Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Ahabi - tai jau penktadienį bigsmile.gif ech, kiek smagumo namuose bus biggrin.gif turėsi mums kas valandą reportažus rašyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 10 24, 17:55)
Maniškis tricoloras, vardo dar neišrinkau, noriu trumpo 4u.gif
4u.gif Labai gražus 4u.gif
Aš pora metų paverkiau prie kompo,tada išrinkau vardą ir susiradau savo šunę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2016 10 24, 20:55)
4u.gif Labai gražus  4u.gif
Aš pora metų paverkiau prie kompo,tada išrinkau vardą ir susiradau savo šunę  ax.gif

Pirmiausiai vardą? Po to šunę? Man vardas ateina žymiai vėliau, kai jau augintinis būna pas mane biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2016 10 24, 20:50)
Ahabi - tai jau penktadienį  bigsmile.gif  ech, kiek smagumo namuose bus  biggrin.gif  turėsi mums kas valandą reportažus rašyti  biggrin.gif

Taaaaip ax.gif penktadienį. Kaip laukiuuuuu. Trys mėnesiai pralėkė nejučia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 10 24, 19:58)
Pirmiausiai vardą? Po to šunę? Man vardas ateina žymiai vėliau, kai jau augintinis būna pas mane biggrin.gif
Aha.Ėjau gatve ir raides dėliojau-norėjau pati sugalvot.Unikalų biggrin.gif

Gal ką patartumėt dėl Mikučio tualeto?Noriu uždaro.Dabar naudojasi mūsų buvusios katytės paprastu.
Atsakyti
o koks šunės vardas? 4u.gif

Aš nlabai galiu patarti, ba pas mane stovi tualetas meinams, paprastiems katukams jis bus pernelyg didelis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 10 24, 20:06)
o koks šunės vardas? 4u.gif
Ryna wub.gif
Atsakyti
As viena meinams iš superkate pirkau kitą rexiukei iš pigu.lt 😁

Poilsio metas. Labanakt miaukiantiems draugams
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ahabimeni: 24 spalio 2016 - 20:18

Laukiam, nesulaukiam ryžiko. Lapcės kaip lapcės, bet meinų ausimis neatsistebiu, kokie šepetai :wub: , niekas tokių neturi. Vaje, vaje tik trys mėn ir jau 3,2 k :oh: , tai kur mums slėptis su savo :hmm:  4,5 kg?

O mes jau sniego turim, ot :huh2:

Atsakyti

Gal ką patartumėt dėl Mikučio tualeto?Noriu uždaro.Dabar naudojasi mūsų buvusios katytės paprastu

Visur tų uždarų yra, jei didelių nereikia. Senukuose (geriaunužtaikyti ant akcijos), Thomas Philippse nebrangūs. Iš pradžių nuimi dureles, kad priprastų, o paskui ir su durelėm eina.

Atsakyti
QUOTE(Lapyna @ 2016 10 24, 21:24)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Germinė" data-cid="71153632" data-time="1477332255"><div><p></p><div>Gal ką patartumėt dėl Mikučio tualeto?Noriu uždaro.Dabar naudojasi mūsų buvusios katytės paprastu</div></div></blockquote><p>Visur tų uždarų yra, jei didelių nereikia. Senukuose (geriaunužtaikyti ant akcijos), Thomas Philippse nebrangūs. Iš pradžių nuimi dureles, kad priprastų, o paskui ir su durelėm eina.</p>

Raste is kart su durelem ejo. O pigu.lt 12 euru mokejom
Atsakyti
Koks fainas pilvuzuotas pupis wub.gif Busy Mumis grauze tik savo žaislus nieko kito neimdavo smile.gif bet mes narvą turėjom pirmus mėnesius laikem vieną jame , del jo pačio saugumo ir namų aišku.
Atsakyti