Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 35

QUOTE(pupa01 @ 2016 11 06, 23:02)
Sveiki, o kiek laike pirmoji ikejos virtuve?  As ir gundausi is ikejos pirkti. Manau jai atlaikytu 5metus uz tokia kaina butu labai gerai. Nesinori išleisti daug pinigu ir gyvent ilgai su ta virtuve smile.gif

tarkim po treju metu ikejine virtuve visai be jokiu defektu buvo. niekas neissimove, neissikraipe, nenuluzo. Tik stalcius po kriaukle su siuksliadeze ne visada noredavo atgal pastumus su koja, ivaziuoti. Reikejo ta mygtukeli, atmetimo ar koki ten, pakeisti, bet niekam rankos neprieidavo. paspaudi ir vel veikia iki kito karto smile.gif turetu ir dar atlaikyti naujiems seimininkams, nes nebuvo jokiu zenklu, kad turetu ateidinet paskutinioji.
Atsakyti
QUOTE(Jonete @ 2016 11 06, 01:50)
Sveikos,

pagaliau atrodo, kad viskas suderinta dėl virtuvinio ir šventėm gal jau turėsim  bigsmile.gif guliu sau laiminga ir šovė į galvą, gal aš noriu keraminės plautuvės  biggrin.gif turit kas tokią???????  rolleyes.gif kokie atsiliepimai būtų? svarstau apie baltą arba kašmyro spalvą, bet kaip realybėje ta spalva atrodo nerandu dabar, meistrui skambinti per vėlu  biggrin.gif

O koks pas Jus stalviršis, t.y. spalva?
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2016 11 07, 01:05)
tarkim po treju metu ikejine virtuve visai be jokiu defektu buvo. 

o man atrodė, kad jos vienkartinės tos virtuvės, o ir kaina jų visai nėra jau maža ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2016 11 07, 09:31)
O koks pas Jus stalviršis, t.y. spalva?

Bus kakavinis compact hpl. Bet jau nusprendėm neimti keramikinės
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2016 11 07, 08:36)
o man atrodė, kad jos vienkartinės tos virtuvės, o ir kaina jų visai nėra jau maža ax.gif

uzsienyje, net pati brangiausia ikea virtuve, yra pigesne uz tas, kurios is salonu.
aisku, bet kuriuos baldus galima uzdrozti negyvai. bet siaip su jomis viskas tvarkoje, tikrai ne vienkartines. mano dabartineje virtuveje defektai pradejo listi daug greiciau, nei ikejineje. nors maniske atrodo tikrai tvirtesne.
ikejiniu virtuviu esu tikrai daug prisiziurejusi norvegu namuose. viskas ten normaliai. nebent kokie patys pigiausi fasadai turi trukumu? su tokiais as nesusidurusi pas nieka, bijau ka ir sakyt.
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2016 11 07, 08:36)

Jei sakydama vienkartinės turite galvoje, kad nepavyks jų išardyti ir iš naujo surinkti, tai greičiausiai bus tiesa. Nes teko girdėti, kad gaminant virtuvines plokštes pagaili klijų, kad tik pigiau gautųsi. Todėl montuojant svarbiausia neperveržti. Jei jau pavyko susimontuoti, tai turbūt viskas OK bus.

Dar vienas dalykas dėl ko renkasi IKEA - tai jų pakankamai kokybiški stalčiai.

Ir šiaip, užsienyje pagal individualų užsakymą gaminamos virtuvės pakankamai brangios, ypač dėl to, kad jie mėgsta dureles su filingais. Plius JAV daro tikrai didžiules virtuves palyginti su LT ar Europa, taip kad jiems kad ir 20 proc. pigesnė IKEA sudaro didelius $ skirtumus. Dėl to jie kartais žaidžia - ima IKEA bazę, o dureles gaminasi pagal užsakymą. Arba pagamina papildomai vieną kitą elementą, kad virtuvė neatrodytų standartinė ar kad gražiai tilptų. Pas mus tai pabandyk baldininką prisikalbinti, tokiems darbams, greičiausiai bus gana sudėtinga, nes jų darbas sąlyginai pigus.

Atsakyti
Man kazkodel necituoja teksto unsure.gif puupa01, pirmoji ikea virtuve 4metai tarnauja be jokiu trukumu ir nesklandumu ir stalvirsis azuolinis nuostabus nuostabiausias wub.gif 4u.gif Nauja planuosim tik todel, kad bus naujas namas, be ne del to, kad kazkas su sena viruve negerai. ax.gif
Atsakyti
aciu merginos uz atsakymus. Sakot nera pigiau ikejos? gaila nemoku nuotraukos įdėti cia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupa01: 07 lapkričio 2016 - 12:29
QUOTE(pupa01 @ 2016 11 07, 14:26)
aciu merginos uz atsakymus. Sakot nera pigiau ikejos? gaila nemoku nuotraukos įdėti cia.

Aš manau visada galima pigiau, bet tada kenčia funkcionalumas, t.y. dedami ne stalčiai, o paprastos durelės, dedami paprastesni lankstai, bėgeliai ir pan. O jeigu išeina susidėlioti pagal išmatavimus ir poreikius ikea virtuvę, bei yra noro ir šiokių tokių sugebėjimų ją susimontuoti patiems, kodėl gi ne. O foto galit įkelti per part.lt arba kitą foto talpyklą.
Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2016 11 07, 13:25)
Aš manau visada galima pigiau, bet tada kenčia funkcionalumas, t.y. dedami ne stalčiai, o paprastos durelės, dedami paprastesni lankstai, bėgeliai ir pan. O jeigu išeina susidėlioti pagal išmatavimus ir poreikius ikea virtuvę, bei yra noro ir šiokių tokių sugebėjimų ją susimontuoti patiems, kodėl gi ne. O foto galit įkelti per part.lt arba kitą foto talpyklą.

uoj tyngiu as ten registruotis. Bet akciau eidavo ideti ir per cia...
Atsakyti
QUOTE(pupa01 @ 2016 11 07, 16:43)
uoj tyngiu as ten registruotis. Bet akciau eidavo ideti ir per cia...

nereikia ten registruotis.
Atsakyti
Laba 4u.gif , ateinu pasipasakot apie savo virtuve
su Jusu pagalba isrinkom geriausia virtuves isdeliojimo varianta, aciu labai , ypatingai Juodai dekoju ,zmogus vertas aukso ,lenkiu galva aciuks.gif aciuks.gif .
Dabar skaiciavimo etape esu . Maniske dazyta mdf su filingais

Prakalbot apie IKEA bigsmile.gif
vakar kaip tik su vyru buvom,

Ikea is visu fasadu ,mano brangiausias virtuves variantas (su filingais ) , iseina apie 2000 eur ji be buitines , o gaminti pagal uzsakyma 3 skirtingos imones paskaiciavo nuo 3500 iki 4500 eur , kainos skirtumas beveik dvigubas blink.gif , susimasciau unsure.gif

....Vyras kategroriskai buvo pries Ikea , ( Ikea tik nuomininkams bet ne sau vis isgirsdavom is kitu zmoniu ) , bet kai pamate , paciupinejo nuomone pasikeite ir dar kas nustebino buitinei technikai garantija 5 metai , buvom jau numate net kuria pirksim bet garantija 2 metai , o paskui kas ? Net is meistru girdziu ir ne as viena kad buitine dabar gamina max. tarnavimui 5 metams , pas kitus ir po 2 metu jau viskas , pvz tevukas saldytuva prie 2 metus nupirko ir parejo jis siemet ,lygiaipo 2 metu ir keliu menesiu , remontas brangus neapsimoka taisyt , dabar vel nupirko saldytuva , primokejo uz ilgesne garantija ..ziuresim kaip bus. Tai del buitines su 5 metu garantija irgi susimastem , aisku nezinomos tos firmos ...bet man uztektu tu 5 metu , paskui galiu keist ,nes daugiau ir netikiu kad darnaus . Visai neseniai sakiau net kojon nezengsiu i ta Ikea , nieko nepirksiu , bet kai pradedi skaicuot ...ir mano tas variantas su filingais fasadas patvaresnis atrodo ibrezimams, nes aptrauktas kaip kokia plevele ar padengimas cia toks , pas baldininkus gleznesnis jis...

zodziu buvau pries IKEA dabar rimtai mastom ...o gal...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evvva: 07 lapkričio 2016 - 17:10