Man atrodo, kad Ikea turi visokių daiktų, geresnių ir blogesnių, ir nėr pas juos stebuklo - geresni daiktai brangiau ir kainuoja. Kita vertus, patogu juos pirkti, kad greitai, nereikia laukt.
Aš turiu šį bei tą iš Ikea - įvairiai. Kai kuriuos daliktus neabejotinai kartočiau - pvz, buvom pirkę čiužinius vaikams, gaila, nebepamenu, kuriuos

Patalynes. Lentyną Expedit. Taures. Dėžes. Normaliai

Kėdes tokias, kur atlošai su 9 skylėm - nieko, ilgai gyvos.
O buvom ir šūdo prisipirkę - pvz. lentynos Billy, plokštė šūdina, trupa, kelis metus pagyveno ir nupezo. Arba pirkau gana brangų medinį stalą - tai jis tikrai medinis, bet nesuvokiu, koks medis galėtų būti toks minkštas. Diedai sakė - popiermedis, jie jau surinkinėdami pastebėjo, kad tą medį su nagu įbrėžt eina

Jei ant to stalo pasidėjęs popieriaus lapą su tušinuku rašai, tai medyje viskas, ką rašei, įsispaudžia

Aišku, dėl to ir dažai nesilaiko. Pliusas tas, kad nors stalui kokie 5 metai, bet jis jau atrodo autentiškas pereito amžiaus pradžios, toks yra drožtas

Dar buvau papirkus irgi ne visai pigią tokią kėdę Skruvsta - gal ir nieko, jei ant jos nesėdėt. O kai sėdi, tai vyras jau kokius 4 kartus ją taisė

Žodžiu... Visko ten pas juos yra. Bet tai ir bet kur kitur perkant visko yra. Žmonės už pabrangiai irgi šūdo prisiperka...