Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Registras smile.gif
user posted image
Papildyta:
Ainu ir jos gvazdikai wub.gif . Man labai patinka šie mini gvazdikėliai, labai ilgai žydi ax.gif
Atsakyti

Pirmai pražiūrėjau klausimą apie Joserą. Aš ja maitinau senąjį  rainiuką.Valgė labai gerai.Kadangi jis buvo liesokas,na žinai kaip būna liesi stipriai pagyvenę katinai, tai pirkdavau patį riebiausią.Katinas pasitaisė ant akių.Ir dar pamaišydavau su Josera dantų higienai.Kiek padėdavo neaišku, bet valgė puikiai..Moliuką maitinu RC sterilizuotiems ir maišau plaukučiams tirpinti skranduke.Kai lenkai pradėjo pilstyti RC, Joserą valgo geriau.

Atsakyti
Bruknėės ryžiukas gražuolis ☺

Ainu su šabiukais...☺ gražūs ir man jie.

Josera maniškei duodam. Na kaip priedą prie mėsos - jo būna pripilta visada. tai dabar gal barsit - bet visada turim ir wiskas sausiukų. Tai pamaišom...gal proporcija 1/10 wiskaso ir daugiau josera. esmėj joseros nelabai nori o wiskasą tiesiog ryja....tai maišom dėl kvapo....manot čia nesąmonę darom ?
Atsakyti

Pamiršau parašyti,  Duduko neatvažiavo pažiūrėti. 

Atsakyti

Bruknėės ryžiukas gražuolis ☺

Ainu su šabiukais...☺ gražūs ir man jie.

Josera maniškei duodam. Na kaip priedą prie mėsos - jo būna pripilta visada. tai dabar gal barsit - bet visada turim ir wiskas sausiukų. Tai pamaišom...gal proporcija 1/10 wiskaso ir daugiau josera. esmėj joseros nelabai nori o wiskasą tiesiog ryja....tai maišom dėl kvapo....manot čia nesąmonę darom ?

O kokį josera duodat?

Atsakyti
Nepamenu. Reikia pažiūrėt turiu piniginėj užsirašiusi. kažkoks iš dviejų žodžių. Bet jau rytoj..nebesikelsiu. tą mums šeimininkai jos rekomendavo tipo šeria tuo. Bet nesidžiaugia ji...sakau wiskaso pamato maišelį ar išgirsta kad čeža atlekia laiminga .... esam kitokį kažkokį joseros bandę tai irgi šiaipsau buvo... esmėj savo bliuduką sausiukų išvalgo tok gal per pora savaičių...daugiau mesyyytės duok....
Atsakyti
Labas rytas,ačiū už naujus namelius mirksiukas.gif

busy va čia tai puiki nauijena, bet labai tikimės, kad bus viskas ok! Esi šauni šeimininkė savo uodegėlėms, sutiks antra puselė ,niekur nesidės smile.gif

Gvazdikai ir man patinka wub.gif

Pagaliau PENKTADIENIS! Lengvos dienos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wild Pearl: 21 spalio 2016 - 05:07
Labas rytas 4u.gif

Weronica sveikinu su gimtadieniu, tris karts valioo 4u.gif birthday.gif happybday.gif

WP, noretusi kad jis sutiktu, o ne butu priverstas sutikti biggrin.gif
Atsakyti

Labas  rytas :4u:  Pasirodo mes čia gimtadienį turim.Priimk sveikinimus nuo manęs.Būk sveika, būk laiminga, tegul pildosi visi norai, tegul tave supa tik geri žmonės  c015.gif

Giriu visus katukus ir kitus augintinius.

Bruknės rudulys :wub:
Varau piešti veido ir  šoku į trasą.

Gero visoms penktadienio :4u:

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Weronica su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif Stiprios sveikatos, geros nuotaikos, energijos ir kad sėkmė visur tave lydėtų 4u.gif 4u.gif 4u.gif

busy tau sėkmės pokalbyje su TB 4u.gif Manau daugmaž žinai jo nuomonę mirksiukas.gif o būna kad sutinka iš reikalo, paskui pamilsta be proto smile.gif
Atsakyti

Labas penktadienis

Weronika - su tavo diena, brangioji.  linkiu daug šypsenų, mielų akimirkų ir kad  turėtum laiko sau.

Stringa man telefone ta naujoji versija

Atsakyti

Ačiū mergytės už sveikinimus :4u:

Žinokit kad visada jus skaitau, viskuo su jumis gyvenu, tik dabar labai nekoks darbinis periodas :rolleyes:

Įsivaizduokim vasarą ir saulę, kviečiu į pikniką :D

IMG_3301-lindorff.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 21 spalio 2016 - 07:19