Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

O dabar noriu paklausti pirmokių. Ar apskritai visų. Ką Kalėdoms ruošiate? Programos nesiruošiu daryti, nes pas mus labai pyksta administracija, jei repetuojam per pamokas. Tai kada repetuoti? Tai ir galvoju, kuo užimti įdomiau vaikus. Pas mus būna nepamokinė diena ir turim išbūti visą laiką, kiek tą dieną pamokų. Taip kad yra apie ką pamąstyti.
[/quote]

mes jau užsisakėme spektaklį ax.gif bus dviems srautams 1-2 klasei ir 3-4 kl. bigsmile.gif o likusį laiką ( pas mus ir nepamokinė diena) planuojame žiburėlius - vaišių stalas, dovanėlių pasikeitimas, žaidimai . Tokie mano pamąstymai dėl Kalėdų .
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2016 10 24, 16:25)
Sveikutės smile.gif Matau, kad apie priemones diskutuojat smile.gif Pas mus kiekvienoj klasėj kompiuteris ir multimedija, kelios interaktyvios lentos, kiekvienas klasės auklėtojas turi po spausdintuvą, visos pradinukės po grotuvą, dažus kartą per metus keičia mokykla, šiaip turim nemokamai kopijuoti (2 kopijavimo aparatai), kartą per metus gaunam pakuotę kopijavimo popieriaus (vėliau kaip kuri išmano - kas perka, kas su tėvais tariasi), jokių rašiklių ar pieštukų negaunam. Tiesa, rugsėjo 1-osios proga gauname nemokamai mokytojo kalendorių. Tualetinio popieriaus nuperka mokykla, o popierinius rankšluosčius paeiliui neša patys vaikai. Kokius išgali, kiek išgali, niekada nieko nesakau (ar per mažai, ar per prastas). Būna, kad visus metus neatneša, o kitas ir kelis kartus net neprašomas neša. Tai taip mes gyvename.

O dabar noriu paklausti pirmokių. Ar apskritai visų. Ką Kalėdoms ruošiate? Programos nesiruošiu daryti, nes pas mus labai pyksta administracija, jei repetuojam per pamokas. Tai kada repetuoti? Tai ir galvoju, kuo užimti įdomiau vaikus. Pas mus būna nepamokinė diena ir turim išbūti visą laiką, kiek tą dieną pamokų. Taip kad yra apie ką pamąstyti.

Labai turtingai gyvenate. Baltas pavydas 4u.gif Mes užsisakėme Flintą (Kalėdoms). Niekada neteko man su juo susidurti, tad nežinau ko tikėtis smile.gif Merginos, ar gyvos po pirmos audito dienos? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bebras2014: 24 spalio 2016 - 18:19

visi pagrindinėje darbovietėje dirbantys turime po nešiojamą kompiuterį, visose klasėse - internetas, remontui niekada pinigų nerinkome nei iš tėvų, nei patys metėmės, popierinius rankšluosčius, tualetinį popierių, kempines, kreidas, kanceliarines priemones perkam pačios, kopijavimas, spausdinimas - 2 cnt, 4 pradinėms - 1 klasė su dideliu televizoriumi, visai mokyklai (12 komplektų) 1 interaktyvi lenta (nemažai interaktyvių aktyvios klasės pamokų), 2 nešiojami projektoriai ir ekranai...

gal ir visai neblogai, nesiskundžiam... džiaugiamės, kad dar darbą kol kas turim... 

Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2016 10 24, 19:18)
Labai turtingai gyvenate. Baltas pavydas  4u.gif

Na, nesiskundžiam tikrai smile.gif Stengiasi administracija, kad kuo geriau būtų ir vaikams, ir mokytojams (čia, aišku aprūpinimu, nekalbu apie santykius su administracija biggrin.gif ). Remontams taip pat pinigų mes nerenkame ir nesimetame. Nors po truputį, savom jėgom mokykla pati remontuojasi, įrenginėja kabinetus ir pan. Nuo naujų metų turėsim naują direktorių, tai bus matyt, ar nesikeis politika ax.gif .
Atsakyti
Mes Kalėdoms irgi nevaidiname, nes kai reikia repetuoti, per pamokas negalima, o po pamokų visi turi savų užsiėmimų, būrelių, muzikos mokyklų ir t.t. Pasikvietėme keletą aktorių, tai vaikai bus užimti, tikimės kad bus įdomu mirksiukas.gif
Atsakyti

Ar dirbat kuri nors su EMA pratybomis?

Labai įdomu būtų sužinoti, kaip ten matosi iš mokinių pusės? Ar reikia pažioms tikrinti, ar sisema parodo kaip išsprendė, kaip rezultatus rodo?

Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2016 10 26, 14:44)
Ar dirbat kuri nors su EMA pratybomis?

Labai įdomu būtų sužinoti, kaip ten matosi iš mokinių pusės? Ar reikia pažioms tikrinti, ar sisema parodo kaip išsprendė, kaip rezultatus rodo?

Aš dirbu su savo antrokais smile.gif Vaikams labai patinka, vis nori dar ir dar smile.gif Atsakymai yra duoti, o mums reikia pagal atsakymus sutikrinti ir parinkti taškus. Po to, vaikai lentelėje mato, kuris kurioje vietoje yra.
Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2016 10 26, 15:58)
Aš dirbu su savo  antrokais  smile.gif Vaikams labai patinka, vis nori dar ir dar smile.gif Atsakymai yra duoti, o mums reikia pagal atsakymus sutikrinti ir parinkti taškus. Po to, vaikai lentelėje mato, kuris kurioje vietoje yra.

4u.gif Šaunuolė,Bebras2014. Viską spėji: ir auditą "atlaikyti" ir patarimus duoti. Aš laikausi iš paskutiniųjų, liko tik dvi dienelės. Kaip nors išgyvensim victory.gif
Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2016 10 26, 14:58)
Aš dirbu su savo  antrokais  smile.gif Vaikams labai patinka, vis nori dar ir dar smile.gif Atsakymai yra duoti, o mums reikia pagal atsakymus sutikrinti ir parinkti taškus. Po to, vaikai lentelėje mato, kuris kurioje vietoje yra.

AČIŪ, Bebriuk. Aš dabar tik pradėsiu. Geriau vėliau, negu niekad.
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2016 10 26, 17:28)
AČIŪ, Bebriuk. Aš dabar tik pradėsiu. Geriau vėliau, negu niekad.

Tai taip. Aš visada už naujoves 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(R.@usra @ 2016 10 26, 17:22)
4u.gif Šaunuolė,Bebras2014. Viską spėji: ir auditą "atlaikyti" ir patarimus duoti. Aš laikausi iš paskutiniųjų, liko tik dvi dienelės. Kaip nors išgyvensim  victory.gif

Mums rytoj paskutinė diena. Po pietų, posėdis su jais ir džiaugsmingai išlydime 4u.gif Baisi savaitė... džiaugsmas, nerimas, ašaros... visko buvo. Kabinėjasi prie kiekvieno žodžio, protokolo ar dar kažko. Net tėvų numerius susirinko. Skambina jiems ir klausinėja. Galėtų, iki "triusikų nurengtų"...
Atsakyti
Labas, Gal kas turite dainelę ar fonogramą dainos "Jūrininkas" arba "Turiu laivelį". Na nepatinka Yuotube esantis įrašas...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(Bebras2014 @ 2016 10 26, 17:49)
Tai taip. Aš visada už naujoves  4u.gif
Papildyta:

Mums rytoj paskutinė diena. Po pietų, posėdis su jais ir džiaugsmingai išlydime  4u.gif Baisi savaitė... džiaugsmas, nerimas, ašaros... visko buvo. Kabinėjasi prie kiekvieno žodžio, protokolo ar dar kažko. Net tėvų numerius susirinko. Skambina jiems ir klausinėja. Galėtų, iki "triusikų nurengtų"...

Na tada mums dar neblogai buvo: ašarų nebuvo, tėvų numerių neprašė ir neskambinėjo. Labiausiai kentejo jaunos tik pradejusios dirbti mokytojos unsure.gif
Atsakyti