Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 35

Graži virtuvė, mano skonio, aš dėl to medžio išprotėjus biggrin.gif wub.gif https://www.facebook...201254916982416
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 10 31, 18:56)
Aš išvis savitos stiliaus negirsiu, nes iš pavydo nesigiria biggrin.gif vat, kaip reikia susidizainint ir pasidaryt biggrin.gif Gražios grindys, tavo vyras pedantas biggrin.gif

Prajuokinot 😁😁

Savita1, o jūs kur taip matet padaryta ar dizainerį samdotės kuris jums tokių perliukų pažeria?
Atsakyti

Nu negaliu ir as neprisidet prie savitos14 virtuves ir vonios. Nu labai grazu......

Atsakyti
Blogai ieskojau arba blogai ieskojau, todel paklausiu:)

Braizausi virtuve ir noriu uzsisakyti plokstes, gal yra kokia programa, kuri padaro isklotine baldu ploksciu? Pvz pasipaisau programa virtuve, o man nurodo is kokiu ploksciu viena spintele (jos matmenys), kokio dydzio stalciai ir t.t.
Kitaip tariant, ieskau virtuves planavimo programos.
Atsakyti
Sveikos, senai skaitau sia tema, nes vis dar esame namu kurimo stadijoje, todel viskas labai aktualu ir idomu. Susideliojau savo virtuves planeli, labai butu idomu isgirsti jusu nuomone ir patarimus.

user posted image

Ten kur durys isejimasa i terasa.Is kaires:
1 60 cm stalcius aukstu fasadu siukslinei;
2. 60 cm indaplove;
3. 60 cm stalciai, virsutiniame dziovykla;
4. 80 cm 3 stalciai;
5. 60 cm 3 stalciai po kaitlente;
6. 20 cm stalcius aukstu fasadu su vidiniu stalciuku;

virsutines spinteles 80 cm plocio.

Siena (kaminas) priesais langa 1,60 cm plocio, prie jos ukine spinta: saldytuvas, orkaite, auksta spintele sluotai.

user posted image

Virtuve pusiau uzdara, per viduri kaminas kurio ne nugriausi nei pastumsi, is sono du iejimai 1.05 cm kaireje ir 1.60 desneje. Taip pat negali keistis isejimo i terasa duru vieta, visa kita kol kas judinama ir kilnojama.

user posted image

Isejus is virtuves valgomasis+svetaine apie 45 kv.m. Pro platesni isejima isejus planuojam statyt valgomojo stala.
Papildyta:
Tarpas tarp spinteliu ir ukines spintos liks apie 1,5 m plocio
Papildyta:
Kitas svarstytinas variantas butu L formos virtuve, prie lango ir desines sienos, mazinant platesniji isejima, tada prie kamino statyciau stala.
Atsakyti

Egipta, man pirmiausia uzkliuva, kad kriaukle prie pat krasto salia terasos duru

Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2016 11 01, 15:33)
<p>Egipta, man pirmiausia uzkliuva, kad kriaukle prie pat krasto salia terasos duru
</p>

Man irgi nejauku kažkaip būtų stovėt prie krašto, net nežinau, kodėl, nėra paaiškinimo, tiesiog nesmagu ir norisi iš šono dar truputėlio stalviršio. Tai, pvz., sukeitus kriauklę su indaplove, dar liktų padorus plotis pagrindinio darbastalio. Šiaip dar manau, kad atvirkščiai dėliočiau priešingos sienos spintutes, kad darbo trikampis šaldytuvas-viryklė-plautuvė būtų trumpesnėm kraštinėm. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Egipta @ 2016 11 01, 14:53)

Aš pritarčiau, kad plautuvę keisti vietom su indaplove, ir jei ji bus iš dviejų bliūdų - normalus plius mažas, tai geriau mažas arčiau krašto. Nerimta priežastis, tačiau, kadangi terasoje būna pasisėdėjimai, tai stalviršis virš indaplovės praverstų kaip serviravimo paviršius šalia durų, o į mažą bliūduką šaltame vandeny su ledukais galima šampano butelį pamerkti smile.gif arba pieno biggrin.gif
Nesu tikra, ar šaldytuvui optimali vieta šalia šilto kamino. Jei yra galimybė gartraukiui šalia kamino, tai ten kelčiau kaitlentę ir pakabinamas spinteles. Ūkinę spintą su orkaite ir šaldytuvą kelčiau į kaitlentės vietą, priešais platųjį valgomojo įėjimą (taip iš valgomojo ir mažiau balagano ant kaitlentės matytųsi)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Y2K: 01 lapkričio 2016 - 19:04
Sveikutės,
turiu ir aš tokį džiaugsmą kaip virtuvės planavimas. Norėjau paklausti gal kartais kas nors turi tokį mechanizmą virtuvės baldų kampe? Ar patenkintos, ar praktiška? Man netinka karuselė, o kampą norisi išnaudoti.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamiukas: 01 lapkričio 2016 - 20:54
QUOTE(mamiukas @ 2016 11 01, 20:51)
Sveikutės,
turiu ir aš tokį džiaugsmą kaip virtuvės planavimas. Norėjau paklausti gal kartais kas nors turi tokį mechanizmą virtuvės baldų kampe? Ar patenkintos, ar praktiška? Man netinka karuselė, o kampą norisi išnaudoti.

pabandykite vietoje atsidarančių durelių, tam kad išnaudot kampą, pasiprojektuoti stalčius, kurie neišnaudos kampo. Ir pasigalvokite, ar taip negeriau. Kad pigiau, beveik neabejoju, Talpumas gal būt gausis netgi geresnis, nes stalčius 3 galima daryti.
Atsakyti
Labai aciu uz patarimus, itikinot kriaukle atitraukt nuo krasto. Stalvirsio liks dar apie 140, o tai palyginus su mano dabar turimais 70 cm laaabai daug ir manau man uzteks smile.gif
Kaminas nekaista, nes su indeklu ir pečius modernus, tai šaldytuvui įtakos netures. Vienintelis kas mane neramina siame projekte, tai, kad nebus kur stalo pastatyt, todel kiekviena kart teks valgyti prie valgomojo stalo bendroje su svetaie erdveje. Nezinau kuri blogybe maziau bloga L formos virtuve ir susiaurejes iejimas ar jokio stalo nebuvimas virtuveje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egipta: 02 lapkričio 2016 - 13:19
QUOTE(Egipta @ 2016 11 01, 13:53)
Sveikos, senai skaitau sia tema, nes vis dar esame namu kurimo stadijoje, todel viskas labai aktualu ir idomu. Susideliojau savo virtuves planeli, labai butu idomu isgirsti jusu nuomone ir patarimus.

Ten kur durys isejimasa i terasa.Is kaires:
1 60 cm stalcius aukstu fasadu siukslinei;
2. 60 cm indaplove;
3. 60 cm stalciai, virsutiniame dziovykla;
4. 80 cm 3 stalciai;
5. 60 cm 3 stalciai po kaitlente;
6. 20 cm stalcius aukstu fasadu su vidiniu stalciuku;

virsutines spinteles 80 cm plocio.

Siena (kaminas) priesais langa 1,60 cm plocio, prie jos ukine spinta: saldytuvas, orkaite, auksta spintele sluotai.

Virtuve pusiau uzdara, per viduri kaminas kurio ne nugriausi nei pastumsi, is sono du iejimai 1.05 cm kaireje ir 1.60 desneje. Taip pat negali keistis isejimo i terasa duru vieta, visa kita kol kas judinama ir kilnojama.

user posted image

Isejus is virtuves valgomasis+svetaine apie 45 kv.m. Pro platesni isejima isejus planuojam statyt valgomojo stala.
Papildyta:
Tarpas tarp spinteliu ir ukines spintos liks apie 1,5 m plocio
Papildyta:
Kitas svarstytinas variantas butu L formos virtuve, prie lango ir desines sienos, mazinant platesniji isejima, tada prie kamino statyciau stala.

1 keisti su 2 ir labai abejočiau dėl 6, ką jūs ten laikysite tokio, ko negalima būtų sudėti į vieną 80cm pločio stalčių. Ir simetrija gražesnė būtų. O šiaip viskas logiška, tik nežinau ar daryčiau tas pakabinamas spinteles. Bet čia priklauso kiek reikia pasidėjimo.
Aš už 2 eiles. L forma man nelabai, kitą vertus, nesimato kitų patalpų plano ir gal ten valgomojo stalas prašosi keliamas į virtuvę.
Atsakyti