Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 35

QUOTE(rarity @ 2016 11 23, 19:46)
Nea, nesibaigia  tongue.gif
Aš po komandiruotes artimąjame užsienyje pasiblaškau. O ten jau "prijatnoe s poleznym" darbas baigiasi ir į shopingus - kabokus. Batai pigūs (tokie,kad kai kas 5 poras už 1,5 poros kainą (pagal lietuviškus įkainius) parsivežė biggrin.gif ), rūbai. Kursas palankus mums. Statybinės nelabai domina, tai nebuvau užėjusi. Lėktuvu aišku daug neparsiveši, bet labai norit galima automobiliu per Lenkiją varyt ;) Šnapsas pigu, kam aktualu.
Svarbiausia, kad šikaną su variniu stalviršiu aptikau biggrin.gif
Įdomu tai, kad nors Ukrainoje vis dar vyksta karas, bet Kijeve to nesijaučia. Statybos vyksta, daug prabangių automobilių (kaip ir žigulių), restoranai kas vakarą pilnutukai. Patinka man Kijevas, ypač pavasarį, kai pražysta kaštonai, magnolijos....

informuokit, kai jūsų darbe atsilaisvins kokia vieta stiuardesei. Man užtektų ir poros mėnesių biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Cobre @ 2016 11 23, 20:33)
Longger, o koks bankas toks fuuuiii. Mes su saviskiu bedu neturejom. Ismokejo mums dalimis, bet pilna suma, per tris kartus, be jokiu palukanu didinimu ir panasiu nesamoniu. Ne SEBas pas jus? su tuo pastovios nesamones.

swedbankis

Cobre, ne visų istorijos turi būti kaip mano. sako laimingi visi vienodai, tik nelaimingi visi skirtingai. Nu tai čia perfrazuot galima į sėkmę ar nesėkmę su bankais.
Matomai ne tuo laiku, ne ant to banko ir ne ant to vadybininko užšokom. Aš dar įtariu, jog jie matė ir UAB'us pakabintus per akcijas ant mūsų. O tiems UAB'ams ne pyragai buvo tada. Tiesa, UAB buvo pas SEB'a, bet jie ten viską mato tarpusavyje. Nu čia tik teorija. Atvirai to niekas nesakė.
palūkanas didino, nes tipo ten kažko laiku pagal sutartį nepadarėm, o kai rašėm sutartį ir klausėm apie ten kažkokius įrašytus terminus, tai tipo "nekreipkit dėmesio, čia taip reikia dėl vidinių banko taisyklių" nu nekreipėm. paskui tos vidinės taisyklės virto ušorinėm.
vsio, nebenoriu apie tą šūdą daugiau nei galvot, nei rašyt. Man reikia pozityvo dabar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2016 11 23, 20:32)
ir aš rizikuoju pavisrsti nebeprincipinga kale. O tokia aš būti visiškai dar nenoriu.

na taip, kaip cia virtuves visos skirtingas darom, taip ir principus skirtingus rodom smile.gif As kelioniu neatsisakyciau nei uz ka. Virtuves sutarti kita savaite pasirasau, meistrus surikiuoju ir varau savaitgali atsikvepti kazkiek . Bet as jus suprantu, is sono visada viskas atrodo paprasta, o kai reikia paciam nuspresti tokius dalykus, tai atrodo, kad gyvenimas verciasi aukstyn kojom.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2016 11 23, 20:50)
na taip, kaip cia virtuves visos skirtingas darom, taip ir principus skirtingus rodom smile.gif As kelioniu  neatsisakyciau nei uz ka. Virtuves sutarti kita savaite pasirasau, meistrus surikiuoju ir varau savaitgali atsikvepti kazkiek . Bet as jus suprantu, is sono visada viskas atrodo paprasta, o kai reikia paciam nuspresti tokius dalykus, tai atrodo, kad gyvenimas verciasi aukstyn kojom.

jo, reikia kažkaip va atsistot iš šono ir įvertint viską ramiai ir blaiviai. Planuoju tą padaryti naujoj virtuvėj, sėdint ant salos, nuleistom kojom žemyn ir gurkšnojant arbatėlę. iki tol man toooooks užsiciklinimas užėjo. Nu turiu trūks plyš pabaigti. Va taip kažkaip. Nors žiauriai trūksta kelionių. Kol kas aukoju viską. Matysim. 4u.gif

sėkmės tau kelionėj ir rikiuojant meistrus!

P.S. kur keli sparnus?
Atsakyti
O sutartis reikia skaityt, ir švedų banginiams ragų nestatyt... mirksiukas.gif

Susilaikyt, nes mat kas gaunas
Tiesiog idomu, kokia dabar namo savikainos ir rinkos vertės santykis?

QUOTE(longger @ 2016 11 23, 19:48)

swedbankis
Man reikia pozityvo dabar  biggrin.gif

Atsakyti
Swedbankis yra piderastai ir aš jų pakęst negaliu. Baisiai bjaurus bankas net kai reik kokius zlotus pasikeist. O čia dar šitaip, nu ir juos nafig. Nors aišku, kad ir laikas šūdinas pakliuvo, betgi kas galėjo žinoti.

Tai dabar reikia kuo greičiau tą paskolą atiduot, kad galėt imt naują. O chatą pabaigt iš sutaupytų žaliavų. Bet kai pagalvoji, jeigu yra dėžė su langais, tai jau nėr taip blogai, vat be stogo būtų šūds. O dabar jau neblogai, kokiu tarpukariu žmogus gyventų ir džiaugtųsi.

Oi, pas mus irgi tų bendrastatybinių dar belekiek, bet ai, pirmas aukštas tuoj bus gyvent įmanomas, o antrą diedas lai sau kapsto, turės ką veikti.

Atsakyti
QUOTE(longger @ 2016 11 23, 20:58)
sėkmės tau kelionėj ir rikiuojant meistrus!

P.S. kur keli sparnus?

Aciu, tikiuosi sekmingo rikiavimo, nes iki sio momento tai tiesiog negaliu atsidziaugti visais. Virtuvinio meistru turejau kelis pasirinkimus. Likau prie Noa meistriuku. Mislijau, jei jai tiko, tai su nestandartinem moterom jau patirties turi, turetu kazkaip ir prie manes prisitaikyti. Kol kas man patinka labai, o jiems... nezinau, pamato ir arba uz galvos jamasi, arba zvengia isteriskai. kartais ir nelabai isteriskai. Bet nesigincija visai, uz ka ir myliu jau beveik juos. Sako, kad dar tokios virtuves nera tureje, o as juos raminu, kad ten tik trys spintukes - mizeris visiskas.

Savaitgaliui tik, tai arti - Oslas. Uzsieniuose draugai ir vaikai, tai tenka palankyti, tuo paciu ir atsivezu si ta namams. Pries kaledas visada i Osla skrendu, atsigabenu eglei zaisliuku - turiu silpnybe tam reikalui wub.gif
Atsakyti
Oi, o kokie ten žaisliukai? Ir man pargabenk vieną. Ne, tris, kad būtų komplektas. Aš tau pinigus atiduosiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 11 23, 21:31)
Oi, o kokie ten žaisliukai? Ir man pargabenk vieną. Ne, tris, kad būtų komplektas. Aš tau pinigus atiduosiu biggrin.gif

o ka as zinau kokie? vietoj ziuresiu smile.gif o jei skoniai skirsis? paskui bambesi, kad netinka biggrin.gif na, jei rasiu kazka, kur nepabijosiu surizikuoti, tai pasistengsiu. tu tokiais diedais pasidalinai, kad nors ir labai nenoriai, bet jauciuosi mazumele skoloj.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2016 11 23, 22:04)
o ka as zinau kokie? vietoj ziuresiu smile.gif  o jei skoniai skirsis? paskui bambesi, kad netinka biggrin.gif na, jei rasiu kazka, kur nepabijosiu surizikuoti, tai pasistengsiu. tu tokiais diedais pasidalinai, kad nors ir labai nenoriai, bet jauciuosi mazumele skoloj.

Užmiršau, kuriuos rekomendavau biggrin.gif Čia tie, kur A ir kompanija, ar akmeniniai?
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 11 23, 22:27)
Užmiršau, kuriuos rekomendavau biggrin.gif Čia tie, kur  A ir kompanija, ar akmeniniai?

uj, sancinius ne tu reklaminai viesai? nes jie ne a, jie D. pas akmeninius dar nebuvau, kol neatsidziaugiau dar virtuviniais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2016 11 23, 22:44)
uj, sancinius ne tu reklaminai viesai? nes jie ne a, jie D. pas akmeninius dar nebuvau, kol neatsidziaugiau dar virtuviniais biggrin.gif

Aha, tie šančiniai man patiko irgi labai smile.gif Labai nesigailiu, geri tie jų baldai, jokių paslėptų nesąmonių neišlindo, ir jie tokie patys faini. Ir juos man Longger patarė! smile.gif

Ai, ir aš dar vienus fainus turiu, kur su medžiu dirba. Laiptus man darė, ir bet ką gali padaryt kas iš medžio ar plokštės. Ir tuos dar galiu rekomenduoti, jeigu ką smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 23 lapkričio 2016 - 23:50
QUOTE(Noa @ 2016 11 23, 23:47)
Aha, tie šančiniai man patiko irgi labai smile.gif Labai nesigailiu, geri tie jų baldai, jokių paslėptų nesąmonių neišlindo, ir jie tokie patys faini. Ir juos man Longger patarė! smile.gif

o, tai longger dar ir naudinga motera. turesim omenyje.
apie laiptus jau nekalbesiu, nes ir taip daug ne i tema siandien is mano puses biggrin.gif
Atsakyti