Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Aš pirma prie stalo 4u.gif
Atsakyti
<p>Khm...kaip išjung parašą????</p>
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 21 spalio 2016 - 07:35
QUOTE(busycat @ 2016 10 21, 06:09)
WP, noretusi kad jis sutiktu, o ne butu priverstas sutikti biggrin.gif

Kaip bebūtų, taip. Moteriai VYRIŠKIAMS oi sunku prieštarauti biggrin.gif gal net artima proga kokia nusimato, va ir priežastis aiški biggrin.gif bet labai lauksim galutinio verdikto 4u.gif Nepaleidžim vadelių. mirksiukas.gif

Weronikai didžiausi sveikinimai ir nuo manes
user posted image

QUOTE(Magnuna @ 2016 10 21, 07:59)
</p><p></p><p>Stringa man telefone ta naujoji versija

Senoji versija irgi stringa unsure.gif

Beja o galutinai, kada planuojama perkelti foruma?
Atsakyti

Weronika, su gimtadienių!!!

O aš neišsimiegojau, tai pikta kaip nežinau kas šiandien.. oj bus sunku darbe.. Pykina, skauda galvą ir šiaip dar pikta, tai tiesiog saldainis būsiu šiandien

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Weronica,  :4u:  gražaus tau gimtadienio, drąsiai svajok !

zvfksl1n.gif

Azu, turiu knygas MP3 formatu, brūkštelk, jei reikia, atsiųsiu nuorodas  :mirksiukas: 

Šponkiau, te balionų  :4u: . Na o dėl Dudu norėtojos - taip dar geriau, bent jau aišku, kas yra kas  :rolleyes: 

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Weronikut, sveikinu labai su gimtadieniu! Pasipuošk veidą- šypsena, širdį- meile, protą- azartu, kūną- aistra gyventi!!! birthday.gif
Šponkiuk, išgerk vandens, kad nakties blogumas išsiplautų ir nusileistų ten, iš kur Tytė geria. biggrin.gif
Atsakyti
Ai WP, jie gi neatsimena kiek mes moterys sutinkam su juju uzgaidom. biggrin.gif

O an ko tu pikc Sponkiuk, nu neissimiegojai, tai tik miego norisi ir tiek, pykti tai tikrai ner uz ka 4u.gif As kai neissimiegu, tieisog zinau, kad visa diena ziovausiu ir svajosiu apie lova, bet pykti nebandau ant nieko biggrin.gif
Atsakyti

Šponkiau, te balionų  :4u: . Na o dėl Dudu norėtojos - taip dar geriau, bent jau aišku, kas yra kas  :rolleyes:

Na bent jau parašė, kad neišeis atvažiuoti, neaišku tik tą dieną ar išvis. Vazoną-wc vakar kuopiau.. nurinkau visus akmenis užmerkiau, žemes nusėmiau. Išklojau pakavimo plėvele (folijos tokio kiekio neturėjau) Tai 4 ryto girdėjau kaip kapstėsi kraikdėžėje (Visos kitos buvo lovoj arba šalia lovos,. tai tikrai Dudu ten buvo) ir kapstė laabai ilgai. Po to jau girdėjau kaip braunasi pro kitus augalus į ant palangės esančias gėles.. kad nesinervinti netikrinau ryte.. 

Atsakyti

Šponkiuk, išgerk vandens, kad nakties blogumas išsiplautų ir nusileistų ten, iš kur Tytė geria. biggrin.gif

Jau beveik puslitriukas išgertas. kol kas nepadeda  :unsure: 

Atsakyti

O an ko tu pikc Sponkiuk, nu neissimiegojai, tai tik miego norisi ir tiek, pykti tai tikrai ner uz ka 4u.gifAs kai neissimiegu, tieisog zinau, kad visa diena ziovausiu ir svajosiu apie lova, bet pykti nebandau ant nieko biggrin.gif

Tiesiog viskas labai greit suerzina  :huh2: Nu kaip VNN dienomis būna  :dry2: Kvailą klausimą paklausė, neatspėjo ko norėčiau ir panašiai  :D O jei ant kažko, tai ant MB pykstu, nes jis kaltas, kad neišsimiegojau. 

Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 10 21, 09:18)
Tiesiog viskas labai greit suerzina  huh.gif Nu kaip VNN dienomis būna  dry.gif Kvailą klausimą paklausė, neatspėjo ko norėčiau ir panašiai  biggrin.gif O jei ant kažko, tai ant MB pykstu, nes jis kaltas, kad neišsimiegojau. </p>

Ikvepk ir iskvepk, tokie nedamiegojimai neturi trugdyti tavo gerai savijautai. Tai dulkes, geriau rask kuo pasdziaugti 4u.gif
Atsakyti
Weronika,

"Ruduo - toks nuostabus metas,
Kai lapai nuo medžių krenta.
Ruduo - kai lužta nuo vėjų šakos,
Ir paukščiai žiemoti skrenda....

...Ir norisi bėgti per žemę,
Išmirkusią, vėjų nugairintą.
Surast dar nesurastą laimę,
Tą laimę gyvenimo amžiną.

Tą laimę gyvenimo amžiną.
Kodėl aš taip rudenį myliu?