QUOTE(Zefira @ 2016 11 04, 18:33)
Retas narys kuris suprato apie ka butent as kalbu..

kaip jus ir sakot, pas mus butent taip..pasake kazkuria diena " pamokyk, nukreipk" na kazkas panasaus .. jis ne nenori.. jis nemoka ar kaip cia issireiksti..
Sukuri tema.. ir visiems atrodo kad visas musu gyvenimas nieko neveikimas tik prasymas issikalbeti ir nuolat kalbeti ))) nu nu
Kalbos apie dresura ir "jis toks" ir taskas ..ne i tema.. as zinau kad jis toks ir taskas.as juk nesakau as va tokia ir taskas.. as noriu kad ne tik jam gerai butu,nesidalinant, bet ir man gerai.. todel turi but kompromisas..tu del manes -as del taves..
Zmones brangus aciu uz patarimus , i tema ir nelabai. bet nereikia kalbeti apie mane ar mano zmogu taip lyg mus pazistat..ir is vieno pasisakymo kurti psich portreto, yra situacija ir tiek..ji nera gyvenimo budas ar viso gyvenimo problema kaip bandot piesti.

cia labiau buvo sielos sauksmas "tarp musu mergaiciu"
Oi, autore, nekreipkit dėmesio dėl tų komentarų, šių laikų problema - narcisistiniai polinkiai, kai visokios personos pradeda aiškint ir mokyt taip, tartum gyventum vienkiemy be jokios komunikacijos, mokslo, interneto ir t.t.
Negana to, papasakoji savo istoriją, kuri nors iš komentatorių perleidžia per savo prizmę (kuri gali būti ir sudužusi, ir sulaužyta, ir t.t.) tada net nepaklausus ir nepasitikslinus, kaip autoriaus gyvenime yra
iš tikrųjų iki kraštutinumų pjauna grybą, o visa tai vainikuoja narės/nario gerbėjų būrelis, kuriam jau aiškink neaiškinęs savo situacijos, prisiskaitęs savo dievuko komentarų jis pjaus grybą dar toliau už savo pirmtaką.
Ir niekas už savo komentarus neprisiima atsakomybės. Nėra jokios diskutavimo kultūros. Visi ereliai už kadro. Jei ne ereliai, tai viską žino, viską daro geriausiai, fainiausiai, išsirenka geriausius vyrus arba žmonas, jeigu jau suklysta, tai iš kart pasitaiso, o jų vienintelių patirtis neįkainojama ir unikali. Tartum su kitais būtų kažkaip kitaip.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2016 11 04, 23:54)
Va tame ir esme, kad Jus savo sunu mylite be saligiskai. Gerbiate jo prigimti, neprievartaujate, savo mokymais. Jums nereikejo tenkinti savo ego.
Ir siaip pasidare idomu, kodel kai kurie zmones manosi turintys teise preparuoti kita, tam kad patenkinti savo ego? Kas pasake, kad butent ju poziuris, elgsena, poreikiai, lukseciai yra teisingi...
Kuriai jusu patiktu, kai jus verstu elgtis ne pagal jusu prigimti? Kiek ilgai jus istvertumete tuos "mokymus"?
Jeigu kažkokie mano bruožai man trukdytų ir kitose srityse, tarkime profesinėje, socialinėje, tai aš tikrai ryžčiausi keistis, tik ne dėl partnerio, o dėl savęs.