Įkraunama...
Įkraunama...

Nekalbantis vyras

QUOTE(WindyBrit @ 2016 11 02, 15:27)
<p>Zefira, nesupykit, bet nu nusistebesiu, na negi Jusu vyras visiskai jokiais veiksmais ir pozymiais neparodo, kad jam gera buvo, arba skanu/neskanu. Nu nepykit, bet netikiu. Taip tiesiog nebuna, kad ir koks uzdaras zmogus butu, jis visada vienaip ar kitaip rodo emocijas, tik man regis jus to tirsiog nepastebit smile.gif Po sekso, jis Jusu neapkabina, nepabuciuoja, nepaglosto, galbut labai svelniai tik pirstu galiukais, jo sirdis nesidauzo, jis neatsidusta, jus apkabines? Tiesiog nusisuka ir uzmiega? Ir vienu ir kitu atveju tai jausmu israiska smile.gif
</p>

Oi ne.. zinoma ne.. ir apkabina ir paglosto.. tai tik pvz buvo.kad tarkim kai buna isbandai kazka naujo jausmai wow per krastus ispudziai norisi dalintis ir kad dalintusi o reakcija lyg niekur nieko ir pan.. visi variantai buvo tik pvz kad isivaizduoti apie ka kalba eina...
Atsakyti

Na, as pati esu labai stipriai intraverte, tai pvz, man dalintis jausmais ir ispudziais irgi nera poreikio, taigi is dalies as visiskai suprantu Jusu vyra. Bet suprantu ir Jus. Jus tiesiog esat skirtingi. Ir galiu pasakyt, kad tikrai be proto skauda, kai salia esantis zmogus nevertina to, koks esi, ir vis zyzia, stengias tave "paprotint". O protint nereikia, suprast reikia :) Bet cia yra tik mano gyvenimiska patirtis, ir man siuo atzvilgiu lengviau, nes vyrai dazniausiai irgi yra santuresni :)

Atsakyti
QUOTE(Zefira @ 2016 11 02, 17:28)
Oi ne.. zinoma ne.. ir apkabina ir paglosto.. tai tik pvz buvo.kad tarkim kai buna isbandai kazka naujo jausmai wow per krastus ispudziai norisi dalintis ir kad dalintusi o reakcija lyg niekur nieko ir pan.. visi variantai buvo tik pvz kad isivaizduoti apie ka kalba eina...

Bliam, Jūs pradžiai kad ir populiarios literatūros pasiskaitykite apie tai, kaip vyrai jaučiasi po lytinio akto lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2016 11 02, 17:34)
Bliam, Jūs pradžiai kad ir populiarios literatūros pasiskaitykite apie tai, kaip vyrai jaučiasi po lytinio akto  lotuliukas.gif

Nu nu, ir kaip gi jie jaučiasi? biggrin.gif Ir jūsiškis iškart užsisuka? rolleyes.gif
Atsakyti
Bliam, Jūs pradžiai kad ir populiarios literatūros pasiskaitykite apie tai, kaip vyrai jaučiasi po lytinio akto  lotuliukas.gif

Man atrodo, kad cia dauguma turi patirties ir nereikia skaityti delfio straipsniu. 4u.gif
Jei vyras uzsisuktu ir uzmigtu per 2 s, labai labai nustebciau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 11 02, 20:03)
Jei vyras uzsisuktu ir uzmigtu per 2 s, labai labai nustebciau.  smile.gif

Taigi žiū, ką rašo:
QUOTE(Zefira @ 2016 11 02, 17:28)
Oi ne.. zinoma ne.. ir apkabina ir paglosto..

O temos autorė, kaip suprantu, su juo PO TO papliurpti nori biggrin.gif
Atsakyti

Aš tai išvis sakyčiau, kad jei po sekso pliurpt norisi, tai ne stebuklai buvo, visai nestebuklai :D Pakartot turi norėtis ;)

Atsakyti

drinks_cheers.gif
Atsakyti
ka ten kalbetis po sekso, kai guli paslikas skersai lovos biggrin.gif uztenka pasiglostyt ir eit miegot. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2016 11 02, 19:26)
Taigi žiū, ką rašo:
O temos autorė, kaip suprantu, su juo PO TO papliurpti nori  biggrin.gif

Ir kas? biggrin.gif Kiek ten to laiko atsigaut normaliam sveikam žmogui reikia? Ir jei ne pirma nakties, labai normaliai dar ir papliurpt galima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 11 01, 23:12)
1.priklausomai nuo konteksto turbut. bet jeigu to zmogzudzio auka butu psichologo ar dvasininko artimasis,, vargu ar ir ju kompetencija "panestu" nevertinti.
2.paprasciausias budas yra perklausti "ar as supratau teisingai, kad tu manai ta ir ana, ar ketini daryti sitaip?" sabloniska, banalu, bet veikia.
3.o Monteverte greiciausiai nei nenorejo jusu suprasti, jai smagu cia ateit pasilinksminti gincijantis, todel neretai zmones tik pakursto ginca "idedami malku" priesingos pozicijos krosniai.

1. Yra
2. Taip
3. Nevertinsiu. Tikrasis tikslas gali būti netgi ne toks, kokį įsivaizduoja pats dalyvis

QUOTE(Monteverte @ 2016 11 02, 10:09)
Nu tai matau jūsų požiūrį: jūsų niekas nesupranta biggrin.gif

Man ir nereikia, kad mane kas suprastų, o ypač forume smile.gif , pirma reikia turėti tikslą ir būti su pašnekovu raporte, kad galėtum tikslingai diskutuoti
Atsakyti
Na jei nei is purmo nei is antro karto nesupratot esmes klausymo uzsikabinot uz vienintelio pvzapie lova tai ten ir likite gal .. smile.gif
WindyBrit as ji suprantu ir tikrai nezyziu.. nereikalauju..man tik kartais norisi isgirsti.. tik tiek.. kartais smile.gif kaip as suprantu taip noriu kad ir mane suprastu.. kazkaip taip.
Atsakyti