Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

O su Duduške savaitgalį važiuosim pas vet., kad apžiūrėtų dantukus. Smirda jai iš burnytės, dantenos paraudę, galiniai dantukai pilki. Taip pat kasosi ausytes, nors jos švaros, tik tos kur kaip antros ausytės, viduje papleiskanoję. Tai ar nuo maisto, ar kokie dar kitokie parazitai..

Atsakyti
Erendira aciu, jaudinuos kaip pirmoke. Jetau rolleyes.gif Ir baisu ir norisi

Dudu puku debesis 4u.gif Tie pilki dantukai greiciausiai bus visai sugede. Atsimenu Boso burna, visis pilkus lupo lauk
Atsakyti
Labas rytas,

Kalbant apie vardus. Ryna man gražus, negirdėtas. Vakar skatinėjau jorkų temą, tikėjausi, kažką dėl graužimo užmatyti.. Na pypt visi gučiai ir fyfos, visi su dokumentais ir nieks nieko negraužia tik ant sopkės miega blink.gif O kažkada kai pasidalinau Tučio nuotrauka prie baravyko, tai kiek nuostabos ji sukėlė, kad šuo miške, be pavadžio dar net... biggrin.gif arba vasarą kūdroje maudosi..

Šiandien proga turime. Rastuke jau mėnuo kaip naujuose namuose. 4u.gif
Dabar kai atsisuku atgal, įsivaizduoju kaip keistai jums atrodžiau, nes taip pat atrodžiau ir sau...Paniškai bijanti kačių, žaibišku greičiu lėkiau į Kauną katės. Parsivežiau namo. Bijojau prie jos prisiliesti, ką jau kalbėti apie paglostymą. Baimės akys ir paniškos mintys. Ar tikrai reikėjo. Nepasiliksiu, pasiliksiu, ne nepasiliksiu... Tada parodžiau draugei kuri sako pasiimu aš.. tada suveiki viduje kažkas, kad ne neatiduosiu. Šiandieną džiaugiuosi, kad katė liko mano namuose. Vos pareinu namo ji man viską pasakoja, kalba. Labai meili ir draugiška. Nebetūno užsidariusi savo kambaryje. Vaikštinėja, auklėja šunį. Šuo labai nori žaisti, bet ji apšnypštusi nueina savu keliu. Man nebešiurpsta oda, tik barniai kelia šypseną...Te pasiunta...Ryžikas su Tuču žais, o ji galės pro kampą stebėti. Mažu pavydas ir noras žaisti drauge sukils. 4u.gif O jei ne...jei ne tai ne... Niekam savo katytės neatiduosiu 4u.gif Ir dar. Beje pamiršau pasigirti, MB atliko katei manikiūrą ir pedikiūrą ax.gif
Prisiminiau vakar Vėtros pasakymą.. Kaip ji džiaugėsi, kad savo katinus gali pabučiuoti kada panorėjusi. Aš tada pagalvojau, taip tutį irgi galiu vos tik panorėjusi pakštelt į nosį..Merginos!!!!! Tą patį darau ir Rastukei. pasiimu ant rankų, apkabinu, pasakau, kad myliu ją ir pakšteliu į nosį smile.gif Ji jau suprato, kad aš ją bučiuosiu, pasiimsiu kada norėsiu ir kitaip nebus tongue.gif Gulėjo vakar spintoje susirangiusi, priėjau, išsitraukiau (nebijojau, kad puls, kąs šnyps) pamylavau, pasidžiaugiau ir padėjau atgal. Tikiu, ji mano meilę, ir ne tik mano jaučia smile.gif
Ačiū Jums. Be Jūsų patarimų, pabarimų pokalbių telefonu
nebūtų įvykęs lūžis ir atėjusi ramybė.
O mano ryžiukas. Didelis vaikas bus. Veisėja sakė visa vada nemaža, bet Makas didžiausias 4u.gif
Gražaus antradienio, nors ir dargana.
Bėgu dirbti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ahabimeni: 25 spalio 2016 - 08:57
Mmm, kaip grazu... wub.gif 4u.gif Ir arterijos liko sveikos, ir katuke rado namus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2016 10 25, 01:24)
Dianą pakviečiau į skype,galvojau,gal ji įmes mano gražutukus,bet...neatsiliepoja...

user posted image

laba ryta,

Busy, labai smagu dėl ciuciko 4u.gif

mes ir turėjom (dar šiek tiek turim) problemų dėl graužimo, Tina spintelę vonioos apgraužė (jau nebe graužia) ankčiau, tik spėk tapkes palikti jau nusinešusios pas save tvarko...yra apkramtytų biggrin.gif dabar tai jei virtuvėj randa ką nukritus, indelį nuo gurmeto- metalinį (katinai numeta) plasmasinį indelį kokį (tą kur su vandeniu negraužia), katinų žaislą, viską pas save ir susmulkina, nors puikiai žino kad negalima...

Palius

user posted image

Ahabi, nuoširdžiai džiaugiuos 4u.gif ...kad žinotum kiek kartų galvojau, kad paskubėjau tau ją atiduoti biggrin.gif pasirodo labai apsirikau wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diinka: 25 spalio 2016 - 09:27

Dudu puku debesis 4u.gifTie pilki dantukai greiciausiai bus visai sugede. Atsimenu Boso burna, visis pilkus lupo lauk

Jai pagal amžių dantų keitimosi laikas, bet spėju, kad kažkas negerai  :unsure:  

Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 10 25, 10:29)
Jai pagal amžių dantų keitimosi laikas, bet spėju, kad kažkas negerai  unsure.gif  

na, paziuresim kaip ten bus 4u.gif bet kokiu atveju sugedusius reikia salinti
Atsakyti

Diinka, vėl motina žindyvė? Dabar apelsinukų? :blink:  :wub: 

Atsakyti

Laba,

kaip džiaugiuosi dėl Rastės šeimininkės metomorfozių  :D 

o maniškė tokia princesė pasidarė... einu miegoti, ji kartu, po kaldra.... naktį raitosi, kaip nori, išsitempia (man net su nagu į šikną įdūrė), o aš... verčiuosi, visaip kojas kelnoju, kad tik princesos nepastumt...  :blink:  :oh: 

Atsakyti
Erendira, čia Germinės foto...
o aš turiu beveik 2 mėn žindulį- tiesa čiunkia blenderiuotas širdeles pats, bet kas 3 mėn. pasiėmiau iš vetkes, po savaitės nieko nepriaugo...o gal numetė net- šeštadienį svėrė 290g blink.gif vakar 350 biggrin.gif

user posted image

Beje palius jo tikras brolis iš tos pačios vados, toks kilograminis... buvo rasti prie negyvos mamos verysad.gif
Papildyta:
Birbė su draugeliu biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diinka: 25 spalio 2016 - 10:04

Taip ir maniau, Diinka, kad tie pas tave atsidurs... Tai juodulis, ryškia, kaip mano-Zundytės Palytė - jau tokio dvasnumo iš pradžių, dvigubai už visus mažesnė buvo... ir svorį sunkiai priauginėjo. Aukit dideli ir stori (čia kleckui  :P )

Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Reksiukė wub.gif nebuvo dar krikšynų? biggrin.gif Netapo dar oficialiai Sirena? wub.gif

Germinės kūdikėliai wub.gif
Diinkos špokiukai unsure.gif wub.gif
Birbė su draugeliu bigsmile.gif

Busy, eina sau... blink.gif o peles tik Kiara gaudo? Olis su Tute ne?
Sveikinu su šuniu 4u.gif wub.gif
mes dar abejojam, va tos priežastys, kur Tavo B vardino, makaluojasi mums irgi unsure.gif

Giliuko grobis biggrin.gif

Dudukei sveikatos dantukams 4u.gif
Atsakyti