Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

QUOTE(ahabimeni @ 2016 10 27, 09:19)
Labas rytas,
Mano mergytę skiepys rytoj. Vilnius nustebo: na kas ten šiauliuose darosi..visos įstaigos informuotos, jūsų taip..na ka informuosim dar kartą.... žodžiu...

Geras...as skambinau praeita penktadieni rods ar pirmadieni sioj savaitej. Tu vakar....ir del to pacio miesto tos pacios poliklinikos biggrin.gif bigsmile.gif Andruskevicius pakriks nuo tu ,,bobu'' biggrin.gif bigsmile.gif
Man tai jis ziauriai nepatinka. Paskambino man vakar del darbiniu klausimu. Kalbejo kalbejo pakeltu tonu. Norejau isiterpti, sako - jaunesne esat tai nezinot kad negalima vyresniu pertraukt...Ir rekia toliau. pabaige. Tada as tyliai sakau- o dabar prasau isklausyti ir nepertraukti manes. Apsalo. Neprates mazutis. Juk darbuotojai pas ji ant blakstienu vaiksto. Kelis klausimus uzdaviau, tiesiogiai su jo darbu susijusiais. Nezinojo atsakymo, nuleido tona ir paprase psichikos sveikatos centrui perskambinti ir perklausti biggrin.gif Na kadangi as skorpione, padekojau uz issamu atsakyma ir atsisveikinau. Brrr nemegstu arogantisku zmoniu.
Papildyta:
Erode, aciu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėtra.l: 27 spalio 2016 - 08:32
Kavos?
user posted image
Atsakyti
Siaip tai menke ten, o ne samas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 27 spalio 2016 - 08:51
QUOTE(Vėtra.l @ 2016 10 27, 09:35)
Man tai jis ziauriai nepatinka.

man jis irgi labai nepatinka, esu anksčiau su juo reikalų turėjusi. Vakar ryte paskambinau jam tiesiai į kabinetą. Pradėjo jis mane tujinti, maždaug ne man skambink dėl skiepų, o į registatūrą blink.gif sakau, skambinau, buvau, gydytoja sakė, kad man nepriklauso, kuri gydytoja jis pasiteiravo, labai nesinori man savo gydytojos į tą reikalą traukti, ji ne prie ko čia, manau, tik vykdo įstaigos vadovo nurodymą. Ale pasakiau pavardę, sako na keista, kad ji nežinojo, už skiepus ji atsakinga. Pažadėjo perskambinti. O per tą laiką aš pasiskambinau į Sveikatos ministeriją, epidemiologijos skyrių. Po valandos skambina Andruškevičius ir kreipiasi į mane "ponia mielia" biggrin.gif skiedžia apie data, kad ko gero gydytoja suklydo ( nors manau, jau skambutį ar laišką iš Vilniaus gavęs buvo.) sakau jam, viskas tvarkoje, ačiū, jau sveikatos ministerija man raštą atsiuntė, esu užsiregistravusi. Ne visada nemalonumai yra blogai mirksiukas.gif

Vėtriuk, man reikia tavo konsultacijos šiek tiek, užeisiu FB į až pas tave mirksiukas.gif
Merginos, ne šamukas ten, o Baltijos jūros menkė ;)

Dar klausimas dėl kačių maisto. Ar gali būti, jei maistas katei netinka, padaugėja išmatų ir nemalonaus kvapo jos. Kai šėriau specifiku, normaliai kakojo, nedaug. o dabar nupirkau josera ir jau keletas dienų kai varo krūvom ir kvapas labai aštrus. 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Imu tą didžiulį kavos puodelį... Gal atsibusiu ax.gif .
Aš tai ir nelabai skiriu žuvis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ahabimeni @ 2016 10 27, 09:57)
Dar klausimas dėl kačių maisto. Ar gali būti, jei maistas katei netinka, padaugėja išmatų ir nemalonaus kvapo jos. Kai šėriau specifiku, normaliai kakojo, nedaug. o dabar nupirkau josera ir jau keletas dienų kai varo krūvom ir kvapas labai aštrus.  4u.gif

Gali buti 4u.gif

WP, dekoju, jau labai laukiu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 27 spalio 2016 - 09:03
Oho, kavos užteks visoms iki vakaro biggrin.gif
Magnuna, jamk, kokios patinka, man nedega gi 4u.gif

Atsakyti
Laba ryta,

į tyrimų tema patylėsiu....esu visiška blogietė

doctor.gif blush2.gif

kavos išgėriau, menkę jamu
Ahabi dėl maisto Busy atsakė,

Erendira, o to ZD mažais išfasavimais nėra ? Bandyčiau Fersei, atsibodop su mėsa žaist ir man ir ji jau atsisako, vis taikosi sausiuką nugriebt o tada jau prausiamės, kasomės verysad.gif Primečiau , kad už jautieną ne mažiau sumoku, o dar ir savais...o čia gal už "valdiškus" kada pavyktų nupirkti...tik va o jei netiks ? mačiau tik po 2 kg...ir dar kur pigiausia? jau prazondavai juk biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diinka: 27 spalio 2016 - 09:14
Baukide - 4u.gif 4u.gif smile.gif
Atsakyti

Labas rytas,

Aš rytinę kavą tai jums paliksiu, nenoriu/negaliu rytais kavos. Nebent siusi po sočių pietų. :)

Žuvies pati tai sukirsčiau gabalėlį, bet Tytė žuvį brokija. Net žuvinių skaniukų (kurie ten visaip "pagerinti") nevalgo. Mes didelė ponia, mums prašytume mėsytės. Šviežios. Na gerai, konservų... :)

Dar klausimas dėl kačių maisto. Ar gali būti, jei maistas katei netinka, padaugėja išmatų ir nemalonaus kvapo jos. Kai šėriau specifiku, normaliai kakojo, nedaug. o dabar nupirkau josera ir jau keletas dienų kai varo krūvom ir kvapas labai aštrus. 4u.gif

Manau, gali būti ir dėl to, kad organizmas nepratęs. Jų gi sudėtis skirtinga, reikia, kad katės žarnynas prisitaikytų. Bet jei po savaitės dviejų bus tas pats, tai turbūt maistas nelabai.

Beje, įbėriau šiandien Tytei truputį Acanos. Pauostė ir pasakė "Ėsk pati" :rolleyes: 

Atsakyti
Sveikos pleputės 4u.gif
busy koks storuliukas, kaip paršiukėlis ciusikas wub.gif Net sunku patikėti kad užaugs toks kaip Mumis biggrin.gif

O Ahabi šeimynai rytoj dydi diena 4u.gif Oi bus veiksmo...tik iš to džiaugsmo nepamišk ir Rastės, kad nesijaustų nuskriausta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lapyna @ 2016 10 27, 10:34)
</p><p>Beje, įbėriau šiandien Tytei truputį Acanos. Pauostė ir pasakė "Ėsk pati" rolleyes.gif </p>

Tu matai, pertekę visko, kai pasirinkt gali, tai renkasi.
biggrin.gif
Atsakyti