O su Duduške savaitgalį važiuosim pas vet., kad apžiūrėtų dantukus. Smirda jai iš burnytės, dantenos paraudę, galiniai dantukai pilki. Taip pat kasosi ausytes, nors jos švaros, tik tos kur kaip antros ausytės, viduje papleiskanoję. Tai ar nuo maisto, ar kokie dar kitokie parazitai..

Dudu puku debesis

Kalbant apie vardus. Ryna man gražus, negirdėtas. Vakar skatinėjau jorkų temą, tikėjausi, kažką dėl graužimo užmatyti.. Na pypt visi gučiai ir fyfos, visi su dokumentais ir nieks nieko negraužia tik ant sopkės miega

Šiandien proga turime. Rastuke jau mėnuo kaip naujuose namuose.

Dabar kai atsisuku atgal, įsivaizduoju kaip keistai jums atrodžiau, nes taip pat atrodžiau ir sau...Paniškai bijanti kačių, žaibišku greičiu lėkiau į Kauną katės. Parsivežiau namo. Bijojau prie jos prisiliesti, ką jau kalbėti apie paglostymą. Baimės akys ir paniškos mintys. Ar tikrai reikėjo. Nepasiliksiu, pasiliksiu, ne nepasiliksiu... Tada parodžiau draugei kuri sako pasiimu aš.. tada suveiki viduje kažkas, kad ne neatiduosiu. Šiandieną džiaugiuosi, kad katė liko mano namuose. Vos pareinu namo ji man viską pasakoja, kalba. Labai meili ir draugiška. Nebetūno užsidariusi savo kambaryje. Vaikštinėja, auklėja šunį. Šuo labai nori žaisti, bet ji apšnypštusi nueina savu keliu. Man nebešiurpsta oda, tik barniai kelia šypseną...Te pasiunta...Ryžikas su Tuču žais, o ji galės pro kampą stebėti. Mažu pavydas ir noras žaisti drauge sukils.

Prisiminiau vakar Vėtros pasakymą.. Kaip ji džiaugėsi, kad savo katinus gali pabučiuoti kada panorėjusi. Aš tada pagalvojau, taip tutį irgi galiu vos tik panorėjusi pakštelt į nosį..Merginos!!!!! Tą patį darau ir Rastukei. pasiimu ant rankų, apkabinu, pasakau, kad myliu ją ir pakšteliu į nosį

Ačiū Jums. Be Jūsų patarimų, pabarimų pokalbių telefonu
nebūtų įvykęs lūžis ir atėjusi ramybė.
O mano ryžiukas. Didelis vaikas bus. Veisėja sakė visa vada nemaža, bet Makas didžiausias

Gražaus antradienio, nors ir dargana.
Bėgu dirbti

laba ryta,
Busy, labai smagu dėl ciuciko

mes ir turėjom (dar šiek tiek turim) problemų dėl graužimo, Tina spintelę vonioos apgraužė (jau nebe graužia) ankčiau, tik spėk tapkes palikti jau nusinešusios pas save tvarko...yra apkramtytų

Palius

Ahabi, nuoširdžiai džiaugiuos

Dudu puku debesis
Tie pilki dantukai greiciausiai bus visai sugede. Atsimenu Boso burna, visis pilkus lupo lauk
Jai pagal amžių dantų keitimosi laikas, bet spėju, kad kažkas negerai

na, paziuresim kaip ten bus

Diinka, vėl motina žindyvė? Dabar apelsinukų?
Laba,
kaip džiaugiuosi dėl Rastės šeimininkės metomorfozių
o maniškė tokia princesė pasidarė... einu miegoti, ji kartu, po kaldra.... naktį raitosi, kaip nori, išsitempia (man net su nagu į šikną įdūrė), o aš... verčiuosi, visaip kojas kelnoju, kad tik princesos nepastumt...
o aš turiu beveik 2 mėn žindulį- tiesa čiunkia blenderiuotas širdeles pats, bet kas 3 mėn. pasiėmiau iš vetkes, po savaitės nieko nepriaugo...o gal numetė net- šeštadienį svėrė 290g

Beje palius jo tikras brolis iš tos pačios vados, toks kilograminis... buvo rasti prie negyvos mamos

Papildyta:
Birbė su draugeliu

Taip ir maniau, Diinka, kad tie pas tave atsidurs... Tai juodulis, ryškia, kaip mano-Zundytės Palytė - jau tokio dvasnumo iš pradžių, dvigubai už visus mažesnė buvo... ir svorį sunkiai priauginėjo. Aukit dideli ir stori (čia kleckui )

Reksiukė

Germinės kūdikėliai

Diinkos špokiukai

Birbė su draugeliu

Busy, eina sau...

Sveikinu su šuniu

mes dar abejojam, va tos priežastys, kur Tavo B vardino, makaluojasi mums irgi

Giliuko grobis

Dudukei sveikatos dantukams