Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(zuzanele @ 2016 10 26, 18:11)
Sveikos 4u.gif

Na tada mums dar neblogai buvo: ašarų nebuvo, tėvų numerių neprašė ir neskambinėjo. Labiausiai kentejo jaunos tik pradejusios dirbti mokytojos  unsure.gif

Pas mus net vaikščiojo pamokų metu. Jaučiausi taip, lyg vesčiau integruotą pamoką dviese. biggrin.gif Matyt, čia priklauso nuo to kaip dirba tos jaunos mokytojos... blink.gif Aš irgi jauna, vos 4m patirtis, bet sulaukiau labai gražių žodžių ir net darbo pasiūlymo wub.gif
Atsakyti
Šaunuolės, kurios jau baigiate atlaikyti auditą. Sėkmės paskutinėse dienose. Smagu, kad net darbo pasiūlymų sulaukiate.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2016 10 26, 18:50)
Šaunuolės, kurios jau baigiate atlaikyti auditą. Sėkmės paskutinėse dienose. Smagu, kad net darbo pasiūlymų sulaukiate.

vacation1.gif Jau kvepia atostogom yahoo.gif
Atsakyti
Sveikutės. Gal kuri turit pasidarius klausimynus individualiems pokalbiams su tėveliais. Ar tokius kad tėveliai jau namie užpildytų juos ir pokalbyje galima būtų apibendrint atsakymus. Ar pačio pokalbio vedimo apmatus. O gal ir mokiniams anketą
Please ax.gif
Atsakyti

Apie ką turi būti tie klausimai? Kažką turiu savo dokumentų pasaulyje  :rolleyes: 

Atsakyti
Tiksliai dar nežinau. Tiesiog norēčiau naujoviškesnio požiūrio pokalbiui. Gal pačiai kiltų kokių idėjų, kai pavyzdį gaučiau. Tikrai dar nesusivokus esu
Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2016 10 26, 19:17)
Pas mus net vaikščiojo pamokų metu. Jaučiausi taip, lyg vesčiau integruotą pamoką dviese.  biggrin.gif  Matyt, čia priklauso nuo to kaip dirba tos jaunos mokytojos... blink.gif Aš irgi jauna, vos 4m patirtis, bet sulaukiau labai gražių žodžių ir net darbo pasiūlymo  wub.gif

šaunu wub.gif

skaitau jūsų pasisakymus apie auditą ir niekaip nesuvokiu, kam to reikia? negi jie tokie naivūs ir tiki, kad tos pamokos-spektakliai vyksta kasdien? absurdas kažkoks, bereikalingas pinigų taškymas žmonių sveikatos sąskaita.
Atsakyti
Sveikutės,
Kaip laikotės po audito? Ar labai išsunkė? Lauks ir mūsų toks džiaugsmelis jau pakartotinai.
Gal galite pasakyti kur ieškoti atnaujintos lietuvių k. programos. Susiradau vieną, kažkokią kitą, bet nežinau kokia turi būti tikroji programa.
Atsakyti

Šiandien išlydėjom... pagaliau, pagaliau viskas baigėsi... savaitė buvo žiauriai sunki, kabinėjosi prie visko, klausimai užduodami kažkokia nesuprantama kalba - aukštom frazėm... į akis šypsosi, o už akių visai kitaip kalba... labai nepatiko, kad stebėdamos pamoką vaikšto po klasę, bando įrodyti savo nuomonę, o mums net įsiterpti neleidžia... bandžiau pasiteisinti, tai sako, jeigu jūs viską žinote, tai aš einu lauk...

Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2016 10 27, 21:57)
<p>Šiandien išlydėjom... pagaliau, pagaliau viskas baigėsi... savaitė buvo žiauriai sunki, kabinėjosi prie visko, klausimai užduodami kažkokia nesuprantama kalba - aukštom frazėm... į akis šypsosi, o už akių visai kitaip kalba... labai nepatiko, kad stebėdamos pamoką vaikšto po klasę, bando įrodyti savo nuomonę, o mums net įsiterpti neleidžia... bandžiau pasiteisinti, tai sako, jeigu jūs viską žinote, tai aš einu lauk...</p>

Tai kažkokie nenormalūs auditoriai.
Atsakyti

visokių būna.. pas mus buvo 3 pavaduotojos ir dvi direktorės... 

Atsakyti
Valio! Ryt atidirbam, ir - atostogos! yahoo.gif
Atsakyti