Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Erendira, o to ZD mažais išfasavimais nėra ? Bandyčiau Fersei, atsibodop su mėsa žaist ir man ir ji jau atsisako, vis taikosi sausiuką nugriebt o tada jau prausiamės, kasomės verysad.gifPrimečiau , kad už jautieną ne mažiau sumoku, o dar ir savais...o čia gal už "valdiškus" kada pavyktų nupirkti...tik va o jei netiks ? mačiau tik po 2 kg...ir dar kur pigiausia? jau prazondavai juk biggrin.gif4u.gif

Tas parazitmaistis yra tik po 2 kg, kiek žinau, net po 5 kg nėra  :frusty:

Gal veterinarkė kokia mėginukų duotų (koks keturkojis?) Nors, kaip man sakė klinikoj, poveikį tik po mėnesio-kito pamatysi... aš po kokio 1,5 mėn Runceliui suknikes nurengiau... bet bent pamaytai, ar išvis ėda... aš užsiknisusi bandžiau trovet su ėriena, ėdė neblogai, per suėdus tuos 3 kg mačiau, kad intensyviau prausiasi ir išsiprausė aplink ši**ną taip, kad dabar kaip pavianas raudona ši**yne vaikšto (beje, nustojo niršiai brūžint, gal net atžels augmenija)

pigiausia zoofast.lt (apie 22 eur, nuo 25 eur siuntimas nemokamas) ir jei perki 2 maišus, kažkur vokiečiuose, bus po 20 eur...

Būtum arčiau, duočiau paragaut ar kokį maišą perleisčiau  :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 27 spalio 2016 - 10:18

Sveikos,

aš dar apie profilaktiką.... kai paprašau (įsidėmėkit, pati paprašau) kokio nors profilaktinio tyrimo ar pas ginę nueinu, tai akys būna  :blink:  nesuprantu... ar aš nenormali, kad ligų pati sau ieškau... 

Atsakyti
Na aš ahabi vietoje iškart Mako nepaleisčiau po namus ax.gif Daryčiau kaip Busy naujokus pratina kad Makas atskirai, tiedu padarai atskirai tik per plyši apsiuostyt gauna bent jau 3 paras 4u.gif ax.gif Nes gali pasiųst ir šuo ir katė sudurniuoti rolleyes.gif Ir Makui vienam bus lengviau apsiprast bent prie žmonių naujų, fotose katinėlis vienoks, kitoj aplinkoj gali būti kitoks, va Busy Oliui tai dzin buvo kur anas ir su kuo, bet kitam gali būti baisus stresas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2016 10 27, 12:17)

Nors, kaip man sakė klinikoj, poveikį tik po mėnesio-kito pamatysi...
<p>pigiausia zoofast.lt (apie 22 eur, nuo 25 eur siuntimas nemokamas) ir jei perki 2 maišus, kažkur vokiečiuose, bus po 20 eur...</p>
<p>Būtum arčiau, duočiau paragaut ar kokį maišą perleisčiau  4u.gif</p>

Matai Fersė nėr labai nusilaižius, nes gi saugaum, nuo mėsos nesilaižo, bet tik pagauna pora grūdų ir jau matau rezultatą. Pamatyčiau ar jis erzina ar ne. Reiks gal bandyt
Atsakyti
QUOTE(sagyte @ 2016 10 27, 11:21)
Na aš ahabi vietoje iškart Mako nepaleisčiau po namus ax.gif  Daryčiau kaip Busy naujokus pratina kad Makas atskirai, tiedu padarai atskirai tik per plyši apsiuostyt gauna bent jau 3 paras  4u.gif  ax.gif  Nes gali pasiųst ir šuo ir katė sudurniuoti rolleyes.gif  Ir Makui vienam bus lengviau apsiprast bent prie žmonių naujų, fotose katinėlis vienoks, kitoj aplinkoj gali būti kitoks, va Busy Oliui tai dzin buvo kur anas ir su kuo, bet kitam gali būti baisus stresas  4u.gif

Olis irgi pradzioje per duris uostesi, bet vaikinas toks atsipalaidaves traktorius, kad stresuokit jus patys, o as einu kur man reikia i taskas biggrin.gif

Jo butina pradzioje duoti pabuti atskirai, per duris tsakant
Atsakyti
Baukide, riešinių ilgis 18 cm, apsimovus 17cm.
Atsakyti

aš dar apie profilaktiką.... kai paprašau (įsidėmėkit, pati paprašau) kokio nors profilaktinio tyrimo ar pas ginę nueinu, tai akys būna  :blink:  nesuprantu... ar aš nenormali, kad ligų pati sau ieškau... 

Aš irgi prašau visokių profilaktinių, pas mus kažkaip žiūri normaliai. :hm: Netgi pasitikslina pagal amžių, kokios ten programos man nemokamai priklauso. Ir ginė visus priklausančius tyrimus pati pasiūlė. Dar kai ką ir iš mokamų žadu pasidaryt. Gaila, kad ne viską ta nemokama medicina apmoka.

Kokia tyluma šiandien... Nugis parodykit kas nors grožių. Kai neturiu laiko, tai pilna vaizdelių, o kai randu laisvesnę akimirką, tai forume vakuumas. :| Gražios riešinės, gražus moliūgas beigi žuvius, bet kur KATAI? Bent šunę kokią parodytumėt...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 27 spalio 2016 - 12:35

Katytė Lapynai  :D

933bc63216b05c95c9776bea80c814d999.JPG

Atsakyti
QUOTE(Lapyna @ 2016 10 27, 12:58)
kai ką ir iš mokamų žadu pasidaryt. Gaila, kad ne viską ta nemokama medicina apmoka.</p>
<p>Kokia tyluma šiandien... Nugis parodykit kas nors grožių. Kai neturiu laiko, tai pilna vaizdelių, o kai randu laisvesnę akimirką, tai forume vakuumas. :| Gražios riešinės, gražus moliūgas beigi žuvius, bet kur KATAI? Bent šunę kokią parodytumėt...</p>

Blogai jaučiuosi, antra naktis miegu po 2-3 val.
Tokia vaikštau kaip musiukas ir pikta. Niekam nėr jėgos. angel_sadangel.gif sleep.gif sleep.gif bash.gif schmoll.gif
Va tokia:
user posted image

O šiandienos vaizdelis -
-Atiduok mano vietą, parazitka!
-Kingai,tueikantDirektoriaustašytėsmiegoti. Nikatenšaliaprivėmė,betnieko,iškentėsi!

user posted image

Raskitia katinukę...
user posted image

Populiari vietelė tuščia nebūna... biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 27 spalio 2016 - 13:16
Prieš gerą valandą skambino veisėja, aptarėme susitikimo, perdavimo procedūrą. Dar nespėjus klausti, ji pirma man pasakė, tik iš karto Maką paleiskit, leiskit apsiuostyti, neuždarykit. Tegu pamato ir katę kita ir šuo. Atsidarau kompą ir paskaitau, kad piešingai sakote jūs. Na manau rytoj žiūrėsime pagal situaciją.
Šeštadienį geram pusdieniui būsime išvykę, šuo bus su mumis, Makas galės ramiai pažindintis su namais (atskirai nuo Rastės) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ahabimeni @ 2016 10 27, 14:25)
Prieš gerą valandą skambino veisėja, aptarėme susitikimo, perdavimo procedūrą. Dar nespėjus klausti, ji pirma man pasakė, tik iš karto Maką paleiskit, leiskit apsiuostyti, neuždarykit. Tegu pamato ir katę kita ir šuo. Atsidarau kompą ir paskaitau, kad piešingai sakote jūs. Na manau rytoj žiūrėsime pagal situaciją.
Šeštadienį geram pusdieniui būsime išvykę, šuo bus su mumis, Makas galės ramiai pažindintis su namais (atskirai nuo Rastės) 4u.gif

Spes apsiuostyti, nepaleisk is karto. Svarbiausia reikia susiuostymo su Raste, nes jinai pas jus truputi stresine, nezinia kaip pasielgs.

Erode, kas nuotika, ateik paguosiu unsure.gif na arba i dupa duosiu uz ka nors
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 10 27, 14:30)
Spes apsiuostyti, nepaleisk is karto. Svarbiausia reikia susiuostymo su Raste, nes jinai pas jus truputi stresine, nezinia kaip pasielgs.

Erode, kas nuotika, ateik paguosiu unsure.gif na arba i dupa duosiu uz ka nors

Nieka nenutika, MB labai knarkia, iš vakaro neina gult, po 1,5 val. varu varau, atsigulu, užmiegu, o tas ateina 24.00, pabundu, ir 2,00 kaip laikrodis kaip užveda motorą - Harley Davidson, patikėkit, maloniau klausosi... Ko nebandžiau... angel_sadangel.gif Pastumdau pastumdau, už nosies patampau. Tada sakau į ausį - liksi pas mane miegot, ar namo grįši, pas žmoną? Neišsidavė kol kas biggrin.gif
Bet realiai, man 5,00 keltis ir tai daros problema... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 27 spalio 2016 - 13:52