Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

QUOTE(Baukidė @ 2016 10 27, 08:31)
Labas rytas  4u.gif
Erode, riešinių kaži liko dar? Juodų, ilgesnių, kaip Magnunos  4u.gif ar man tik pasirodė jos ilgesnės? Aš turiu juodas su karoliukais, bet norisi ilgesnių šiek tiek  ax.gif

Labukas. Likę šviesios, ir vienos tamsokos, tokios su tamsiai tamsiai raudonais karoliukais. Viršutinės. user posted image
Ilgis bus, jei nuo riešo link alkūnės - iki vidurio dilbio, maždaug. Namie galiu išmatuoti ir nufotkint ant rankos.
Atsakyti

Magnun, žinok, traktoriai, pasirodo, daug įdomesni ir gudresni, nei lengvikės (o tas tai gerai pažįstu)  :D Bet parkuotis labai nepatogu būtų  :P  gal aš geriau virtualiai su jais bendrausiu  :rolleyes:

O naująją versiją prisijaukinau ir kompiuteryje, ir tapšnoklyje (man ten tikrai patogiau, tik jei pradingtų tas kvailas reklaminis "baneris" apie tai kaip viskas dabar bus čia, mane visai tenkins)

Vienas minusas, kad čia neveikia nuorodos. O jei senoje versijoje įdėtos per langutį ir su pavadinimų, čia jų išvis nematyti.

Bet gal pataisoma?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 27 spalio 2016 - 07:56
QUOTE(Baukidė @ 2016 10 27, 08:45)
Dėl Runcelio smagu  wub.gif  4u.gif

Riešinės labai labai  wub.gif  tai gal man tokių, jeigu yra dar  ax.gif  4u.gif

Tokios yra tokios pat pilkos ir tamsiai rudos. user posted image
user posted image Spalva tamsesnė, tamsi šokolado tokia. Bet jos be nykščio - ten tik kiaura. biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Ačiū 4u.gif išmatavau savo - 11cm
Bet Magnunai reikia rytdienai, o man nedega 4u.gif
O daugiau nebus jų? rolleyes.gif
Oi, jau matau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baukidė: 27 spalio 2016 - 08:01
QUOTE(Baukidė @ 2016 10 27, 08:45)
Dėl Runcelio smagu  wub.gif  4u.gif

Riešinės labai labai  wub.gif  tai gal man tokių, jeigu yra dar  ax.gif  4u.gif

Moliūgėlis labai fainas. wub.gif
Kas čia per žuvis? Šamuks? Skanu tada.
Papildyta:
QUOTE(Magnuna @ 2016 10 27, 08:51)
Ale pagalvojau kad ir man riešinių dar reiktų, šeštadienį važiuosiu kalų lankyti pas krikšto mamą, kartu dovanų riešines nuvežčiau. Erode, saulele, ar liko dar riešinių ir ar būtum ryt vakare namie. Šiandien bijau vėlai link namų pajudėsiu

Tu man dieną gali pasukti? Dievaži, kur nusitrenksiu, nežinau, jei susitarsim, tai ir būsiu.
Riešinių yra 1 pilkos ir 2 rudos. Ir tos juodos su tamsiais karoliukais, krūva šviesių (1 pasilikau sau).
Atsakyti

Erode, labai fainos tos juodos, lauksiu cm, kai galėsi  :4u: 

Atsakyti
Baukide- moliugas nerealiai grazus wub.gif Saunuoliai, graziai isskaptavot 4u.gif

Ahabi, koks šamas....niam niam wub.gif Kaip Rastuke reagavo i tokia Zuuuviii.... wub.gif

Riesines grazios. Man reiktu bet ilgesniu. Nes paltukas 3/4 rankovyciu. Rudu...tamsiai. su numegztais pirstukais tik galiukais kiauriais. Ieskosiu Siauliuose...

Atsakyti
QUOTE(Baukidė @ 2016 10 27, 09:20)
<p><strong>Erode</strong>, labai fainos tos juodos, lauksiu cm, kai galėsi  4u.gif </p>

ok. 4u.gif
Atsakyti
Erode - pasuksiu rytoj 4u.gif
Baukide - jeigu kurios patinka - užsirezervuok, man tai didelio skirtumo nėra kokios - išsirinksiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2016 10 27, 09:21)
Baukide- moliugas nerealiai grazus wub.gif Saunuoliai, graziai isskaptavot 4u.gif

Ahabi, koks šamas....niam niam wub.gif  Kaip Rastuke reagavo i tokia Zuuuviii.... wub.gif

Riesines grazios. Man reiktu bet ilgesniu. Nes paltukas 3/4 rankovyciu. Rudu...tamsiai. su numegztais pirstukais tik galiukais kiauriais. Ieskosiu Siauliuose...

Niu taip, šitos bus trumpesnės. Jei nerasi, gali megzt, pasakyk, kiek ilgas, čia nėr problemos. mirksiukas.gif
Atsakyti
Baukidė jau matau užsirezervavo 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2016 10 27, 09:24)
Baukidė jau matau užsirezervavo  4u.gif  biggrin.gif

Tu tik atvažiuok, rasim ką nors.
Atsakyti