Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 10 24, 21:20)
<p>
Laukiam, nesulaukiam ryžiko. Lapcės kaip lapcės, bet meinų ausimis neatsistebiu, kokie šepetai wub.gif , niekas tokių neturi. Vaje, vaje tik trys mėn ir jau 3,2 k doh.gif , tai kur mums slėptis su savo hmm.gif  4,5 kg?</p>

Tokie jau tie drambliai drambliauskai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(sagyte @ 2016 10 24, 21:29)
Koks fainas pilvuzuotas pupis  wub.gif  Busy Mumis grauze tik savo žaislus nieko kito neimdavo smile.gif bet mes narvą turėjom pirmus mėnesius laikem vieną jame , del jo pačio saugumo ir namų aišku.

Gausi mane prakonsultuoti 4u.gif Plyzz biggrin.gif

Kiara pelę pagavo biggrin.gif šiemet lenda rupkės į namus, kad oi.. vos ne kas dien po pelę sklastai pagaunam, kur katinai neįeina, o šiandien jau ir Kiara sučiupo sandėliuke. Bus šalta žiema kiba?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 24 spalio 2016 - 21:00
Nu šaunuolė Kiara biggrin.gif kiba nusiėmė karūna, užsidėjo maskuojantį medžiotojo šalmą ir išėjo į medžioklę biggrin.gif
Ratytė - ausytes kaip sparnus sudėjusi miega wub.gif
Germine - rodyk mums dažniau savo Ryną ir Mikutį taip pat 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2016 10 24, 22:07)
Nu šaunuolė Kiara  biggrin.gif kiba nusiėmė karūna, užsidėjo maskuojantį medžiotojo šalmą ir išėjo į medžioklę  biggrin.gif
Ratytė - ausytes kaip sparnus sudėjusi miega  wub.gif
Germine - rodyk mums dažniau savo Ryną ir Mikutį taip pat  4u.gif

Matyt su ta karūna ir gaudė biggrin.gif Nusiėmė ir švyst švyst... Kokia patenkinta sėdėjo, rodė visaip kaip. Tipo žiūrai žiūrai, ką turiu. Dabar galvoju, gerai kad lovon neatnešė, taip kaip savo kamuoliuko. Randu kitą kartą po kaldra, ant kaldros, prie pagalvės ir panosėj biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi šumedžiojau pelę biggrin.gif Buš Tutukui

user posted image

Busy galėsi klaust visko 4u.gif Šeltukai labai imlus greitai visko išmoksta 4u.gif Dėl ausų jei noresi nusvirusiu gali tekti klijuoti 4u.gif nes jiems stojasi tai tenka biski rankiniu būdų koreguoti ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Giliukas kokis gentlemanas biggrin.gif rožinę pelikę savo damai sumedžiojo biggrin.gif
Jo Busy, lauk daba siurpraizų į lovą biggrin.gif kai aš ryte pabusdavau Kruopos kamuoliukais apkaišyta iš abiejų šonų tai galvodavau, jog gerai, kad pelių nėr namie o tai pabusčiau su kompanija blink.gif nu bet niekaip nesuprantu iki šiol kaip Kruopa sugebėdavo man po anklode tuos kamuoliukus sukišti ir aš nepabusdavau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2016 10 24, 21:07)
Germine - rodyk mums dažniau savo Ryną ir Mikutį taip pat  4u.gif
Aš taip norėčiau... unsure.gif Bet nemoku angel_sadangel.gif Pavydžiu ryžai,kai į jūsų prakilnybes katukus žiūriu blink.gif Dianą pakviečiau į skype,galvojau,gal ji įmes mano gražutukus,bet...neatsiliepoja... hmm.gif
QUOTE(sagyte @ 2016 10 24, 21:32)
Aš irgi šumedžiojau pelę  biggrin.gif Buš Tutukui
Baišiai dydelė,aCargiai,kaT neįkąstų,ar nešuėstų ;)O dar riužava...iš tokioš gali viško sulaukt bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Germinė: 24 spalio 2016 - 23:25
Labas rytas, apsiniaukęs, lietingas ir vėjuotas 4u.gif

Kai vėl užsiveis namuose pelių, skolinsiuos Kiarą arba Giliuką ax.gif
Gero antradienio, svarbiausia , nesušlapkit. 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,

O jau pelių pelių, vakar sklastais dvi pagavom, vieną Kiarą, per naktį vėl dvi sklastais. Iš viso per parą 5 blink.gif
Atsakyti

Pelės namie - lauk žiemos...

Pas mus šiemet kažkaip dar nemačiau. Kiek žinau, dveji kaimynai gaudo. Tai arba kažko nematom, arba kažkas su mumis negerai. :D

Pernai prigaudėm n-iolika (net nuo skaičiaus nusimušiau). Bet pernai mes į tą kotedžą patys įsikraustėm, prieš tai stovėjo tuščias remontuojamas. Didelė rusva lauko pelė tarp jų buvo tik viena. Kiti mažiukai pilkiukai.

Labas rytas. 

(O! redagavau žinutę - ir teksto nesutampė :clap: )

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 25 spalio 2016 - 07:10
Tai, kad žiema ateis tai faktas. Galvoju, gal labai šalta bus. Nes pernai nepastebėjom tokio kiekio. Gal kad remontuojam vonioje ir tai vienintelė vieta, kur pelės eina, nes uždarom duris, kad katinai neitų 4u.gif
Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Busy, sveikinu susitarus su TB  :D 

Oi, kokie lapciausi ryži  :wub: Ir aš tokių laukčiau  :rolleyes: 

Šponkuti, parodyk Duduškę, ką  :rolleyes: 

O aš traktoriun ropščiuosi, kaip tik pagal politines nūdienos aktualijas  :) 

Atsakyti

Erendiros prašymu:

DSC_1991.jpg

Atsakyti