Kaip bebūtų, taip. Moteriai VYRIŠKIAMS oi sunku prieštarauti

Weronikai didžiausi sveikinimai ir nuo manes

Senoji versija irgi stringa

Beja o galutinai, kada planuojama perkelti foruma?
Weronika, su gimtadienių!!!
O aš neišsimiegojau, tai pikta kaip nežinau kas šiandien.. oj bus sunku darbe.. Pykina, skauda galvą ir šiaip dar pikta, tai tiesiog saldainis būsiu šiandien
Labas rytas
Weronica, gražaus tau gimtadienio, drąsiai svajok !
Azu, turiu knygas MP3 formatu, brūkštelk, jei reikia, atsiųsiu nuorodas
Šponkiau, te balionų . Na o dėl Dudu norėtojos - taip dar geriau, bent jau aišku, kas yra kas

Weronikut, sveikinu labai su gimtadieniu! Pasipuošk veidą- šypsena, širdį- meile, protą- azartu, kūną- aistra gyventi!!!

Šponkiuk, išgerk vandens, kad nakties blogumas išsiplautų ir nusileistų ten, iš kur Tytė geria.

O an ko tu pikc Sponkiuk, nu neissimiegojai, tai tik miego norisi ir tiek, pykti tai tikrai ner uz ka

Šponkiau, te balionų
. Na o dėl Dudu norėtojos - taip dar geriau, bent jau aišku, kas yra kas
Na bent jau parašė, kad neišeis atvažiuoti, neaišku tik tą dieną ar išvis. Vazoną-wc vakar kuopiau.. nurinkau visus akmenis užmerkiau, žemes nusėmiau. Išklojau pakavimo plėvele (folijos tokio kiekio neturėjau) Tai 4 ryto girdėjau kaip kapstėsi kraikdėžėje (Visos kitos buvo lovoj arba šalia lovos,. tai tikrai Dudu ten buvo) ir kapstė laabai ilgai. Po to jau girdėjau kaip braunasi pro kitus augalus į ant palangės esančias gėles.. kad nesinervinti netikrinau ryte..
Šponkiuk, išgerk vandens, kad nakties blogumas išsiplautų ir nusileistų ten, iš kur Tytė geria.
Jau beveik puslitriukas išgertas. kol kas nepadeda
O an ko tu pikc Sponkiuk, nu neissimiegojai, tai tik miego norisi ir tiek, pykti tai tikrai ner uz ka
As kai neissimiegu, tieisog zinau, kad visa diena ziovausiu ir svajosiu apie lova, bet pykti nebandau ant nieko
Tiesiog viskas labai greit suerzina Nu kaip VNN dienomis būna
Kvailą klausimą paklausė, neatspėjo ko norėčiau ir panašiai
O jei ant kažko, tai ant MB pykstu, nes jis kaltas, kad neišsimiegojau.

Ikvepk ir iskvepk, tokie nedamiegojimai neturi trugdyti tavo gerai savijautai. Tai dulkes, geriau rask kuo pasdziaugti

"Ruduo - toks nuostabus metas,
Kai lapai nuo medžių krenta.
Ruduo - kai lužta nuo vėjų šakos,
Ir paukščiai žiemoti skrenda....
...Ir norisi bėgti per žemę,
Išmirkusią, vėjų nugairintą.
Surast dar nesurastą laimę,
Tą laimę gyvenimo amžiną.
Tą laimę gyvenimo amžiną.
Kodėl aš taip rudenį myliu?
Kodėl jis man toks brangus?
Turbūt, kad aš rudenį gimus,