Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Ikvepk ir iskvepk, tokie nedamiegojimai neturi trugdyti tavo gerai savijautai. Tai dulkes, geriau rask kuo pasdziaugti 4u.gif

tai, kad bloga ta savijauta.. galva plyšta, pykina. Kvėpavimas nepadės :)  Tabletė irgi nepadės, tik nimesilis nebent. 
Šiam momentui nerandu kuo pasidžiaugti, bandau sugalvoti, kol kas nepavyko. 

Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 10 21, 09:30)

Šiam momentui nerandu kuo pasidžiaugti, bandau sugalvoti, kol kas nepavyko. 

Perziurek kokias senas fotkes is savo kelioniu ar dar ko malonaus, prisiminimai geri isplauks 4u.gif O tablietka nepamaisys, numalsins skausma
Atsakyti

Dar papasakosiu ką šiandien sapnavau, ogi Tytę :wub:  buvo ji pas mane namuose, aš ją nešiojau ir ji netgi su manim kalbėjos :D

Ačiū dar kart visom suž sveikinimus :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 21 spalio 2016 - 08:44

Dar papasakosiu ką šiandien sapnavau, ogi Tytę :wub:  buvo ji pas mane namuose, aš ją nešiojau ir ji netgi su manim kalbėjos :D

Ačiū dar kart visom suž sveikinimus :)

Vyrui papasakok. Reikšmingai  :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 21 spalio 2016 - 08:45
Weronika sveikinu su gimtadieniu!

Cija su Ainu nuostabus! As tiesa pasakius bijau eiti i miska su Mumiu nes ji lape gali tikrai palaikyti biggrin.gif
Kokia lape as Moliugelis biggrin.gif
user posted image

Snaiges siltas miegas pataluose 4u.gif
Laukiu Busio TB prispaudimo biggrin.gif Ir baisiai idomu klecka pamatyt tongue.gif
Sponkiau vajej uzjauciu del galvos man niekad nera skaudeja jos rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sagyte: 21 spalio 2016 - 08:53

Moliūgėlis  :wub: 

Atsakyti
Su gimtadieniu, Weronica, būk laiminga.

Einu ieškoti lapės- šiandien su manimi nepasisveikino unsure.gif
Atsakyti

Weronica sveikinu su gimadiena ir linkiu visko visko ko tik nori. O sapnas gal koks reikšmingas?  :hmm: 

Erendira noriu

Atsakyti
Mumis kokius ryskius bakenbardus jau turi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2016 10 21, 10:42)
<p>Dar papasakosiu ką šiandien sapnavau, ogi Tytę wub.gif  buvo ji pas mane namuose, aš ją nešiojau ir ji netgi su manim kalbėjos biggrin.gif</p>
<p>Ačiū dar kart visom suž sveikinimus smile.gif</p>

Weronika, sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį "veschiji" pranašingi...beje aš sapnuoju retai (gal neprisimenu) bet kartą sapnavau būtent iš ketvirtadienio į penktadienį daug š....akurat į sąskaitą įkrito...aišku ne man ...katinams...na bet vistiek biggrin.gif
Busy, manau TB lengvai įkalbėsi naujam šeimos nariui...juk vietelė kaip ir tučia liko.... sūnus išsiokraustė...reik kažkuom užpildyt (gink D nepakeisti...o užpilyt ) 4u.gif
Visi plaukuotukai labaiiiiiiiiiiiiimioeli ir gražūs wub.gif

Šponkuti nori paguosiu...aš jau nepamenu kada išsimiegojau...ir sunku buna nebent tik atsikėlus... tioliau kažkaip išsibėgėji...aš vis save raminu.... na juk laiko lieka vis mažiau, tai negi dabar dar trečdalį jo pramiegosi biggrin.gif Laikykis 4u.gif o šiaip nekenčiu galvos skausmo....turiu (o gal jau galiu sakyti turėjau) su juo problemų nuo 4-os klasės...kartais atrodydavo, kad geriau numirti..išsityriau viską, juk tada medicina tikrai praktiškai nemokama buvo...ir nieko kaip ir nerado...su metais radau pati, tiesiog jautrus skrandis...po truputi išmečiau riešutus, svogūnus , kopūstus, česnakus obuoliai, pomidorai tik lupti.....paskui po truputį grąžinau, visi šitie tik iki pietų ir dar nors rašo kad skandis dirba kai nueini miegot...mano deja užmiega kartu su manim, taigi po 19 labai stengiuos nevalgyti...kitaip atsikeliu plyštančia galva ir pilnu skrandžiu
Ką norėjau pasakyti, pabandyk įsiklausyt į save, kada, po ko nuo ko dažniausia kyla skausmai 4u.gif Man
Atsakyti

Labas rytas, 

Weronica, su tortadieniu! :4u:  :birthday2:  :clap:  

Registras naujoj temoj:

Tytė su Weronica tiek prisikalbėjo, kad knarkia dabar susivėlusi ant sofkutės :D 

9f2740df64b0dec21a77c74d8f37ef31790.jpg

Ir... ėėė... klausimėlis. :) Galiu rašyt į maisto temą, bet čia gal greičiau gausiu atsakymą.

Noriu keisti Tytei maistą, kadangi šiaip ar taip pereinam nuo kitteno prie suaugusio. Ir neišsirenku... Ji yra iš tų, kur jautrus virškinimas. Kas nors netiko - ir viau... Išranki, bet sausą ėda, nes pripratus. Dabar valgom sausiaką Hill's kitten, vakarais gauna dar po truputį konservo arba šviežios mėsos. Ką rekomenduotumėt iš kokybiško, bet įperkamo? Noriu ko nors maistingo, nes kūda kaip dviratis, glostant pirštai už šonkaulių kliūva. :unsure: Pažiūrėjau DE Orijen kainuoja nuo 8,82 už kg. Beveik dvigubai brangiau, nei dabartinis. Yra ir Hill's no grain pašaras, irgi panašiai kainuoja. :hm: 

Atsakyti

Azu, parašiau :nail:

Lapyna, dėl maisto nepatarsiu  :ax:  Man Runcelis visiems kitiems maistą pagal save sureguliuoja, tad neturiu didelės erdvės eksperimentams...

Bet jei kas siųstųsi maistą iš DE, prašyčiau galimybės prisijungti, jei ten būtų veterinarinio Hills Z/D. Nes kai pabrango zoofast, likau žiauriai ant ledo - Vileikos apuokas atvežė, bet S/D  :oh:  Susitariau su kitu tiekėju (jis mūsų įmonės klientas), tas gauna iš vežėjų po 24 eur vietoje 29. Aišku, vis sutaupau, bet vistiek tokia suma mėnesiui vienam katui biškį smaugia  :blink: O kur dar Pedro my**amasi maistas ir dvi apetitu nesiskundžiančios tetutės?

Vo, pasiguodžiau  :unsure:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 21 spalio 2016 - 09:30