Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip karpote katėms nagus?

cia manau, priklauso nuo charakterio gyvuno, vieni duoda karpomi ir nemiegantys, kiti ne.
Musiske sunkiai labai. Bandom mieganciai, ir tai, vienas glostom, kasinejam, kitas, karpom. Toli grazu ne kiekvienakart pavyksta. Dazniausiai net paimt uz priekines letenos neduoda verysad.gif
Atsakyti
Gal kas nors žinot, kiek tokios žirklutės kainuoja?

O as dar noreciau paklaust... kokios zirklutes yra geresnes?... ju maciau ivairiausiu... vienas turiu, bet jos man nepatinka
Atsakyti
as mokejau 20 litu (nors kaina prasideda nuo sesiu), bet nesu siomis zirklutemis labai patenkinta, iekau geresniu.
Atsakyti
O as pasiziurejau ant pakuotes, tai 22.29 uzklijuota. Bet cia pirkom Kikoj jau pries 3 metus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Virdzinija @ 2006 11 01, 04:17)
jei katės mokėtų kalbėti, tai ir už kastravimą ačiū nepasakytų  schmoll.gif

alelabai abejoju kažkodėl g.gif smile.gif

QUOTE(HONDIKĖ @ 2006 11 02, 13:59)
Kad gyvūnų parduotuvėje yra spec žirklės nagams karpyti  thumbup.gif  ir tikrai nesišakoja.Su tokiom ir veterinarai karpo.Ti nereikia pažeisti gynagio ir viskas bus puiku.

Žiūrint kokios žirklutės. Aš vienas turėjau labai prastas, kitas dabar labai geras. Išsirinkti sunku, geriausia būtų pabandyti vietoj parduotuvėj, tik va nelabai ten yra ką karpyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gasa @ 2006 10 29, 00:27)
Nedaryk  schmoll.gif Neluosink gyvuno  4u.gif

Aciu uz nuomone tongue.gif Gal jus ir teisi tai daryti neverta blush2.gif Pasitenkinsim naguciu kirpimu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2006 11 02, 10:42)
Fonda, gal pradekite pirmoj eilej pati ta nuomone reiksti civilizuotai...
Viska ka parasete savo poste pirmuciausia sau pritaikykite.
Apie Jusu postu kulturos lygi diskutuoti yra is viso sunku, kadangi jie nieko bendro su kulturingu gincu apskritai neturi.
Man labai gaila, kad Jums protingos nuomones yra tik tos, kurios sutampa su Jusiske.
P.S. visiskai nesutinku su nuomone, kad persu nereikia sukuoti.

Viskas teisinga, ką parašei. Tik adresus smarkiai sumaišei, todėl manęs tai neliečia. Ir atsipeikėk, kur aš rašiau, kad persų šukuoti nereikia? Pačios muša - pačios klykia. O kai reikia įrodomai pacituoti savo šmeižtelius - tai į krūmus, nes argumentų nėra. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Svet@ @ 2006 11 02, 21:42)
Aciu uz nuomone tongue.gif Gal jus ir teisi tai daryti neverta blush2.gif Pasitenkinsim naguciu kirpimu thumbup.gif

bigsmile.gif valio!!! bigsmile.gifwub.gif
Atsakyti
QUOTE(Svet@ @ 2006 11 02, 20:42)

Tikrai neverta salint naguciu... Pilnai pakanka juos pakirpti mirksiukas.gif
Atsakyti
taip reikia tik nuo mazens karpyti, maniskiui ir nepatinka ale paimu suspaudziu, cakt cakt nagucius ir viskas, niekas ten jo svelniai neramini, jei pradeciau glostynet tai jis toki suma pakeltu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fonda @ 2006 11 02, 22:03)
Viskas teisinga, ką parašei. Tik adresus smarkiai sumaišei, todėl manęs tai neliečia. Ir atsipeikėk, kur aš rašiau, kad persų šukuoti nereikia? Pačios muša - pačios klykia. O kai reikia įrodomai pacituoti savo šmeižtelius - tai į krūmus, nes argumentų nėra. ax.gif

tai ir puiku, kad viska teisigai parasiau, stebiuosi Tamstos kietakatiskumu ir absoliuciu kito nuomones mepripazinimu. Siaip, maniau, kad cia yra gincijamasi ir diskutuojama, o pasirodo musamasi ir klykiama blush2.gif
Na, bet as, gerbiamoji, su Jumis visas diskusijas baigiu, ir kaip matau jau ne pirma baigiu, ir jausciu, - ne paskutine...
Atsakyti
eisim ir mes siandien manikiurus darytis, nes ziuriu jau gerai kimba tie naguciai!!!! mirksiukas.gif
Atsakyti