Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Sirena :wub: Tobulas vardas :4u: Juk jinai jau jokia rastinukė, ji katytė turinti puikius šeimininkus ir puikius namus.

Lyja pas mus :huh2: O mano  kvailas pūkų kamuolys liko lauke,matyt nakvos garaže :unsure:

Atsakyti

Puiki laipynė. katės padėkos :bis

bandau ir aš įkelti nuotrauką per naują versiją Mano Laputaitė Nr2 ir jos vežimukas :

cf05107599f326eb5bc94d14b8731a96397.JPG

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilkra: 22 spalio 2016 - 22:02
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 10 22, 16:05)
Gourmet'o skardinukėse  maniškis nevalgo. Pripažysta tik iš pakiuko.Iš rimtesnio maistuko jam niekas nepatiko.Išsidirbinėja, ne kitaip ax.gif

Jeigu turite omeni GOURMET Perle tai sudetis tokia pat unsure.gif
QUOTE(Erode @ 2016 10 22, 15:46)
Nu gerai, o tai ką jūs siūlot vietoj Gourmet?

As pasidalinau ka radau, jusu teise rinktis 4u.gif Nera tas Gourmetas labai pigus 100g iseina~ 0,70centu.
o jeigu rimtai maniske anksciau animonda atsivalgyti negalejo, o dabar tik nulaizo kazkiek ir valgykite patis, tai labai retai dar duodu, dazniau vistienos file.
Jusu atveju kai daug katuku gal didesni kieki pirkti, va siu nieko sudetis:
https://www.pet24.lt...nservai?f=48807
Dar ziurink ka megsta gabaliukais ar pasteta, siu pastetu gera sudetis nera grudu, ziureti LECHAT PATE:
http://www.zoomaista...e-1#to_products
Is geresniu:
https://www.pet24.lt...nservai?f=35284

Atsakyti
Oho, Kippy kainytė kokia blink.gif Tikrai mažesnė kaina, nei Gourmt'e.
Mažutė Lapytė, wub.gif .Kaip gaila vaikiuko unsure.gif
Na, bet neatrodo labai kenčianti ax.gif Vaikams greitai gyja visos žaizdos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 22 spalio 2016 - 22:51
QUOTE(V-Rinė @ 2016 10 22, 17:55)
Sveikos.
Tai kokius geresnius tuos sausiukus man patartumet pirkti ???? Aš jau nk nebežinau
Vemia vaikas mano. Duodu smectos . Ką dar duot? Irgi nk nebežinau... sakė skrandį dar skauda. Guli paslikas. Įtariu virusas nes pačiai šią savaitę kažkas negerai irgi buvo...

Vaje, jei paskaitysi, tai nežinau vaiko svorio, bet galima subinukėn suleist Elitan ampulės dalį. Turi liautis.
Jei ne, jei vemia daugiau 6-7 kartų - važiuokit stacionaran.
Smecta man asmeniškai nepatinka. Geriau jau baltoji arba aktyvinta anglis. 1 tabl/10 kg svorio.

Reginok, labai dėkoju. Aš perku Gourmet iš Vokietijos, kaina 0,39 Eur.
Bet pasižiūrėsiu ir šį maistą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 22 spalio 2016 - 23:23
Labanakt.
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 23 spalio 2016 - 00:19

Vemia vaikas mano. Duodu smectos . Ką dar duot? Irgi nk nebežinau... sakė skrandį dar skauda. Guli paslikas.

Kaip idiotiškai tai beskambėtų, bet coca-colos arba fantos. Kai aprims vėmimas. Ir po nedaug. Tik reikia gerai išmaišyti, kad burbuliukų nebeliktų.

Laputaitei linkėjimai. Kad išbandžiusi, ką reiškia būti kitokiai, vėl sėkmingai grįžtų ant savų kojų. :4u: 

Saldžių sapnų jums linki Ainu:

cd4a87f0c11bdab3b53a7ed48b252f2448.jpg

Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Weronicai sveikinimai 4u.gif linkiu daug džiugių akimirkų ir geros nuotaikos 4u.gif

Ainu wub.gif ???
Laputaitė wub.gif gyti greičiau mergytei 4u.gif
Tytė muzikinė wub.gif
Katiusa sušalus wub.gif
Giliuko šavaitgališ wub.gif
Labai fainos lentynos Rastės Sirenos ir Mako 4u.gif
O Špulytė... pati gražiausia wub.gif

Aš vaikams angliuko daviau, beje baltas labai skaniai susikramto 4u.gif ir neptūno daug, po truputį smile.gif rehidrono šį kartą niekaip unsure.gif bet atsigavo greitai 4u.gif
Anksčiau Kelvis šiuos konservus gaudavo:
https://www.applaws....bream-in-broth/
Iš pigu.lt užsakinėdavau, paskutinį kartą užsakiau 30, kaip visada, sumokėjau ir laukiau ramiai, bet gavau žinutę iš pigu, kad nebeturi jie jų doh.gif
teko skubiai ieškoti kažko kito, nes rytais, jei negautų, nžn, kas čia būtų... biggrin.gif
Pirkau kelis pabandymui, tiko tik šis:
https://www.pet24.lt...-konservai-tuna
Kol kas valgo, paskui žiūrėsim smile.gif

Sausą gauna Acana Grasslands. Nuo Orijeno kailis labai užpleiskanojęs buvo.

Registruoju Kelvį su sena foto ir enu skaityt temos ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baukidė: 23 spalio 2016 - 08:06
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 10 22, 22:51)
<p>Sirena wub.gif Tobulas vardas 4u.gif Juk jinai jau jokia rastinukė, ji katytė turinti puikius šeimininkus ir puikius namus.

Labai jai jis tinka 4u.gif sūnus išmąstė, kad galėtų su gaisrininkais ji dirbti ir su savo nuolatiniu muaaaau muaaaaau muaaaau apie gaisrus pranešinėti biggrin.gif
Laputaitei gražuolei greičiau pasveikti 4u.gif
Oras baisus neleidžia iš lovos kilti tongue.gif
Atsakyti

Labas rytas, o gal jau laba  :4u:  :hmm:  diena. Klimatas šlykštus kaip reta.Tik namie tupėti ir pečių kūrenti :lol:

Kelvis kaip karalius atsidrėbęs :wub:

O tai Rastė labai šneki? Mano brolio rainasis katinas labai šnekus.Kai tik pareina šeimininkas namo tai tik atsiranda iš kažkur, tik puola prie kojų glaustytis, ir tik miau-miau-mau- mau.Regis tikrai pasakoja kažką.

Atsakyti

Kelvis juodulys  :ninja: :D 

Grakščioji Sirena lentynas matuojasi :bigsmile: 

O aš vakar buvau svečiuose pas Ainu.

2a709cd99bf62806aeee4c77dabb35e5822.jpg

Ji man leido susipažinti su Aiste ir Čija...

ba0d5cbbf8adf5f4064105d80cb384d2918.jpg

...ir akylai prižiūrėjo, kad visi gerai elgtųsi.

d107c09e9faaac02c007ad0f5606204e245.jpg

Atsakyti

Su gvazdikais galima ne tik pozuoti. Jų galima ir paragauti.

d9cad174a6a786c5a71aedba5abb3951583.jpg

Dvigubai daugiau Ainu.

31b4429c2b758fd96ef12c5716c0467e53.jpg

Atsakyti