Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Laukiu lietaus ar sniego :dry2: , vis mažiau sąžinė grauš, kad neinu į lauką.Vėjas baisulinis, šalta, nesinori nieko.

Gourmet'o skardinukėse  maniškis nevalgo. Pripažysta tik iš pakiuko.Iš rimtesnio maistuko jam niekas nepatiko.Išsidirbinėja, ne kitaip :ax:

Tytė prie pianino, kaip smetoniška nuotrauka :wub:

Giliukas kaip susivyniojęs :P

Katusė labai nepatogioje pozoje šildosi :lol:

Špulytės gražumas :wub:

Atsakyti

Man irgi tvarkymuisi nelabai ūpo yra.]

Nu čia dabar... Bent katę išprosytum, sulankstytum...

Katiusa radiatorių šildo. :)

Aš iš konservų užsakiau biškiuką RC. Turbūt ne stebukla, bet kartais po truputį gal galima? Ką iš konservų rekomenduotumėt? Aš neturiu supračio apie juos. Duodu vakarais kaip deserto :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 22 spalio 2016 - 15:47
busy turbūt vėl sėdi be interneto hmm.gif na negali gi taip ilgai nepranešti pokalbio rezultatų...
Atsakyti

laukiu ir aš rezultatų :rolleyes:

7b8d60de374a67ee90617ecf74b61e09973.JPG

Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2016 10 22, 15:46)
Nu gerai, o tai ką jūs siūlot vietoj Gourmet?
Animondos mano pindosės neėda, tik Tašė. Jai išvis by maistas... Fogi ir Kingas Animondos neėda.
Nika nuo Animondos vemia. Kingas Gourmet ryte ryja, Fogi - taip sau, Nika ėda, kartais išvemia, bet žymiai rečiau negu nuo kitų.
Carni Love man irgi sudėtis patiko.
4u.gif Ačiū.

Mano katės to Gourmet suėda visos 4 tą  1 mažą skardinukę.

Maniskis irgi valgo ta konserva per 3 kartus.... kitoki pasteta uzkasa biggrin.gif dar is rimi kazkoks mazutis uz1 eur tinka... tik tada vyras bamba kad jam konservu uz tokia kaina nieks neperka verysad.gif ai ne viska sveika ir mes valgom smile.gif
Atsakyti
Sveikos.
Tai kokius geresnius tuos sausiukus man patartumet pirkti ???? Aš jau nk nebežinau
Vemia vaikas mano. Duodu smectos . Ką dar duot? Irgi nk nebežinau... sakė skrandį dar skauda. Guli paslikas. Įtariu virusas nes pačiai šią savaitę kažkas negerai irgi buvo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 22 spalio 2016 - 16:56
QUOTE(V-Rinė @ 2016 10 22, 18:55)
Sveikos.
Tai kokius geresnius tuos sausiukus man patartumet pirkti ???? Aš jau nk nebežinau
Vemia vaikas mano. Duodu smectos . Ką dar duot? Irgi nk nebežinau... sakė skrandį dar skauda. Guli paslikas. Įtariu virusas nes pačiai šią savaitę kažkas negerai irgi buvo...

Ka tik su abiems apturejau sita virusa pirma para tik vems paskui bus geriau, rehidronas reikalingas smecta nelabai tinka, arba negazuotas mineralinis vanduo, gerti po nedaug kas 15 min.
Del sausiako kokia suma galit skirti menesiui ir tada jau galima kazka patarineti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sagyte @ 2016 10 22, 18:06)
Ka tik su abiems apturejau sita virusa pirma para tik vems paskui bus geriau, rehidronas reikalingas smecta nelabai tinka, arba negazuotas mineralinis vanduo, gerti po nedaug kas 15 min.
Del sausiako kokia suma galit skirti menesiui ir tada jau galima kazka patarineti  4u.gif

Tai kad tai nevus manau pagrindinis katei maistas ir tikrai neapvalgys ☺☺☺☺ tai siūlykit brangesnį nei vidutinį 😊
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2016 10 22, 19:15)
Tai kad tai nevus manau pagrindinis katei maistas ir tikrai neapvalgys ☺☺☺☺ tai siūlykit brangesnį nei vidutinį 😊

https://www.pet24.lt...isa-ir-vistiena

Pirkau Mumiui maisto , gavau sito meginuku Giliukas labai skaniai triauske, pradzioj granules pasirode itin sausos ir kietos bet gal dantys valosi nes kai eda girdziu kaip kramto ir triauskina smile.gif
Atsakyti
Šiandien netyčia katę buvau uždariusi balkone . Gal kokį didelį pusvalandį 😕 balkonas stiklintas. Bet kai poto netyčia pamačiau 😠😠😠😠 katės uodega eglute ...akys sako koooošmaras...laksto pakraupusi per palangę...įleidau tai gal 5 kartus taip gailiai sukniaukė, uodega dar eglute.ir bėgte po namus - patkrino bliudelius pažiųrėjo ar kraikdėžė dar yra... bet taip greitu žingsniu. Poto aišku glostėm glostėm ir atsiprašinėjom ilgybę.... atleido sakė...bet daugiau taip liepė nebedaryt....😠
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 22 spalio 2016 - 18:09
Nupirkau Mikučiui paštetuko jaunikliams katukams-nulius dėmesio.Bet pasigirsiu-dėžute naudojasi mūsų mažius clap_1.gif Nors iš pradžių paragavo biggrin.gif Silikoninį nupirkau-skaniai atrodo lotuliukas.gif
Atsakyti
Pagamino MB draskyklę, bei lentynas 4u.gif liko šiek tiek padailinti ax.gif
Rastė patikrino, įvertino- Makui tiks ax.gif
Pasirodom
user posted imageuser posted image
Beje..Rastes vardas galėtų būti Sirena doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti