Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujospūdis nėštumo metu

Gal yra tokių kurios serga hipertonija ar šiaip turi aukštą spaudimą nėštumo metu. Man gydytoja paskyrė vaistus Dopegyt, bet nelabai padeda ir šiaip vaistai pasitikėjimo nekelia. g.gif Gal žinot kokių liaudiškų priemonių. O gal atsiras tokių kurios susidūrė su panašia problema, kaip sekėsi išnešioti visą nėštumą. Nežinau kaip seksis šis nėštumas, nes iš pradžių lyg viskas normoj, bet šiandien žiūriu pakilo 155/100. blink.gif O tai vaisiui nelabai gerai.
Atsakyti
Man visa pirma nestuma buvo 140/90. toks spaudimas man iprastas, niekam nepakenke. Dopegyta geriau tik pora savaiciu pries gimdyma, kai slapime atsirado baltymo.

Beje, man spaudimas kyla, kai pamatau gydytoja su aparatu. Kai nustojau bijoti daktaru, ir spaudimo maziau sumatuodavo.

Miau
Atsakyti
Mano normalus kraujospudis iki pirmojo nestumo buvo 90/60 nors ir buvau apkuni. Ipusejus nestumui spaudimas svyravo nuo 120/80 iki 130/90. Treciojo trimestro viduryje spaudimas pakilo iki 140/90. Todel kai gulejau nestumo patologijos skyriuje man pastoviai matavo kraujospudi ir skyre vaistus jo mazinimui.
Dabar, kai as jau laukiuosi antrosios atzaleles, mano kraujospudis svyruoja nuo 120/80 iki 130/90 ir gydytojas sako, kad tai yra gana normalu, nes as esu stambi moteriskaite. smile.gif Bet jei butu 140/90 ir daugiau - tektu vartoti vaistu mazinanciu kraujospudi. smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Man irgi itaria hipertoniją. Visada nuo paauglystės kai matuodavo spaudimą jis būdavo apie 90/130, dabar man jau 20sav. Bet per tą laiką aš jokių vaistų nuo spaudimo nevartojau. Kai pamatuoja būna apie 80/117, 79/110, 80/126, 86/130,
paskutiniu metu buvo 86/130, nes pasikeitė gydytoja,o aš labai reaguoju į baltus chalatus. Kai matuoju spaudimą ne pas gydytoją,jis dažniausiai būna normalus wub.gif
Siūlyčiau gerti melisos sirupą šaukštais,kad mažiau galvoti apie spaudimą, magnį ir kalį širdžiai stiprinti ir aš dar geriu gudobelės tinktūrą. Šios priemonės nepakenks 2.gif ir pačios jausitės geriau. O mano priešas nervai,kai pradedu apie ką galvoti, nervuojuosi ir spaudimas kyla. Esu labai jautri,tad man pozityvus mąstymas ir melisa padeda. Aš žinau žmonių,kurie su širdies ydomis ir aukštais kraujospūdžiais išnešiojo sveikus vaikus.
Svarbiausia nenusiminkit ir viskas bus gerai thumbup.gif
Atsakyti
Mamytes,

o gal kam buvo per zemas spaudimas. o tai man 90/57 nuolat ir nezinau ar cia nieko g.gif . gydytoja sako, kad cia vegetacine sistema tokia, bet kai man nukrenta, mazius nekruta, tai bijau, kad ko neatsitiktu blink.gif
Atsakyti
Na va, mano irgi visada spaudimas 90/60. Ir visada ta pati is gydytojos isgirstu - kavos isgerk. O as pries valanda jau bunu isgerus blink.gif blink.gif Bet as nusiteikiau kad zemas geriau nei aukstas.
Nieko gi nepadarysi... g.gif
Atsakyti
QUOTE (mamuska @ 2004 08 25, 17:37)
Ir visada ta pati is gydytojos isgirstu - kavos isgerk.


rolleyes.gif O man dar valerijono pasiulo...
bet turbut nuo nervu, nes isteriskai atrodau, vis klausineju ir dirbt trukdau doh.gif
Atsakyti
QUOTE (mamuska @ 2004 08 25, 15:37)
Na va, mano irgi visada spaudimas 90/60. Ir visada ta pati is gydytojos isgirstu - kavos isgerk. O as pries valanda jau bunu isgerus blink.gif blink.gif Bet as nusiteikiau kad zemas geriau nei aukstas.
Nieko gi nepadarysi... g.gif

Mano toks pats...Nėštumo metu irgi liepdavo kavos pagerti.
Mano nėštumą prižiūrėjusi gydytoja nuolat padejuodavo, kad vaistų mušti spaudimą prikurta begalė, o kelti...dėja ne...taigi telieka kava, o kai laukiaus lyg tyčia jos nesinorėjo biggrin.gif
Atsakyti
Ligitarok gerk daug paprastų krapų arbatos. Tikrai mažina spaudimą. Gerk kiek nori ir kada nori. Pamatysi,kad nereikės vaistų. Ir nusipirk melisos sirupo vaistinėje,tą kabink šaukštais.
Aš ir labai pergyvenau dėl to spaudimo,bet šių priemonių dėka man jis normalizavosi. O ir nėštumas kažkiek jį reguliuoja.
Svarbiausia nepergyvenk ir viskas bus gerai wink.gif Sėkmės ir tau ir tavo 2.gif !!!
Atsakyti
AČIŪ už patarimus nusipirkau krapų arbatos dar reiks melisos sirupo. Vakar tai jaučiaus klaikiai sad.gif niekaip nekrito spaudimas vis apie 155/95, bet šiandien jau pradėjo normalizuotis jau 138/95. Nors gėriau ir vaisus labai jau blogai buvo. Gydytoja sakė, kad jie vaikui nekenkia. Jau kelias dienas pareinu iš darbo nieko neveikiu tik ilsiuosi ir dar po dušu nueinu. Gerai, kad vyras dar indus išplauna , kambarius aptvarko, nes gyvenčiau kiaulidėj. blink.gif
Atsakyti
O kur pirkai tą krapų arbatą?Ar jos būna visose vaistinėse ar tik žolių vaistinėj?
Atsakyti
Krapų vaisių rasit visose vaistinėse ir ten kur prekiauja prieskoniais. Dar gerkit ką nors nuo nervų,raminančių.Melisos sirupas ir skanu ir sveika. Arbatą gerkit vietoj arbatų,o melisos sirupą šaukštais...Ir mažiau galvokit apie spaudimą.
Viskas bus OK thumbup.gif
Atsakyti