užsiėmusi. Pavasario saule, gal Jūs galėtumėte pažiūrėti? 4u.gif

Vakare paziuresiu 4u.gif
Atsakyti
[quote=Pavasario saulė,2016 12 07, 10:58]
Kazkaip net nezinau. Baisu, ko gero, nebutu. Taciau butu nemazai medziagos apmastymams, o mastyti as siaip ar taip megstu, tai viskas gerai biggrin.gif del inkarnaciju, tai zinau, kad siela yra skirtingo amziaus ir nuo sielos amziaus priklauso ir pamokos skirtingos. Man idomu, su kokiais zmonemis siam gyvenime as buvau susieta praeitam, kokiais rysiais mes buvom susieti... Turetu but be galo idomu, o ir, manau, zinodama, kokias karmines pamokas as mokaus ir kodel viskas yra vienaip, o ne kitaip mano gyvenime, jausciau palengvejima.

Niu zinai uzkabinsi ir mane , gal ir noreciau suzinot bet nezinau kaip paskui gyvent su tuo, daug mes gryztam ir gyvenam tarp tu paciu zmoniu tik pamokos skirtingos, reiktu kokia delione pasieskot idomumo delei, aisku tai ne tas pats ka tu pati isgirstum is saves hipnozes busenoj, jei jau ka rasi ir issiaiskinsi , butinai ispudzius papasakok, o fal koks ekstrasensas padetu situ klausimu
Atsakyti
[quote=Pavasario saulė,2016 12 06, 20:51]
.
Papildyta:

Na, paziurim.

sakyciau tau tai baigsis tavo principu nuzeminimu, kaip ir noredama testi darba ten tu resi susitaikyti su tuo, kad ji tokia yra, nes kolegei kortos sukrito tikrai grazios- ramybe, savu poziciju islaikymas. Man atrodo, kad tavo vadovai ir toliau i ja uzmerkines akis (nes bent jau is kortu, tai jie puikiai mato, kaip ji elgias, tik jie isikabine jos ir nenori, kad ji imtu siaustis), o tu arba susitaikysi su tuo, arba ne. Bet nematau, kad ji keistu savo elgesi, ar kad vadovybe kazka jai sakytu del to.
Papildyta:

Nu bet kaip uzknisa, kodel jin savo principu gali laikytis, o as ne. jau sian issiunciau nauja cv i kita darba, ziuresim. jei jie nori tegu turisi ja ir daro darbus uz ja, as susirasiu kita. nu blyn kokia pikta
Atsakyti
[quote=Wejuske,2016 12 07, 14:23]
[quote=Pavasario saulė,2016 12 06, 20:51]
.
Papildyta:

Na, paziurim.

sakyciau tau tai baigsis tavo principu nuzeminimu, kaip ir noredama testi darba ten tu resi susitaikyti su tuo, kad ji tokia yra, nes kolegei kortos sukrito tikrai grazios- ramybe, savu poziciju islaikymas. Man atrodo, kad tavo vadovai ir toliau i ja uzmerkines akis (nes bent jau is kortu, tai jie puikiai mato, kaip ji elgias, tik jie isikabine jos ir nenori, kad ji imtu siaustis), o tu arba susitaikysi su tuo, arba ne. Bet nematau, kad ji keistu savo elgesi, ar kad vadovybe kazka jai sakytu del to.
Papildyta:

Nu bet kaip uzknisa, kodel jin savo principu gali laikytis, o as ne. jau sian issiunciau nauja cv i kita darba, ziuresim. jei jie nori tegu turisi ja ir daro darbus uz ja, as susirasiu kita. nu blyn kokia pikta
[/quote]

Žinai, kas blogiausia, kad kitam darbe irgi gali būti kita vadovų numylėtinė. Jei darbas įdomus ir atlyginimas tenkina, reikia pasistengti keisti savo požiūrį į aplinkinius. Žinau, kaip tai sunku, bet geriausias būdas yra susidraugauti su priešu. Pati tokioje situacijoje esu buvusi ir man pavyko save įveikti ir susidraugauti su žmogumi, kurio pakęsti negalėjau. Iš pradžių bendravau neutraliai ir tik darbo klausimais, o po to pamatėme, kad visai galime rasti bendrą kalbą. Draugais netapome, bet praedėjome normaliai dalykiškai bendrauti. Su priešu geriausia kovoti, tampant jo draugu.
Atsakyti
QUOTE(blykste38 @ 2016 12 07, 13:54)
QUOTE(Pavasario saulė @ 2016 12 07, 10:58)

Niu zinai uzkabinsi ir mane , gal ir noreciau suzinot bet nezinau kaip paskui gyvent su tuo, daug mes gryztam ir gyvenam tarp tu paciu zmoniu tik pamokos skirtingos, reiktu kokia delione pasieskot idomumo delei, aisku tai ne tas pats ka tu pati isgirstum is saves hipnozes busenoj, jei jau ka rasi ir issiaiskinsi , butinai ispudzius papasakok, o fal koks ekstrasensas padetu situ klausimu

Zinojau gera delione situo klausimu, tuoj surasiu ir imesiu. Bet pati, kaip ir paminejai, noreciau isgirst viska is saves, nes kortos taip detaliai nenupasakos, manyciau. Tu 'regresiju' kortomis esu turejus keleta, bet vistiek kortom lieka kortom, is saves pacios hipnozes metu yra visgi kitaip.
Papildyta:
First, you seperate out the 4 aces. Then seperate out the majors. The lay-out of the cards will be as follows: 4 groupings of cards, each one called a "Throne," standing for some aspect of the querent's present (and past) life, and each crowned with an Ace. The Ace indicates the feel of that aspect of the person's life.

*******ACE*******(Throne 2)
***18*14*4*3*****

***ACE*** - ****ACE*** (Throne 1 & 3)
15*11*2*1* - *13*7*6*5*
*******19 - ********17

*******ACE***********(Throne 4)
21*20*16*12*10*9*8*22

You have the querent suffle the aces, then set them down as shown. They "Crown" the 4 thrones. So, Ace #1 (which will crown Throne 1) is set down to the left, then ace #2 is up top, then lay down ace #3 to the right, and #4, the final ace, below.

The Aces 1-3 (and their Thrones) refer to present life. The question is, what aspect of the person's present life is this past life going to explain? So, if this was a time in the person's early childhood where they were always home sick, the past life will explain that. Similarly, it'll explain why their career is frustrating, and why their current love relationships are filled with quarrels. The Ace hints at the parts of the person's present situation that the events of the past life are responsible for.

The meaning of the aces changes depending on the Throne.

Throne #1 = Early childhood/destiny
Ace of coins = Strength and vitality
Wands = Work and responsibilty
Cups = Love of pleasure
Swords = Poor Health

2 = Career
Coins = Faovrable
Wands = power
Cups = insufficent effort
Swords = frustrations

3 = Love & Marriage
Coins = Powerful
Wands = conflicts
Cups = Joy
Swords = Quarrels

4 = Past Life
Coins = Unhappy
Wands = Struggles
Cups = Beauty
Swords = Great power

1 Who was I in my last life
2 Was I married?
3 Was I happy in this past life?
4 What kind of work did I do in that life
5 Was I an honourable person?
6 What type of problems or challenges did I deal with?
7 Was I a famous person?
8 Was my health good during my past life?
9 How did I die?
10 Did I have a soul mate?
11 Is my present love someone I knew during my past life?
12 Am I linked to my parents of today from a past life of mine?
13 Are any other members of my family from a past life of mine?
14 What do I need to learn during this life time
15 Will I reincarnate after this present life?

>>>>>15>>>>>14>>>>>13>>>>
12>11>>09>08>>06>05>>03>02
>10>>>>>07>>>>>04>>>>>01

Sie verti isbandyti. Ypac tas virsutinis.

Papildyta:
MERGINOS, BUKIT GEROS IR NERASYKIT MAN I PRIVATA SU KLAUSIMAIS. JEI PRALEIDAU- TIESIOG ATKELKIT KLAUSIMA. DEKOJU UZ JUSU SUPRATINGUMA. (Yra pora isimciu, bet jos save zino smile.gif 4u.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pavasario saulė: 07 gruodžio 2016 - 15:23
Sveikos Tarologes💛😊
Kadangi i mano pirma uzklausima atsakymo negavau,performuosiu savo prasyma 4u.gif :
Ka man su savim daryt,neturiu jokios motyvacijos...anksciau norejau pinigu...dabar nieko tusciaarba jeigu ir noriu tai nepakankamai stipriai,kad pajudinciau sikna.Visokiu minciu kyla,o gal salis netinkama,kurioje dabar gyvenu?Ilgalaikiuose santykiuose taip pat visiskas atsalimas..nei skirstis sugebu nei pastangu idedu, kad juos pagerinti?Dekuj☺
Atsakyti

Kaip cia idomiai Pavasario saule i save pasinerus 😨 as isvis nezinojau kad tai imanoma yra issiaiskinti apie praeitus gyvenimus. Aplamai merginos Jus visos nerealios, dziaugiuosi naujai atradusi sia Ezoterikos skilti ❤❤❤

Atsakyti