Na turint minty itin aktyvius pasisakymus už abortus, taikos balandžiu irgi nelabai gaunas vadinti... Soriux, bet mano nuomone pasikėsinimo į pačius bejėgiškiausius propagavimas menkai susijęs su neagresyvumu. Beje, Obamos klausimu tas pats - lengva raudoti dėl vaikų vaikus šaudančių, nors negerbi tos gyvybės nuo pačios trapiausios ir labiausiai negalinčios apsigint.
Tai čia mano tokia pozicija. Tarp panašiai beviltiškų pasirinkimų atveju (tiems, kuriems tas gyvybės klausimas svarbus) esu mačius labai neblogą rekomendaciją - kai tragiškai nėra pasirinkimo, "aukok" visas savo pozicijas, išskyrus pagarbos gyvybei klausimu. Nes tai pamatinė teisė, kurią pamynus, beprasmiška kalbėti apie skaitymąsi su kitomis.
Tiesa, tuom klausimu šįkart ne kažką geriau. Vienas - aktyviais pasisako už, kitas - galimai meluoja.
Beje, gražus atradimas (tik nelabai aptarinėjamas) Feministės už gyvybę. Tik apie jas nelabai kas rašo. Čia šiaip, diskursas į šoniuką. :]
Ir kad amerikiečiai padarys kaip su "žemelės" referendumu turbūt vilties irgi nelabai...
Laimei, kad kai pas mus, NO, pajudino krikscioniu partija abortu tema, gavo is feminisciu atsaka kaip reikia