QUOTE(Melisandra @ 2016 12 27, 17:07)
Sveikos,
aš irgi su standartiniais klausimais, nes paskutiniu metu mano situacija tik blogėja, pati pagerėjimo nematau. Kaip toliau klostysis santykiai su MP? Kokios perspektyvos darbe? Ar verta bėgt iš dabartinės darbovietės?
Iš anksto ačiū.
Is kortu vaizdas kad jus skubat priimt "pasitraukimo " pozicija. Kazkaip jausmus tam vyrui jauciat bet notit pati juos nutraukti.
O vyriskis kazkaip nesusitupejes... nesuprantat nei kokie jo planai jusu atzvilgiu. O jei bandot kalbet apie jausmus liekat pati "ale prisimascius nesamoniu" jis toks jauciasi teisingas ir kita nuomone jam nepriimtina. Zodziu i diskusijas jis neina. Bet tarp jusu jausmai yra, tas ir neleidzia jum issiskirt.
Bet perspektyvoj jusu santykiai manau nutruks ir tai bus labai spontaniskai. Tiesiog bus spjauta i viska ir tiek.
Papildyta:
QUOTE(ciainga @ 2016 12 28, 16:40)
Idomu, ar tarpušvenčiu, kas galės pažiurėti į mano klausimą? Nusižiūrėjome su vyru pusę namo pirkti, tik niekaip negalime apsispręsti 🙈 Gal galite pažiūrėti, kaip mums ten sektųsi gyventi? Išanksto dėkoju už atsakymą 🎈
Pirma paziurejau kokios galimybes jum isigyt ta nama. Tai manau jokiu kliuciu. Jus jau ir apsisprende ir kortos cia jau nieko nepakeis. Manau jus matot net potenciala arba is jo paskui dar uzdirbt ar isigyt likusia dali. Turit apmastytu su tuo namu.
Na jei ji usigysit pagal kortas tai rodo kazko teks atsisakyt, is kazkur pasitraukt. Gal darba keist kazkuriam, gal is tevu rodo issikelima... jus tiesiog kazka paaukosit.
Su kokiais sunkumais susidursit tame name rai uzsigriebsit per daug, ir paskui gailesites, kazkoks neapmastytas poelgis bus. Bet cia jau jei isigyjate . Gal tiesiog remontai uzpypins.. nebaisios kortos bet kazkas krist turi ;)
Papildyta:
QUOTE(Venice @ 2016 12 27, 13:10)
<p>Sveikos,</p><p></p><p>Ar galėtumėte pažiūrėti, ar aš dar pamatysiu S? Prieš 1.5 mėn. išsiskyrėme jo iniciatyva, jis gyvena ne LT.</p><p></p><p>Ačiū

</p>
Meciau ar 2 men laikotarpyje jus pasimatysite krito kad nelabai...
Paskui ar 6 men laikotarpyje tai sakyciau tame tarpe apsireiks jis. Bet nemanau kad del meiles jum. Nebus taip kaip tikites
Papildyta:
QUOTE(Marta 2 @ 2016 12 27, 12:12)
Su prabėgusiomis Kalėdomis merginos
Aš lb trumpai , yra vyrukas Antanas

verta su juo į draugystes leistis? Ačiū labai labai.
Klausiu nes visad pasitvirtino prognozės...kuri laisvesnė mergaitė gal atsakytų
Jis susijes darbu su tavim?
Nzn idomios kortos, tu net pati netiki kad jum gali kas iseiti. Taip ziauriai pasakysiu nori but teisinga ir elgies kaip kokia senmerge 😂😂 neprieinama. O jis nekalba garsiai apie jausmus bet tu demesi jauti is jo. Bet kazkas tave stabdo arba jis tavo koks virsininkas ir nenori bedu arba isipareigojes ir velgi nematai tikslo. Manau tu prie jo neapsistosi...
P.s del situ santykiu gal kitos ka izvelgs, nes tokios kortos nesuprantamos 😂 ne santykiu kazkokios... tai galiu labai klyst ;) lauksiu atsakymo paciai idomu
Aš meldžiausi Dievui, kad jis man pasiųstų gerą vyrą... Ir Dievas davė man gerą vyrą. O vyras nesimeldė... Tad jis gavo tai, ką gavo