QUOTE(Weronica @ 2016 10 21, 10:42)
<p>Dar papasakosiu ką šiandien sapnavau, ogi Tytę

buvo ji pas mane namuose, aš ją nešiojau ir ji netgi su manim kalbėjos

</p>
<p>Ačiū dar kart visom suž sveikinimus

</p>
Weronika, sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį "veschiji" pranašingi...beje aš sapnuoju retai (gal neprisimenu) bet kartą sapnavau būtent iš ketvirtadienio į penktadienį daug š....akurat į sąskaitą įkrito...aišku ne man ...katinams...na bet vistiek
Busy, manau TB lengvai įkalbėsi naujam šeimos nariui...juk vietelė kaip ir tučia liko.... sūnus išsiokraustė...reik kažkuom užpildyt (gink D nepakeisti...o užpilyt )
Visi plaukuotukai labaiiiiiiiiiiiiimioeli ir gražūs
Šponkuti nori paguosiu...aš jau nepamenu kada išsimiegojau...ir sunku buna nebent tik atsikėlus... tioliau kažkaip išsibėgėji...aš vis save raminu.... na juk laiko lieka vis mažiau, tai negi dabar dar trečdalį jo pramiegosi

Laikykis

o šiaip nekenčiu galvos skausmo....turiu (o gal jau galiu sakyti turėjau) su juo problemų nuo 4-os klasės...kartais atrodydavo, kad geriau numirti..išsityriau viską, juk tada medicina tikrai praktiškai nemokama buvo...ir nieko kaip ir nerado...su metais radau pati, tiesiog jautrus skrandis...po truputi išmečiau riešutus, svogūnus , kopūstus, česnakus obuoliai, pomidorai tik lupti.....paskui po truputį grąžinau, visi šitie tik iki pietų ir dar nors rašo kad skandis dirba kai nueini miegot...mano deja užmiega kartu su manim, taigi po 19 labai stengiuos nevalgyti...kitaip atsikeliu plyštančia galva ir pilnu skrandžiu
Ką norėjau pasakyti, pabandyk įsiklausyt į save, kada, po ko nuo ko dažniausia kyla skausmai

Man