Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Taippppp  :yahoo: 

Atsakyti
4u.gif Pas mus rytoj paskutinė dienelė, tai dar "paspirgins" - o kokios bus pliusiukų ir minusiukų išvados - IŠKLAUSYSIM ir atia.........
Atsakyti

Laikykis  :4u: 

Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2016 10 27, 22:33)
<p>Laikykis  4u.gif </p>

4u.gif Ačiū. Juk paskutinė diena - iš paskutiniųjų tongue.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(Bebras2014 @ 2016 10 27, 20:57)
<p>Šiandien išlydėjom... pagaliau, pagaliau viskas baigėsi... savaitė buvo žiauriai sunki, kabinėjosi prie visko, klausimai užduodami kažkokia nesuprantama kalba - aukštom frazėm... į akis šypsosi, o už akių visai kitaip kalba... labai nepatiko, kad stebėdamos pamoką vaikšto po klasę, bando įrodyti savo nuomonę, o mums net įsiterpti neleidžia... bandžiau pasiteisinti, tai sako, jeigu jūs viską žinote, tai aš einu lauk...</p>

Oj kaip nesmagiai čia jūs. Tai mes tada negalim skųstis. Tokių nesąmonių nebuvo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2016 10 27, 21:57)
labai nepatiko, kad stebėdamos pamoką vaikšto po klasę, bando įrodyti savo nuomonę, o mums net įsiterpti neleidžia... bandžiau pasiteisinti, tai sako, jeigu jūs viską žinote, tai aš einu lauk...

Tai ir leisčiau eit. Juk jos nepasikvietei unsure.gif
Atsakyti
Rašėm su trečiokais diktantą. Atrodo, kad kuo daugiau mokomės, tuo labiau nebemokam. Klaidų milijonai... Kaip pas jus? Nosinių neberašo, užrašo ilgąsias galūnėse... Nebereikia minkštumo ženklų, raides praleidžia. Pasibaisėjau blink.gif
Atsakyti

Su antrokais irgi tas pats... minkštumo ženklas - tai visos i raidės, žodžių gale nuolat ū... Net neišmokstame sakinį pradėti rašyti didžiąja raide...

Merginos, ar esate buvusios Klaipėdoje "Roshen" fabrike. Patiko? Kur jis yra? Galvoju, ką po jo galėtume dar aplankyti... :4u: 

Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(Bites Rites @ 2016 10 29, 14:19)
Rašėm su trečiokais diktantą. Atrodo, kad kuo daugiau mokomės, tuo labiau nebemokam. Klaidų milijonai... Kaip pas jus? Nosinių neberašo, užrašo ilgąsias galūnėse... Nebereikia minkštumo ženklų, raides praleidžia. Pasibaisėjau  blink.gif

Žinok ir aš pasibaisėjus buvau... Bet taip ir neišmokiau kai kurių, nė logopedė nesugebėjo padėt... unsure.gif Kuo toliau, tuo blogiau vaikai rašo. Visa to įtaka - kompiuteris ir telefonas, kur nereikia jokių nosinių ir brūkšnelių... Pasiskaičius internete komentarus, baisu darosi. Jaunimas nebemoka rašyt. Ką ten jaunimas... Ir tėvai... Tai ko norėt iš vaikų? Koks pavyzdys, tokie ir rezultatai. Mes galim stengtis kiek norim, jei namie neskiriama pakankamai dėmesio, tai mes nepadėsim...
Atėjo mano pirmokai, tai kokie 8 pieštuko taisyklingai laikyt nemoka unsure.gif Paėmė į rankas parkerį - vėl tas pats. Todėl ir pagalvoju... Kur auklėtojos žiūri? Kur tėvai? Nejau jie to nepastebi? O mes mokykloje pirmoje klasėje turim kelių metų klaidas taisyt. Ir oj kaip sunkiai paklūsta. Mano klasėj viena mergaitė žirklių laikyt nemoka. Iš darželio atėjus... Ir ne iš kokios asocialios šeimos. Išsilavinusios... Klausiu, ar tu taip visada laikai žirkles? Sako, taip. Ir per du mėnesius kiek teko matyt, vis taip pat ima jas. Aš vis pataisau, o ji kitą kartą vėl taip pat unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Bites Rites @ 2016 10 29, 14:19)
Rašėm su trečiokais diktantą. Atrodo, kad kuo daugiau mokomės, tuo labiau nebemokam. Klaidų milijonai... Kaip pas jus? Nosinių neberašo, užrašo ilgąsias galūnėse... Nebereikia minkštumo ženklų, raides praleidžia. Pasibaisėjau  blink.gif

Tas pats ir pas mus. Atrodo visai nieko nebemoka. Po 15-20 klaidų.... Labai liūdna.
Atsakyti
QUOTE(nonele @ 2016 10 29, 17:16)
Tas pats ir pas mus. Atrodo  visai nieko nebemoka. Po  15-20 klaidų.... Labai liūdna.

4u.gif Tas pats ir pas mus. Kuo dažniau kartojam taisykles, tuo daugiau tos rūšies klaidų padaro blink.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Jau buvau prašiusi, bet pasikartosiu dėl atnaujintos lietuvių k. programos. Ar čia ta programa, kuri patvirtinta 2016 m. sausio 25 d. ir yra 52 puslapių ar dar yra kokia naujesnė. Ar dirbate su atnaujinta programa, ar turite naujus vadovėlius?
Atsakyti