Įkraunama...
Įkraunama...

Nekalbantis vyras

o Jūs jam konkrečiai sakėt ką norit išgirsti? Ir koks kiekis yra kartais: trys kartai per mėnesį, savaitę, dieną, metus? Pvz, norit kad jis tris kart į savaitę pasakytu jog Jus myli? Pasisodinkit ir sakykit, tokioj ir tokioj situacijoj aš nesijaučiau gerai, norėčiau, kad kartai sureaguotum kitaip, grynai dėl manęs. Jis paklaus kaip Jūs norit, kad jis sureaguotu, atsakykit konkrečiai, galit ir su pavyzdžiais. Tik jokiu būdu ne abstrakčiai. Po kurio laiko jis ir pats pamažu pradės pastebėt tas situacijas :) beeeet nesitikėkit, kad pradės jis su Jumis plepėt be perstojo, to nebus, nes jis visai kitokios natūros nei Jūs. Na man padėjo toks būdas, tik kad aš buvau tas padaras, kuriam reikėjo, kad viskas būtu sakoma konkrečiai :) ir dabar dar kartais reikia, bet jau labai retai :)

Atsakyti

Man toks sakymas yra lygiai tas pats, kas pasakyti vyrui, kad dabar eik i ta ir ta parduotuve, nupirk man tokiu ir tokiu geliu, o paskui, gavus geles, dziugauti ir dar visom draugem pasigirti, kad koks mano vyras fainas, kaip jis mane myli ir kokias grazias geles man dovanoja :D Mano nuomone, gal ir galima tai daryti, bet subtiliai ir netiesmukiskai, nes po to ir paciai bus nesmagu, kai zinosi, kad vyras sako tris kartus i savaite "as tave myliu", nes taip buvo priliepta.

Atsakyti
QUOTE(Gervuogine @ 2016 11 03, 10:14)
<p>Man toks sakymas yra lygiai tas pats, kas pasakyti vyrui, kad dabar eik i ta ir ta parduotuve, nupirk man tokiu ir tokiu geliu, o paskui, gavus geles, dziugauti ir dar visom draugem pasigirti, kad koks mano vyras fainas, kaip jis mane myli ir kokias grazias geles man dovanoja biggrin.gif Mano nuomone, gal ir galima tai daryti, bet subtiliai ir netiesmukiskai, nes po to ir paciai bus nesmagu, kai zinosi, kad vyras sako tris kartus i savaite "as tave myliu", nes taip buvo priliepta.</p>

Tai moterys jau visaip bando paprotint autore, kuri tiesiog nesupranta, kad jos vyras visai kito budo smile.gif.
Na as tai nenoreciau autores vyro vietoj but. Siaip, galvoju, gyvena zmogus pagal savo buda ir charakteri, myli savo zmona, savo meile isreiskia ne pliurpalais ar zaidimais pries miega " atsakyk i kazkiek tai klausimu" , o ji net tema forume sukure doh.gif ... Raso, kad 30 metu ar daugiau, kad jau buvo istekejus ir issiskyrus, bet kazi del ko tos meiles pirmoj santuokoj nebuvo..? Eilinis bzdikas?
Atsakyti
Prisijungiu prie tų, kurios sako, kad jūsų vyras toks jau yra ir ne ką padarysi. Pažįstu ne vieną tokį labai intravertišką vyriškį - jie savo jausmus parodo darbais, o ir šiaip nedaugiažodžiauja.
Yra dar toks tipas: labai santūrūs, bet kai išgeria kažkiek alkoholio, tampa plepūs ir jausmingi, tada galima sužinoti kiek daug jie jausmų viduje turi smile.gif

Man kilo asociacija su viena mano drauge: ji labai emocionali ir visas emocijas siekia iškalbėti, bet galbūt jūsų vyras niekada toks nebuvo?

O su tais 30 klausimų tai nemanau, kad galėtų suveikti, labiau sunervinti smile.gif
O vyras sau įdomiomis temomis daugiau gal kalba? Ar irgi nešnekus? Su draugais kai susitinkat?
Nes kol kas nesuprantu ar jis tiesiog yra intravertas ar tiesiog nelinkęs entuziastingai išreikšti savo jausmus ir emocijas.
Atsakyti
QUOTE(Gervuogine @ 2016 11 03, 11:14)
<p>Man toks sakymas yra lygiai tas pats, kas pasakyti vyrui, kad dabar eik i ta ir ta parduotuve, nupirk man tokiu ir tokiu geliu, o paskui, gavus geles, dziugauti ir dar visom draugem pasigirti, kad koks mano vyras fainas, kaip jis mane myli ir kokias grazias geles man dovanoja biggrin.gif Mano nuomone, gal ir galima tai daryti, bet subtiliai ir netiesmukiskai, nes po to ir paciai bus nesmagu, kai zinosi, kad vyras sako tris kartus i savaite "as tave myliu", nes taip buvo priliepta.</p>

gal ir atrodo dirbtinai, bet su laiku vyras jeigu nori,tai visko ismoksta ir veliau nebesimato to dirbtinumo. gi betko mokydamiesi,ar darba, ar kur, mes pradzioj bunam susikauste, truputi "robotiskai" darom pagal instrukcijas, o veliau viskas intuityviau, sklandziau. svarbiausia noras daryt, jausmas. ir kad tai nebutu kancia.
Atsakyti

mylimuke!, 03 Lap 2016 - 23:00, parašė: gal ir atrodo dirbtinai, bet su laiku vyras jeigu nori,tai visko ismoksta ir veliau nebesimato to dirbtinumo. gi betko mokydamiesi,ar darba, ar kur, mes pradzioj bunam susikauste, truputi "robotiskai" darom pagal instrukcijas, o veliau viskas intuityviau, sklandziau. svarbiausia noras daryt, jausmas. ir kad tai nebutu kancia.
O jums vyras vietoj naminio zveriuko ar zaisliuko, kuri galima padresuoti/pakoreguoti/pritaikyti moters poreikiams ???
Atsakyti

Niekaip nesuprantu negi reikia iškart pult į kraštutinumus? Pasauly gyvena 6 milijardai (o gal ir daugiau jau dabar) žmonių. Ir visi jie skirtingi, unikalūs, su savom, vertybėm, principais, charakteriu ir t.t. Bet nereiškia, kad jie viską moka ir sugeba. Vienam gal trūksta socialinių įgūdžių, kitas nemoka išreikšt jausmų. Nereiškia, kad nenori to mokėt, gal tiesiog nėra teisingo stimulo tą išmokt, gal reikia teisingo žmogaus, kuris pamokintų. Tai kas tame blogo? O jei autorės vyras, nenorės visgi mokytis, ar bent minimaliai pasiderint dėl savo moters, na tai taip ir pasakys ir parodys, ir tiek. Abejoju, ar autorė turi tiek jėgos savyje, ir žinių, ir sugebėjimų, kad tą  ar kažkurį kitą žmogų priverstų daryt kažką, ko jis nenori, Taigi manyčiau, kad šiuo atveju yra du variantai:arba abu jie kažko naujo išmoks, ir sukurs tokius santykius, kurių kitiems tik pavydėt, arba pasuks skirtingais keliais. 

Atsakyti
QUOTE(Gervuogine @ 2016 11 04, 14:33)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="71181603" data-time="1478206804">mylimuke!, 03 Lap 2016 - 23:00, parašė: gal ir atrodo dirbtinai, bet su laiku vyras jeigu nori,tai visko ismoksta ir veliau nebesimato to dirbtinumo. gi betko mokydamiesi,ar darba, ar kur, mes pradzioj bunam susikauste, truputi "robotiskai" darom pagal instrukcijas, o veliau viskas intuityviau, sklandziau. svarbiausia noras daryt, jausmas. ir kad tai nebutu kancia.</blockquote> O jums vyras vietoj naminio zveriuko ar zaisliuko, kuri galima padresuoti/pakoreguoti/pritaikyti moters poreikiams ???

O jūs tai jau gavot idealų? Tiesiog visos mintys sutampa, visi požiūriai, jūs pasakot, jis patvirtina, jis pasako, jūs patvirtinat? Niekur koreguotis, taikytis, derintis vienas prie kito, keisti savo ydas nereikia? Wow, fantastika rolleyes.gif
Atsakyti

WindyBrit, 04 Lap 2016 - 14:57, parašė: Niekaip nesuprantu negi reikia iškart pult į kraštutinumus? Pasauly gyvena 6 milijardai (o gal ir daugiau jau dabar) žmonių. Ir visi jie skirtingi, unikalūs, su savom, vertybėm, principais, charakteriu ir t.t. Bet nereiškia, kad jie viską moka ir sugeba. Vienam gal trūksta socialinių įgūdžių, kitas nemoka išreikšt jausmų. Nereiškia, kad nenori to mokėt, gal tiesiog nėra teisingo stimulo tą išmokt, gal reikia teisingo žmogaus, kuris pamokintų. Tai kas tame blogo? O jei autorės vyras, nenorės visgi mokytis, ar bent minimaliai pasiderint dėl savo moters, na tai taip ir pasakys ir parodys, ir tiek. Abejoju, ar autorė turi tiek jėgos savyje, ir žinių, ir sugebėjimų, kad tą ar kažkurį kitą žmogų priverstų daryt kažką, ko jis nenori, Taigi manyčiau, kad šiuo atveju yra du variantai:arba abu jie kažko naujo išmoks, ir sukurs tokius santykius, kurių kitiems tik pavydėt, arba pasuks skirtingais keliais.

Pritariu, kad norint isaukoti santykius reikia mokytis kazko naujo. Tik mes akcentus skirtingose vietose sudedam.  Daug postu buvo apie tai, kad turi keistis vyras. O mano pozicija yra tokia - jei man yra blogai, tai as ir ieskau variantu, kaip padaryti kad butu gerai ir keiciuosi pati, o ne reikalauju kad kitas del manes keistusi. Ar jauciat skirtuma???

Atsakyti
QUOTE(Gervuogine @ 2016 11 04, 15:33)
O jums vyras vietoj naminio zveriuko ar zaisliuko, kuri galima padresuoti/pakoreguoti/pritaikyti moters poreikiams ???

O ka Jus manote, kad zmones gyvendami vienas salia kito, neitakoja?

Kodel Jus sia "itaka" iskarto priskiriat negatyvui, kaip dresura?

Is tiesu as nezinau kas geriau. Pazystu vyra, kursai apie savo meile tauzyja ne vien savo zmonai, bet ir kitoms moteriskem. Va klausimas butu, kas geriau, vyras kuris MYLI savo zmona, bet garsiai apie tai nesako, ar vyras kursai apie savo melei koznai sutiktai porina.

Kas svarbiau, vien grazus zodziai, ar realus veiksmai, kurie atliekami tyliai, be reklamos....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 04 lapkričio 2016 - 16:15
QUOTE(Moonte @ 2016 11 04, 16:13)
O Jus ka manote, kad zmones gyvenadmi vienas salia kito, neitakoja?

Kodel Jus sia "itaka" iskarto priskiriat negatyvui?

Is tiesu as nezinau kas geriau. Pazystu vyra, kursai apie savo meile tauzyja ne vien savo zmonai, bet ir kitoms moteriskem. Va klausimas butu, kas geriau, vyras kuris MYLI savo zmona, bet garsiai apie tai nesako, ar vyras kursai apie savo melei koznai sutiktai porina.

Kas svarbiau, vien grazus zodziai, ar realus veiksmai, kurie atliekami tyliai, be reklamos....

O kam iskart i krastutinumus? 4u.gif

Ir nepasakyciau, kad demesys zmonai, pokalbiai su ja yra reklama. Gi ne per FB praso kalbetis su autore. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2016 11 04, 16:13)

Moteris suprantamas, kaip maziau nuovokus sutverimas, kuriam reikia paaiskinti garsiai: "Brangioji, as siandien darbe buvau pavarges, bet pagalvojau apie tave, kad turiu rupintis ir idejau pastangu, kad gauti didesne alga. Tave myliu."

"Noreciau vaziuoti su draugais zvejot, bet juk tu liudesi viena tai nenoriu, nes tave myliu" ir t.t.

Na taip, kaip su vaikais... mamyte stengiasi sita, stengiasi ana, tave myli.
Nepasakysi, nepaaiskinsi- gali pridaryti isvadu ir supykti.
O kad savaime suvoktu vaikas ar moteris tai kazin ar imanoma, be auklejamojo darbo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 04 lapkričio 2016 - 16:27