Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Kokie maziuliai gražus 4u.gif augti dideliems ir sveikiems 4u.gif

Bušy peleš paš jūs bebaimeš blink.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Baukidė @ 2016 10 25, 11:28)
Sveikos  4u.gif
Reksiukė  wub.gif nebuvo dar krikšynų?  biggrin.gif  Netapo dar oficialiai Sirena?  wub.gif

Paliksim Rstuke, nebekeisim varduko. Sirena bus pravardė biggrin.gif

Žinokit ką tik padėjau ragelį ir likau išsižiojusi.
skambinu į Latviją. Pakelia ragelį moteris, kuri kaba lietuviškai. maloniai pabendraujame, viską man išaiškina ir pasako, kur skambinti atsakingam asmeniui...matau, kad nurodytu numeriu man niekas visą rytą neatsiliepė. bandau vėl. neatsako. perskambinu tai poniai kuri kalba lietuviškai. atsiprašau vėl jus trukdau ir t.t. tačiau niekas man tuo numeriu neatsiliepia. gal nedirba ta moteris ar kaip. ir pasigirsta man rėkimas. klausykit ponia, na ir kesta jūs blink.gif ką tik pasakiau kur skambinti..(bandau įsiterpti) nu ir gerai, kad neatsiliepia, vadinasi negali, ko čia skambini ir garsiai visiems kalbat, kad ji neatsiliepė.. nu keistuolė blink.gif ir padėjo ragelį blink.gif čia taip bendrauja Latvijoje su klientais? apšaliau
Atsakyti
Birbe kokia sykarna.... seilinukas kokis ilgas 4u.gif Mazuliam - uzaugti dideliems ir sveikiems 4u.gif

Giliuk,tikrai peles visai be baimes biggrin.gif

Baukide, Oliui matyt ne peles rupi, jam smagiau ka nors priskadint namuos ir mergas pakirkinti biggrin.gif Tute tik sedejo aukstai kojas sukelusi ir ziurejo kaip Kiara tampo pele. Bet paskui leke paskui mane iki antro auksto vis rekdama ir bandydama uzgriebti uz gietru... tipoo eee... o gal cia as pagavau, ko tik viena Kiara giri. Tai likau su mazyte abejone, kuris pagavo biggrin.gif
Atsakyti
Na kas darmeino nori... dovanoja https://www.facebook...hc_ref=NEWSFEED

Niekaip neatsistebiu Giliuko mimikom ir kalbėjimo manierom , niu kaip pakelia nuotaiką jo foto ir komentarai biggrin.gif wub.gif

ir gražuolei Dudukui, susitvarkyt burnytę, netvarka tokia jauna ir graži 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Diinka ,tavo rankos ir širdis šventa,iš tų mažuliukų išaugs va tokie gražuoliai!
user posted image

user posted image

Palytė Špulytė ima pavyzdį iš maniškių ir auginasi pūkootą odigą wub.gif

user posted image
Atsakyti
Viskas bus aišku, čia mano Pupita taš peleš pagauna! O Kiarai tik pažaišti doda! Girti ir dar kartą girti mano gražuolę drašuolę!

user posted image

Palyte nerealaus grozio, koks atrodo uzbukintas jos veidukas lyg butu persisko kraujo wub.gif odiga nuostabi 4u.gif
Atsakyti

Zundyt, ačiūūū, kokia faina auga merga  :wub:  Pūkuotėja  :wub: 

Atsakyti

Na kas darmeino nori... dovanoja https://www.facebook...hc_ref=NEWSFEED

Taigi Hipė iš čia. 

Atsakyti
Špulytė -riestanosė mano wub.gif ,gurmanė,nu niekaip negaliu atbaidyt nuo bliūdų,visų bliūdelius patvarko ir mano sumuštiniai su lydytu sūreliu tame tarpe sutvarkyti,šiandien laižė lydytą sūrelį su pelėsiu,gal nieko neatsitiks 4u.gif Kai tik kalba eina apie maistą ji tuoj prisistato ,nesvarbu ,kad guliašiuko pusė pakelio prieš 10 min sutvarkyta...Kai maniškiai nelindo į bliūdus visai tai gal aš visai budrumą praradusi,bet mažoji tai tiesiog iš burnos traukia ,draudimai ,pavijimai į šoną neveikia,purkštuko kažkaip nesinori dar naudoti,Pupsė ,kai atsinešiau apie pusę mmetų nustojo iš šiukšlių kibiro atliekas traukti,gal ir Špulytei ateis tas sotumo jausmas ,kad MAISTO VISADA YRA IR BUS
Atsakyti

Ta meino dovanojama katė man rodos yra Hipės mama  :unsure: 

Atsakyti
Giliuk - pazadu, girsiu 4u.gif

Palyte, kokia apsipatenkinusi 4u.gif

Atsakyti

Ta meino dovanojama katė man rodos yra Hipės mama  :unsure:

Oho.

Šiaip nuotraukos ten dar jauno kačiuko. Dabar įtariu kitaip atrodo. :)

Būtų kitokios spalvos, gal ir imčiau. Bet dabar gi būtų dvi standartinės uodegos... :D 

Špulytė kokia riestanosė :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 25 spalio 2016 - 12:03