Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 35

QUOTE(longger @ 2016 11 23, 10:40)
Tai tu nori pasakyti, jog žemė nesibaigia 30km už Lietuvos sienos ir Kijevas nėra girto Vytauto išsigalvojimai, vien tam, kad turėtų kaip kotletą pavadinti?  mastau.gif
papasakok plačiau, kaip ten kitur gyvenimas? Čia tipo madinga va taip savaitgaliui pasišopinti pyst ir į Kijeva? Aš biški atšokus, tai nepykit jei klausimas kvailas. O ką ten duoda pigiau? stipriai pigiau?

Kijeve turėtų būti daug kas pigiau, nes jų pinigai nukritę. Bet į patį Kijevą neseniai buvo papigiai lėktuvo bilietai, tai ką tu lėktuvu pargabensi? Maksimum pledą kokį. O nei unitazo, nei plytelių, nei baldų kažkokių juk į lėktuvą neielis... Arba užbrangs taip, kad geriau jau senukai. Nebent koks vyras fūristas važiuodamas kažką įsimestų prie pagrindinio krovinio...
Atsakyti
QUOTE(slepiuosi @ 2016 11 23, 12:27)
tai ir aš su laidu mąstau, kad jau reikėjo prieš darant salą viską apgalvoti, nes gartraukį tai gali atsivesti pažaidus su lubomis, o jau nei elektros kaitlentei, nei kriauklės nebepasidarysi šiaip sugalvojus

jo. Mums atvedė prieš grindų betonavimą. Nors neplanuoju nei kaitlentės nei kriauklės saloj, bet maža ką man galva pašvies ateity.
Nu iš kitos pusės dabar broblema. Nu vidury virtuvės man tie vamzd-iai laidai kyšo. pinigų virtuvei dar ilgai nesišviečia, tai planuoji pirkt gražų kibirą ir viską užvožt biggrin.gif
ne kas, bet tai ką daryt, jei "skupa" esu mirksiukas.gif priksiu kibirą ir mokėsiu du kart mirksiukas.gif
Atsakyti
Kibirą paskui galėsi panaudoti grindims plauti. Jis naudingas.
Atsakyti
į kibirą kokį kvietką įkišt galima smile.gif
ačiū dėl salos, čia toks nevilties šauksmas tyruose buvo, kai supratau, kad gražiai sudėliotas projektas akyse subliūško, iš esmės man ji gražu, bet per daug būtų visko, erdvės ne marios, o ir nenorėčiau užtvert praėjimo
Atsakyti
is patirties-gyvent be virtuves- tragedija. Geriau prabangos atsisakyt, ar laiptų

p.s. gaminu nebrangius laikinus virtuves baldus biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

QUOTE(longger @ 2016 11 23, 11:28)
o ubagas? Va, reikia eiti gyventį, o virtuvei pinigų nėr. Net 200€ yra dideli pinigai. Kur čia skupumas? Tai tipo pagyvenam su mikrobangine, o indus plaunam vonioj, kol nusipirksim naujus virtuvės baldus? Ar vis dėlto nusiperkam ką nors už 300€ su tikimybe parduoti už 100€ ir turim šiokią tokią virtuvę metams kitiems? Man pastarasis variantas priimtinesnis. Plius gyvenant tikrai išaiškės ko trūksta ar labai norisi ir tada užsisakyti galima ir virtuvę.

Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2016 11 23, 12:45)
sunkus reikalas pas jus biggrin.gif
saulėsvaikas džiaugėsi kad greit viską pasidarė pasiėmusi paskola ir vargti 10 m. nereikėjo, kaip čia ne kaikurioms (nenusiminkit tame tarpe esu ir aš, aišku man ne 10 m. praėjo, bet nepastebėsiu ir tas 10 m. praeis biggrin.gif o kol tris wc įrengsiu ir visi 15 m.  bigsmile.gif  biggrin.gif ), tai gal ir tamstelė taip pasidarykit? tuo labiau žvelgiant į netolimą ateitį, kad viskas vis brangsta ir brangsta unsure.gif

+3 WC mirksiukas.gif viso 5 pas jus bus biggrin.gif
taip pasidaryt tai kaip? imt paskolą?
aha. Taip ir planavom. Pasirašėm sutartį, padarėm planą. Bėda pasidarė, kai prireikė mokėt pinigus. Pusę išmokėjo, o likusių - ne. Motyvų orinių prirašė gal du lapus ir viskas. Toliau žinokis. Tai va taip ir žinausi. Nemesi gi namo pusiau lupto, pusiau skusto. Kituose bankuose neskolina, nes anas bankas uždėjo limitą visai sutarties sumai, nors realiai sumokėjo tik pusę ir kiti tipo jau kaip ir bejėgiai. Tai va tokioj situacijoj nors nusišauk. Užstatei bankui viską, jie sumokėjo tik pusę (ir tai dar 3 kartus palūkanas keitė, aišku savo naudai) , o toliau - žinokis. Turi paskolą, moki už ją pinigus už daiktą, kuriuo negali naudoti. Parduot negali. Gyvent irgi. Va tau ir 7 metai nuosavo darbo taip tik pyst ir yra. Dar pridėk krizę, po kurios pajamos taip ir nebegryžo į ankstesnį laikotarpį ir vaizdelis toks, kad virtuvė už 300€ vietoje 10'000€ yra išeitis ubagams. Dar kokiems 3-4 metam biggrin.gif Per skelbimus žiūrėt galima, bet antrą kartą perrinkti baldai jau bus blogiau, nei tie už 300 iš Ikea. O jeigu viskas susukta su konfirmatais (ką labai mėgsta mūsų gamintojai) tai ten aplamai daiktas vienkartinio surinkimo gaunasi.
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2016 11 23, 12:50)
Kibirą paskui galėsi panaudoti grindims plauti. Jis naudingas.

yra likusių nuo dažų, tai jie jau beveik kaip ir dažyti iš karto biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
arkvos variantas thumbup.gif modern smile.gif pas mus irgi iš tokios serijos, tik paprasčiau: vyras sumeistravo medines kojas, turėjom seną stalviršį su kriaukle - thumbup.gif dar prašiau, kad dureles padarytų ir lentyną, bet pasakė, kad neverta, ir vietoj to šalia pastatė pakabinamą spintelę :lotuliukas: gal dėl to nesijaučiu prastai, nes kai stalviršis yra, tai praktiškai ir virtuvė yra smile.gif
Papildyta:
arkava, ten dar virš indų reiktų kokio paviršiaus ir turėtum darbastaliuką
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo slepiuosi: 23 lapkričio 2016 - 13:12
nesigirdėjo da tokiu bajeriu ant Lietuvos smile.gif. Refinansavimas galu gale yra.
netikiu, kad nėr išeičių, banką uzspaust...

QUOTE(longger @ 2016 11 23, 12:09)
Pusę išmokėjo, o likusių - ne. Papildyta:
yra likusių nuo dažų, tai jie jau beveik kaip ir dažyti iš karto  biggrin.gif  biggrin.gif

Papildyta:
dabar jau nauji modeliai rinkoj.... biggrin.gif

QUOTE(slepiuosi @ 2016 11 23, 12:10)
arkava, ten dar virš indų reiktų kokio paviršiaus ir turėtum darbastaliuką

Atsakyti
dar ir taip būna, kad pusę paskolos duoda, o paskui persigalvoja blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 11 23, 12:47)
Kijeve turėtų būti daug kas pigiau, nes jų pinigai nukritę. Bet į patį Kijevą neseniai buvo papigiai lėktuvo bilietai, tai ką tu lėktuvu pargabensi? Maksimum pledą kokį. O nei unitazo, nei plytelių, nei baldų kažkokių juk į lėktuvą neielis... Arba užbrangs taip, kad geriau jau senukai. Nebent koks vyras fūristas važiuodamas kažką įsimestų prie pagrindinio krovinio...

man reiktų visų durų, plytelių dar trūksta, virtuvės baldų ir laiptų su turėklais. Dar kelių lovų ir spintų pradžiai gyvenimo. Nu ir baldų į svetainę bei visos buitinės. Aj, dar dušo ir 2 kriauklių bei šviestuvų visam namui. Čia be hammam'o biggrin.gif
čia gaunasi visas lėktuvas tik man. Kiek čerterinis reisas kainuoja? O gal susimesim dviese/trise, jeigu pasispaudus? mastau.gif
Atsakyti
kažkaip paskaičiau longger sąrašiuką, ko trūksta, tai mano ilgesnis, nežinau, džiaugtis čia ar kaip biggrin.gif
Atsakyti
t.y. tipo nuisprendzia duot visa, o perveda - puse?
Tai Vasiliauskui reikia rasyt....
gerai, kad neteko reikalo su jais turet. smile.gif

QUOTE(slepiuosi @ 2016 11 23, 12:14)
dar ir taip būna, kad pusę paskolos duoda, o paskui persigalvoja blink.gif

Atsakyti