Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip karpote katėms nagus?

Mano kaciukas Martukas yra saunuolis thumbup.gif budamas maziukas mego pasibraizyti, todel nuo mazens karpau nagelius. Nusinesu i vonia, atsisedu ant tualeto dangcio, o ji pasiguldau ant nugaros ant savo keliu, tada visos jo keturios letenytes buna tiesiai i mane. Kol karpau kartais istraukia letenele, o kai nukarpau guli ir niekur neina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fonda @ 2006 12 09, 16:58)
...Ir iš kur tiek pas žmones žiaurumo????? Ne kates tokiems augint...

drinks_cheers.gif
QUOTE(LaiLaa @ 2006 12 09, 23:23)
... Jeigu gyvūnas toks koks jis yra, kelia kažkokį susierzinimą, nepatogumus ar pyktį, tai kam jį išviso tada auginti  g.gif . Juk niekas neverčia schmoll.gif . kad paskui pykti ant to katinėlio ir juo labiau jį žaloti ( čia kalbu apie operaciją)  verysad.gif ... thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(eris @ 2006 12 09, 16:42)
Galima padaryt operacija,aišku tai brangiai kainuoja g.gif bet jei daiktai svarbesne tai kodel gi ne
blink.gif

Tu cia juokauji, ar rimtai? g.gif
Atsakyti
Reikalas tame kad moteriskei baisiai gaila daiktu. O sis sprendimas nera toks blogas. o operacijos tokios daromos nes viena mano kaimyne nesenai prooperavo savo kate. tarp kitko mano katinelis net nekastrotas. biggrin.gif

Papildyta:

[/quote]

Pusiau smile.gif Gaila Meilės verysad.gif
Atsakyti
[quote=eris,2006 12 11, 11:22]
Reikalas tame kad moteriskei baisiai gaila daiktu. O sis sprendimas nera toks blogas. o operacijos tokios daromos nes viena mano kaimyne nesenai prooperavo savo kate. tarp kitko mano katinelis net nekastrotas. biggrin.gif

Papildyta:
[/quote]

Pusiau smile.gif Gaila Meilės verysad.gif
[/quote]

Legaliai katinu nunaginimo operacijos nebedaromos nuo 2006-01-01, uzdrausta EU direktyvomis.
Jei tavo kaimynes katinui ir dare tokia operacija - tai tik nelegaliai.
Atsakyti
QUOTE(eris @ 2006 12 11, 12:22)
Gaila Meilės verysad.gif

Dėkoju už rūpestį 4u.gif
Atsakyti
Ideali veisle tiems, kas nori tureti katineli ir netureti problemu. mirksiukas.gif

p.s. nunagintas!!! mirksiukas.gif

http://www.senukai.l...50/50632355.JPG

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gasa @ 2006 12 12, 10:19)
Ideali veisle tiems, kas nori tureti katineli ir netureti problemu.  mirksiukas.gif

p.s. nunagintas!!!  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gasa @ 2006 12 12, 11:19)
Ideali veisle tiems, kas nori tureti katineli ir netureti problemu.  mirksiukas.gif

p.s. nunagintas!!!  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nu super thumbup.gif . visiškai sutinku. Ir švelnus ir minkštas ir problemų jokių biggrin.gif.
Atsakyti
Nematau jokios problemos su nagu karpymu. Paprasciausia pasisodinu ant keliu kate ir nukarpau, svarbiausia parodyt kad niekur ji nepabegs ir kad tu cia virsininkas ir vsio biggrin.gif Sedi ir net nespurda biggrin.gif
Atsakyti
Yra speclenteles nagams galandyti smile.gif nebrangiai kainuoja rolleyes.gif bet ju reikia turet kiek vienam kambary nes kates tingia eiti i kita kambari jei yra salia kitas daiktas pvz sofa tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(cili.daiva @ 2006 12 12, 14:33)
Nematau jokios problemos su nagu karpymu. Paprasciausia pasisodinu ant keliu kate ir nukarpau, svarbiausia parodyt kad niekur ji nepabegs ir kad tu cia virsininkas ir vsio  biggrin.gif  Sedi ir net nespurda biggrin.gif

as irgi taip darau biggrin.gif
Atsakyti
LINKSMU IR SILTU SVENCIU JUMS IR JUSU AUGINTINIAMS!!!
newyear.gif newyear.gif newyear.gif
Atsakyti