QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 11 04, 17:16)
O kam iskart i krastutinumus?
Ir nepasakyciau, kad demesys zmonai, pokalbiai su ja yra reklama. Gi ne per FB praso kalbetis su autore.
Pokalbis, nebutinai yra siejamas su demesiu
Antra. Pries kuriant seima, reketu geriau susipazinti su zmogumi su kuriuo ketini kartu gyventi.
As galiu, siek tiek pakoreguoti savo asmenines savybes, bet tikrai mane vyras niekaip neprivers buti namu seimininke, kuri savo gyvenima paskyria seimai (as labai gerbiu sias moterys, bet tai ne mano). Ir man butu kesita, jei tarkim mano vyras ateitu i SM ir bedavotusi, kad as neverdu barsciu, nelyginu jo marskiniu ir t.t. Ir jis tai sietu su savo jausenom, bandytu mane "spausti". Na kiek as vaiksciociau tame man nepatogiame vaidmenyje, savaite, dvi. Taia utomatiskai itakotu mano jausenas. Na irkad as nenoriu virti barsciu, lyginti jo marskiniu, as jo nemyliu?
As suprantu, jus pradesite apeliuoti jog kalba eina apie POKALBIUS. As nezinau kaip kiti vyrai, bet vyrai kuriuos pazistu as, maloniau visa nakti malkas skaldis, nei apie jausmus kalbes. Kita vertus, ne kalbejime esme, o kaip klausomasi. Juk ne paslaptis, kad su vienais zmonemis mes atviri, galime kalbetis, o su kitais tai pavyksta sunkiai. Taigi, tai irgi gali buti vienas is aspektu, kodel nekalbama.
Papildyta:
QUOTE(Gervuogine @ 2016 11 04, 16:38)
Pritariu, kad norint isaukoti santykius reikia mokytis kazko naujo. Tik mes akcentus skirtingose vietose sudedam. Daug postu buvo apie tai, kad turi keistis vyras. O mano pozicija yra tokia - jei man yra blogai, tai as ir ieskau variantu, kaip padaryti kad butu gerai ir keiciuosi pati, o ne reikalauju kad kitas del manes keistusi. Ar jauciat skirtuma???</p>
Dekui, uz paaiskinima
Pritariu Jusu mintim.
Is esmes, brandus zmones, butent taip ir legiasi.
Bet reikalauti is kitu keistis lengviau, nei patiems.
Butu idelau, kad abu zmones butu motyvuoti sugyventi kartu, isiklausydami vienas i kita.