Fonda, gal gana kliedėti ir įžeidinėti kitus? Ar tai, kad manęs nepažįsti, duoda tau teisę apie mane kliedėti bet kokias nesąmones?
QUOTE(Fonda @ 2006 11 05, 03:17)
Tu juk absoliučiai nesupranti katės nago sandaros.
Ne tau spręsti, ką aš suprantu, ir ko ne. Savo svarstymus apie mano supratimą pasilaikyk sau.
Ir kad tam nukritimui yra būtinas nago galiukas, kad padėtų begalandant nagus senąjį nagelį atkelti nuo augančiojo naujo iš apačios. Taigi, žinok, kad katės nagas tai klevo sėklelės sparneliai, apgaubiantys vis iš apačios augantį naująjį nagą. O nukirpus nago galiuką senasis nagas negali atsiknoti nuo naujojo, todėl pradeda storėti, deformuotis ir įauga į kojos mėsą.
Fonda, nusišneki ir net nejauti. Nori - užeik pas mane į svečius, parodysiu, kaip tvarkingai "išsiskleidžia" ir nukrenta visi mano kačių nagai, nors ir karpyti, ir patikėk, nago galiukas tam VISIŠKAI nebūtinas. Nei vienas nagas nėra sustorėjęs, susideformavęs ir įaugęs - iš kur tu trauki tokius kliedesius? Ir dar mane fantazijom kaltini. Gėdytumeisi.
Beje, pasidarė labai įdomu... Laukinių kačių nagų galiukai nudyla savaime, belakstant. Jeigu jau nago galiukas yra toks būtinas

, tai tada toms vargšėms laukinėms katėms nagai turėtų sustorėti, deformuotis ir įaugti į mėsas

Pabandyk pati nors kokią vieną katę auginti nors pusmetį, kad sužinotum kas ir kaip. O dabar kalbi tik kad kalbėtum, kates "augindama" tik iš paveiksliukų... Matai, prekyba, kad ir kačių maistu, dar nėra kačių auginimas...

Kates auginu jau 26 metus. Maistu prekiauju 2 metus. Lauksiu atsiprašymo už šmeižtą ir nusikalbėjimus.
Tai džiaukis, nes dėl to katinas liko gyvas. O jei nebūtų užsikabinęs...
O tai, jeigu nebūtų užsikabinęs, būtų normaliai užšokęs ant spintelės, kur ir norėjo užšokti

Ar tau tai atrodo mirtinai pavojinga?