Laba

, ateinu pasipasakot apie savo virtuve
su Jusu pagalba isrinkom geriausia virtuves isdeliojimo varianta, aciu labai , ypatingai Juodai dekoju ,zmogus vertas aukso ,lenkiu galva

.
Dabar skaiciavimo etape esu . Maniske dazyta mdf su filingais
Prakalbot apie IKEA

vakar kaip tik su vyru buvom,
Ikea is visu fasadu ,mano brangiausias virtuves variantas (su filingais ) , iseina apie 2000 eur ji be buitines , o gaminti pagal uzsakyma 3 skirtingos imones paskaiciavo nuo 3500 iki 4500 eur , kainos skirtumas beveik dvigubas

, susimasciau
....Vyras kategroriskai buvo pries Ikea , (
Ikea tik nuomininkams bet ne sau vis isgirsdavom is kitu zmoniu ) , bet kai pamate , paciupinejo nuomone pasikeite ir dar kas nustebino buitinei technikai garantija 5 metai , buvom jau numate net kuria pirksim bet garantija 2 metai , o paskui kas ? Net is meistru girdziu ir ne as viena kad buitine dabar gamina max. tarnavimui 5 metams , pas kitus ir po 2 metu jau viskas , pvz tevukas saldytuva prie 2 metus nupirko ir parejo jis siemet ,lygiaipo 2 metu ir keliu menesiu , remontas brangus neapsimoka taisyt , dabar vel nupirko saldytuva , primokejo uz ilgesne garantija ..ziuresim kaip bus. Tai del buitines su 5 metu garantija irgi susimastem , aisku nezinomos tos firmos ...bet man uztektu tu 5 metu , paskui galiu keist ,nes daugiau ir netikiu kad darnaus . Visai neseniai sakiau net kojon nezengsiu i ta Ikea , nieko nepirksiu , bet kai pradedi skaicuot ...ir mano tas variantas su filingais fasadas patvaresnis atrodo ibrezimams, nes aptrauktas kaip kokia plevele ar padengimas cia toks , pas baldininkus gleznesnis jis...
zodziu buvau pries IKEA dabar rimtai mastom ...o gal...