Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

Mielos taro mergaitės wub.gif

Su artėjančiomis Šv kalėdomis Jus ,Jūsų šeimas wub.gif Būkite laimingos ,linksmos ir mylimos ! Gražių Jums švenčių wub.gif
Ačiū už Jūsų atliktus darbus kurie mums labai svarbūs ir labai padeda santa2.gif
Papildyta:
Mielos taro mergaitės wub.gif

Su artėjančiomis Šv kalėdomis Jus ,Jūsų šeimas wub.gif Būkite laimingos ,linksmos ir mylimos ! Gražių Jums švenčių wub.gif
Ačiū už Jūsų atliktus darbus kurie mums labai svarbūs ir labai padeda santa2.gif
Atsakyti
Su šventėm... Kad visos bėdos eitų ir praeitų pro šalį, tegu vien laimės akimirkos lydi kasdien...
Atsakyti
Santarves,silumos,dziaugsmo ir visu svajoniu issipildymo.Su sv.Kaledom 4u.gif
Papildyta:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oneiga: 25 gruodžio 2016 - 16:44
Labas vakaras, meiles, artumo ir jaukumo jums visoms ir jusu seimoms 4u.gif
Gal kuri nukeltumet kortas man del vyru, yra 2, vienas ju (S) mane labai domina, bet ar as dominu ji? unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, damos, gal kuri galetu apziureti mano situacija? Siu metu pabaiga man buvo tragiskai sunki. Sunku ir dabar. Gal galit mesteleti aki ir paziureti ar mano situacija pageres? Tiesiog ar kortos rodo tegiama ar neigiama mano gyvenimo posuki? Linkme? Net nezinau kaip tinkamiau issireiksti. Jusu atsakymas man bus labai svarbus wub.gif
Atsakyti
Su prabėgusiomis Kalėdomis merginos wub.gif

Aš lb trumpai , yra vyrukas Antanas smile.gif verta su juo į draugystes leistis? Ačiū labai labai.

Klausiu nes visad pasitvirtino prognozės...kuri laisvesnė mergaitė gal atsakytų 4u.gif
Atsakyti

Sveikos,

Ar galėtumėte pažiūrėti, ar aš dar pamatysiu S? Prieš 1.5 mėn. išsiskyrėme jo iniciatyva, jis gyvena ne LT.

Ačiū  :4u:​ 

Atsakyti
Sveikos,

aš irgi su standartiniais klausimais, nes paskutiniu metu mano situacija tik blogėja, pati pagerėjimo nematau. Kaip toliau klostysis santykiai su MP? Kokios perspektyvos darbe? Ar verta bėgt iš dabartinės darbovietės?

Iš anksto ačiū.

Atsakyti
Sveiki, domina tik vienas klausimas, ar atsitokes mylimasis ir gris pas mane? Buriausi pas pora bureju ir visos skirtingai pasake. Jei pagelbesit buciau dekinga. I pm smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Idomu, ar tarpušvenčiu, kas galės pažiurėti į mano klausimą? Nusižiūrėjome su vyru pusę namo pirkti, tik niekaip negalime apsispręsti 🙈 Gal galite pažiūrėti, kaip mums ten sektųsi gyventi? Išanksto dėkoju už atsakymą 🎈
Atsakyti
QUOTE(Melisandra @ 2016 12 27, 17:07)
Sveikos,

aš irgi su standartiniais klausimais, nes paskutiniu metu mano situacija tik blogėja, pati pagerėjimo nematau. Kaip toliau klostysis santykiai su MP? Kokios perspektyvos darbe? Ar verta bėgt iš dabartinės darbovietės?

Iš anksto ačiū.

Is kortu vaizdas kad jus skubat priimt "pasitraukimo " pozicija. Kazkaip jausmus tam vyrui jauciat bet notit pati juos nutraukti.
O vyriskis kazkaip nesusitupejes... nesuprantat nei kokie jo planai jusu atzvilgiu. O jei bandot kalbet apie jausmus liekat pati "ale prisimascius nesamoniu" jis toks jauciasi teisingas ir kita nuomone jam nepriimtina. Zodziu i diskusijas jis neina. Bet tarp jusu jausmai yra, tas ir neleidzia jum issiskirt.
Bet perspektyvoj jusu santykiai manau nutruks ir tai bus labai spontaniskai. Tiesiog bus spjauta i viska ir tiek.
Papildyta:
QUOTE(ciainga @ 2016 12 28, 16:40)
Idomu, ar tarpušvenčiu, kas galės pažiurėti į mano klausimą? Nusižiūrėjome su vyru pusę namo pirkti, tik niekaip negalime apsispręsti 🙈 Gal galite pažiūrėti, kaip mums ten sektųsi gyventi? Išanksto dėkoju už atsakymą 🎈

Pirma paziurejau kokios galimybes jum isigyt ta nama. Tai manau jokiu kliuciu. Jus jau ir apsisprende ir kortos cia jau nieko nepakeis. Manau jus matot net potenciala arba is jo paskui dar uzdirbt ar isigyt likusia dali. Turit apmastytu su tuo namu.
Na jei ji usigysit pagal kortas tai rodo kazko teks atsisakyt, is kazkur pasitraukt. Gal darba keist kazkuriam, gal is tevu rodo issikelima... jus tiesiog kazka paaukosit.
Su kokiais sunkumais susidursit tame name rai uzsigriebsit per daug, ir paskui gailesites, kazkoks neapmastytas poelgis bus. Bet cia jau jei isigyjate . Gal tiesiog remontai uzpypins.. nebaisios kortos bet kazkas krist turi ;)

Papildyta:
QUOTE(Venice @ 2016 12 27, 13:10)
<p>Sveikos,</p><p></p><p>Ar galėtumėte pažiūrėti, ar aš dar pamatysiu S? Prieš 1.5 mėn. išsiskyrėme jo iniciatyva, jis gyvena ne LT.</p><p></p><p>Ačiū  4u.gif </p>

Meciau ar 2 men laikotarpyje jus pasimatysite krito kad nelabai...
Paskui ar 6 men laikotarpyje tai sakyciau tame tarpe apsireiks jis. Bet nemanau kad del meiles jum. Nebus taip kaip tikites
Papildyta:
QUOTE(Marta 2 @ 2016 12 27, 12:12)
Su prabėgusiomis Kalėdomis merginos wub.gif

Aš lb trumpai , yra vyrukas Antanas smile.gif verta su juo į draugystes leistis? Ačiū labai labai.

Klausiu nes visad pasitvirtino prognozės...kuri laisvesnė mergaitė gal atsakytų 4u.gif

Jis susijes darbu su tavim?

Nzn idomios kortos, tu net pati netiki kad jum gali kas iseiti. Taip ziauriai pasakysiu nori but teisinga ir elgies kaip kokia senmerge 😂😂 neprieinama. O jis nekalba garsiai apie jausmus bet tu demesi jauti is jo. Bet kazkas tave stabdo arba jis tavo koks virsininkas ir nenori bedu arba isipareigojes ir velgi nematai tikslo. Manau tu prie jo neapsistosi...
P.s del situ santykiu gal kitos ka izvelgs, nes tokios kortos nesuprantamos 😂 ne santykiu kazkokios... tai galiu labai klyst ;) lauksiu atsakymo paciai idomu
Atsakyti
QUOTE(vpliople @ 2016 12 22, 23:37)
Labas vakaras Ritandra.Kaip  Jus ir rasete paskambino, pasiule (nors tiksliai dar ir neaisku), bet tai ko nenorejau ir kas baisiausia galejo pildytis. Aisku, kai neturi kur detis, nors laiko dar yra iki mano grizimo i darba, bet nerimas taip pat tirpstant menesiams dideja.Ka man daryti ar yra viltis ir kada tiketis gauti geresne darbo vieta, nes nezinomybe baigia man nervus sugrausti    doh.gif . Aciu Jums labai  4u.gif

Ritandra labai laukiu ir as Jusu patarimo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vpliople: 28 gruodžio 2016 - 19:46