Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 35

O kodel as nematau laukines22 jokiu foto?

Atsakyti
QUOTE(Rokoko Mūza @ 2016 11 05, 20:16)
Kokį virdulį ten turit? Šiuo metu ieškom patys smile.gif

irgi iš pigu.lt, kaip ir daug kas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2016 11 05, 20:51)
Man gal nelabai patinka rankenėlės, iš vaizdo, nes iš patogumo tai jos turėtų būti patogiausios pasaulyje. Bet labai patinka plytelės ir grindys ir spalvų derinys, na, dėl spalvų derinio niekas nenustebs, kad man toks patinka biggrin.gif O bendras tos virtuvės vaizdas yra toks skandinaviškas, kad aš jau įsivaizduoju, kaip kokia Freken Bok joje tuos mažus mėsos kukuliukus kepa biggrin.gif

Kiekvienas švedas čia pasijaustų kaip namie biggrin.gif

Taip, rankenėles, iš patrties skaudžios, būtent rinkaus šias - kad būtų patogios smile.gif
Oooo taip - pirmas pirkinys į šaldiklį buvo - IKEA kukulių ir bulvių košės maišelis biggrin.gif

99 proc. namų - iš IKEA, tik svetainės baldai iš kitur, bet taip pat skandinaviško stiliaus smile.gif
Nuvažiavom kartą į IKEA, su autobusiuku, ir parsivežėm visus namus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Žydriausia @ 2016 11 05, 21:55)
<p>O kodel as nematau laukines22 jokiu foto?
</p>

spauskite ant žodžio "virtuvė" smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laukine22: 05 lapkričio 2016 - 22:11
laukine22, nu liux bigsmile.gif, taip paprastai, bet neprastai visai, atrodo jauki virtuvyte wub.gif Ar pačiai viskas patinka?
Atsakyti
Sveikos,

pagaliau atrodo, kad viskas suderinta dėl virtuvinio ir šventėm gal jau turėsim bigsmile.gif guliu sau laiminga ir šovė į galvą, gal aš noriu keraminės plautuvės biggrin.gif turit kas tokią??????? rolleyes.gif kokie atsiliepimai būtų? svarstau apie baltą arba kašmyro spalvą, bet kaip realybėje ta spalva atrodo nerandu dabar, meistrui skambinti per vėlu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rosenda @ 2016 11 05, 23:28)
laukine22, nu liux  bigsmile.gif,  taip paprastai,  bet neprastai visai, atrodo jauki virtuvyte  wub.gif Ar pačiai viskas patinka?

virtuve, stalčių išdėstymu - labai patenkinta - metus dėliojau biggrin.gif Tik nervina indaplovės durelės "slankiojantis" tvirtinimas - mechanizmas nestabilus, vis išsineria iš vyrių... Supyksiu, teks pjaut apačią durelių ir tvirtint stabiliai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laukine22: 06 lapkričio 2016 - 00:53
QUOTE(laukine22 @ 2016 11 06, 00:52)
virtuve, stalčių išdėstymu - labai patenkinta - metus dėliojau biggrin.gif Tik nervina indaplovės durelės "slankiojantis" tvirtinimas - mechanizmas nestabilus, vis išsineria iš vyrių... Supyksiu, teks pjaut apačią durelių ir tvirtint stabiliai.

gal ka ne taip pritvirtinote ar koks defektas yra. nes kiek as naudojausi ikea indaplove, tai niekas neissinerdavo. nors pradzioje tas judejimas net sokiravo. paskui taip ipratau, nebepastebedavau
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2016 11 06, 12:20)
gal ka ne taip pritvirtinote ar koks defektas yra. nes kiek as naudojausi ikea indaplove, tai niekas neissinerdavo. nors pradzioje tas judejimas net sokiravo. paskui taip ipratau, nebepastebedavau

Indaplovė pirkta ne IKEA, ten pirkome tik universalų tvirtinimą, pradžioje buvo truputi klaida padaryta, paskui permontavome - vistiek tas pats. Gal, kol buvo blogai pritvirtinta, kažkas išsiderino, tai ir išsineria dabar, kad ir teisingai sumontuota smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laukine22 @ 2016 11 06, 01:52)

Ir pas mane tas pats su ikea tvirtinimu Bosch indaplovei. Pritvirtinom lyg ir pagal instrukcija, bet karts nuo karto vis desinej pusei issoka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fuzzyy: 06 lapkričio 2016 - 17:14
QUOTE(fuzzyy @ 2016 11 06, 17:12)
Ir pas mane tas pats su ikea tvirtinimu Bosch indaplovei. Pritvirtinom lyg ir pagal instrukcija, bet karts nuo karto vis desinej pusei issoka  biggrin.gif

Na va, reiškias ne mums vieniems nepasisekė. Su sąlyga, kad esu namų tvarkytoja numeris vienas biggrin.gif - pabandžiau pataisyti - ant to vamzdelio, kuris tvirtinasi prie spintelės šono - kartą apvyniojau laidų izoliacine juosta - db lyg tvirčiau laikosi ir neišsprūsta!
Atsakyti
laukine22 faina labai virtuve 4u.gif Ir as planuojuos jau antra ikea virtuve ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laukine22 @ 2016 11 05, 22:10)
99 proc. namų - iš IKEA, tik svetainės baldai iš kitur, bet taip pat skandinaviško stiliaus smile.gif
Nuvažiavom kartą į IKEA, su autobusiuku, ir parsivežėm visus namus biggrin.gif

parodykit daugiau namų ;) tik gal kitoj temoj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agniukee @ 2016 11 06, 20:13)
laukine22 faina labai virtuve  4u.gif  Ir as planuojuos jau antra ikea virtuve  ax.gif

Sveiki, o kiek laike pirmoji ikejos virtuve? As ir gundausi is ikejos pirkti. Manau jai atlaikytu 5metus uz tokia kaina butu labai gerai. Nesinori išleisti daug pinigu ir gyvent ilgai su ta virtuve smile.gif
Atsakyti